Gravidute prin FIV (35)
Raspunsuri - Pagina 20
eumada spune:
ALA77 MERGI LA URGENTA SI FA UN ECO DACA NU POTI LA DOCTORUL TAU....PANA LUNI CAND FACI SI UN ECO LA DOCTORUL TAU.sANGERAREA NU E BUNA DOAMNE IMI ADUC AMNTE DE MINE....NOROC CA AM MERS IN DISPERARE IN NOAPTEA AIA......
nU MAIA TA ASA NICI O SECUNDA.sARCINA POATE FI IN PERICOL.Daca medicul iti cere poti afce rost cu ajutorul minunatelor fete de aici de gravibinon sau progesteron...si totul va fi bine.....TE ROG DU-TE LA DOCTOR REPEDE NU STA ASA
Mada
19+
Eva-Maria
Micky2007 spune:
ala sunt ceva fete care au sangerat si au acum sarcina foarte mare. Ex: Liana, daca nu ma insel Elenada si probabil mai sunt. Important este sa ai incredere in aceasta sarcina. 
Micky
32+
+ 
AMR 6 saptamani
kineta spune:
MICKI ce putin mai ai pana la final,supeer,si bebelusii au luat f bine in greutate,bravo(mai sti ce greutate aveau la 28 sapt?),la cate saptamani te-a programat la cezariana? CUM te simti,ti-se mai aseaza si tie unul din bebelusi in zona ficatului,ca pe mine m-a rupt
,si ma gandesc ca acum au 1200 gr,cum o fi mai inkolo,dar nu-i nk,sanatosi sa fie ca suportam orice nu-i asa?

28+

Micky2007 spune:
kineta am facut o ecografie la 30 saptamani, dar la Polizu ca Herghelegiu m-a chemat abia peste 10 saptamani, si aveau fetita 1.700 kg iar baiatul 1.500 kg. Dar eu mai multa incredere am in Herghelegiu. La Polizu am facut ca imi era dor de bebei. Si pe mine m-au terminat beblusii, stau pe ficat sub coaste, se umfla, se joaca. Pe spate nu pot sta ca mi se face rau, probabil stau pe organe, noaptea mi se intareste burta de nu este adevarat, dar incerc sa rezist eroic.
La 38 saptamani m-a programat pentru cezariana, mai mult eu vreau asa ca in primul rand imi este de acum greu nu stiu ce voi face mai incolo si in al doilea rand ii vreau tauri. 
Micky
32+
+ 
AMR 6 saptamani
Fragutza spune:
Ala, incearca sa nu te panichezi! Nu intotdeauna sangerarea inseamna ceva rau. Daca beta creste e ok.
Eu am sangerat puternic in saptamana 10 si apoi in fiecare zi pana in sapt 15. Eram la echo toata ziua si fiecare medic mi-a zis ca nu e mare lucru de facut decat sa stau linistita si sa-mi iau tratamentul, cel clasic in sarcinile prin fiv.
Fragutza spune:
Mada, am citit mesajul tau rosu cu caps si m-au apucat contractiile! Asa cum a zis si Moni in ziua 17 de la ET nu se vede mare lucru la echo.
Tot pe motiv de panica provocata de ceva pete maronii am facut 3 echo pana in sapt 7 si m-au vazut 3 medici, din pacate asta n-a impiedicat ca unul dintre embrioni sa se opreasca din evolutie.
Evy28 spune:
Salut toate burticile .
Deci in curand vor aparea o multime de bebei pe aici. ne pregatim de sarbatorire.
ma bucur sa aud ca sunteti bine toate .
Ala, va fi bine stai linistita . mergi la medic neaparat.
Fetelor , noi suntem cuminti .ne luptam iar cu problema noastra urata..merge doar cu supozitor cu glicerina acum .nimic nu isi mai fac efectul .nici macar prunele minunate care m-au ajutat pana acum .
azi noapte m-a luat durerea de burtica si m-a tinut cam 2 minute . tind sa cred ca a fost de la gaze si nu de la altceva. nu vreau sa ma gandesc la prostii ,caci bebelusii mei sunt bine .
Nu mai am rabdare pana joi ,cand merg la dr Rotaru pt prima data .
si ... : joi la 8 saptamani , facem eco pe burtica nu ?
Evy 7+

ayda_m spune:
Neatza burtici!
Evy pana la 10 sapt am facut eco transvaginala, se vede mai bine bebele...
Ayda
25+

nusy spune:
Dragele mele,va multumesc pentru raspunsuri,m-ati mai linistit. Pun si eu acum durerea pe seama faptului ca nu fusesem la toaleta si poate ma presa pe acolo colonul...am fost acum ,dimineata, si nu ma mai doare burta...azi noapte m-a cam durut mijlocul si durerea cobora in jos,pe picioare,mai ales cand stateam pe o parte...oricum,am tot luat No-spa...a,si parca mi se pare si mie ca a coborat putin burtica,asa cum ai zis tu,Ayda...oare e posibil sau mi se pare...ca,deja,nu mai stiu cum era..cred ca totusi ma panichez eu prea tare si de aici mi se apr tot felul de lucruri..er trebui sa fiu mai curajoasa,dar asta mi-e firea...Oricum,azi tin sub observatie burtica.
De intarit,se intareste ,de obicei,doar intr-o parte,sta putin asa si trece,fara sa ma doara.Dar parca ieri se intarea toata...ma rog,o sa mai vad...
Ayda: eu pe 30 am la ora 14,deci ne vedem sigur!!!O sa intri dupa mine.
Pisule: abia astept sa te muti aici!
Evy: la 8 sapt. tot intravaginal iti face...abia dupa 12 sapt.face abdominal( la morfologica de trim.I).
Fetelor, va
pe toate si multumesc inca o data pentru raspunsuri!!!!
Nusy
27+