Gravidute prin FIV (35)
Raspunsuri - Pagina 19
pisix spune:
Vaaaai, sunteti toate aici ![]()
AzooGirl -a.obstructiva
2007 Biopsie pozitiva
ICSI 1 & 2- 2007/2008 - Gynera -nereusite
ICSI 3 - Kinderwunsch Wels - fara ET(embrioni de proasta caliate)
ICSI 4, la AZVUB Bruxelles - bhcg 6 aprilie
ala77 spune:
Fete dragi, poate ma puteti ajuta cu o parere.
Eu am avut hcg 27,7 in ziua 13 de la ET. Am fos sigura ca e sarcina biochimica, dar totusi am repetat in ziua 15 si a fost 131,3. pana in ziua a 15-a am avut pete maronii, apoi au devenit sangvinolente, iar in ziua 16 sange rosu, ca la cm dar mult mai putin cantitativ, dureri ingrozitoare de burta toata ziua. Azi sunt in ziua 17, continui sa sangerez, nu ma mai doare burta, stau in pat, am repetat hcg care e 390,88. Ce parere aveti? Credeti ca sarcina e viabila? A mai sangerat cineva asa?
kineta spune:
ALAparerea mea ca daca bhcg-ul creste este sarcina,daca s-ar fi oprit in evolutie beta ar fi scazut,stai linistita in pat,dar acum depinde si ce tratament faci,cat Utrogestan pui pe zi/asta daca iei ,oricum anunta medicul imediat poate iti si alte sfaturi. Scurgeri maronii am avut si eu prin sapt.4-6 cred,numai stiu exact,am avut noroc cu niste fete super dragute si am facut rost de Gravibinon ,si multumesc lui Dumnezeu pana azi nu am mai avut probleme.BAFTA MULTA
28+

Micky2007 spune:
pishko sa zicem ca sunt bine, imi este tare greu cu burta, este cam mare, grea si tare. 
nusy burta se intareste si la mine si ma doare usor ca la CM. Si eu sunt un pic ingrijorata dar nu cred ca se intampla nimic.
Fetelor azi am fost la eco, am avut morfofetala de 32 saptamani, copii sunt foarte bine, fetita are 1.780 kg si baiatul 1.888 kg, colul este de 3.9 cm. Doctorul nu a zis nimic de intarirea burtii. M-a si programat la cezariana pe 14 mai. Abia astept. 
lorelai si eu zic ca este bine si bebe sta linistit acolo la mami in burtica.
Moni si mie imi place caruciorul. Daca scrie 10 kg atunci tot are atat.
Va pup pe toate.
Micky
32+
+ 
AMR 6 saptamani
pisix spune:
KINETA testul l-am facut azi si mi-a iesit aproape 20 in Z 8 de la ET ...
Daca continui linia ascendenta, de luni ma mut de tot la Odisee ![]()
AzooGirl -a.obstructiva
2007 Biopsie pozitiva
ICSI 1 & 2- 2007/2008 - Gynera -nereusite
ICSI 3 - Kinderwunsch Wels - fara ET(embrioni de proasta caliate)
ICSI 4, la AZVUB Bruxelles - bhcg 6 aprilie
Moniland spune:
Pisix, te asteptam si pe tine cand ai curaj ![]()
Ala, atata timp cat hcg-ul creste e sarcina viabila, mai ales ca dinamica e foarte buna. Cu sangerarile nu stiu ce sa zic. Stai linistita ca se mai intalnesc sangerari si sarcina e bine mersi. poate un embrionas se elimina. oricum e sarcina si FELICITARI!!!. Mai stai o saptamana si apoi du-te la eco. Mai repede cred ca nu are rost ca nu se vede.
Kineta, caruciorul e de la 6 luni dar landourile le poti folosi chiar si cand scoti copii din spital mai ales ca sunt si portabile. Asta in loc de scoica.
Elena, crezi ca e ok? Ceva "defect" si eu nu l-am vazut?
Nu e cu maner reversibil, dar scaunele se pot aseza cum vrei si cu fata si cu spatele si ai vazut ca unul poate fi cu fata la tine si celalat cu spatele. Imi place ca sunt variantele astea si fiecare copil cu preferintele.
Atata caut sa fie totul ok si parca vad ca tot imi scapa ceva. Caruciorul scrie ca are 15 kg si un landou 3,4 kg, cat o scoica. ![]()
23+

ala77 spune:
kineta multumesc pentru raspuns. Asa stiam si eu ca daca creste beta e sarcina in evolutie. Dar sangerarea asta ma ingrozeste. Mi-e frica sa nu o pierd, si pana luni, cand repet beta,e o vesnicie...
ala77 spune:
Moniland multumesc. Sper si eu sa fie bine, dar n-am sa stau linistita atata timp cat sangerez. Eu nu stiu pe nimeni care sa fi sangerat asa si sa fi pastrat sarcina...
Micky2007 spune:
pisix eu zic ca pentru Z8 este foarte bine. Cred ca in curand te voi trece pe listuta. Iti oresc sa fie bine si sa tot creasca beta. 
Micky
32+
+ 
AMR 6 saptamani