Gravidute prin FIV (35)
Raspunsuri - Pagina 18
Fragutza spune:
Lorelai, utrogestanul il poti lua si oral. Eu nu l-am mai pus intravaginal de cand am avut sangerari.
Moniland spune:
Nusy, stiu ca durerile de CM nu sunt bune. Daca ti se intareste burtica si nu te doare ca la CM atunci nu ar fi probleme. Si eu patesc sa se intareasca burtica dar o mangai si in cateva secunde imi trece, dar nu ma doare.
lorelai, va fi bine. Si eu am avut sangerari in sapt 9 si bebelusle erau ok. A fost o dezlipire de placenta. Explicatia plastica a dr. a fost sa-mi imaginez cum se umfla un balon intr-o camera, iar cand ajunge la pereti mai cade din tencuiala.
Sau mai este un motiv logic de sangerare, atunci cand esti in perioada cand ar trebui sa ai menstruatie.
Pischo, foarte frumoasa semnatura. Sa nu uiti sa schimbi numarul saptamanilor. ![]()
23+

ayda_m spune:
Raluca, eu tot in medical sunt....nu vreau sa risc sub nici o forma...si mai am putin si intru in prenatal![]()
Ayda
25+

pishko spune:
Moni Elena Multumesc frumos! Si semnaturile voastre sunt tare frumusele mai ales ca la voi e si mai mare animatie acolo. Cred ca ce va mai distrati cand va jucati cu ei prin burtici! Abia astept sa ajungem si noi acolo![]()
pishko
+9 
Moniland spune:
Fetelor va dati si voi cu parerea la caruciorul www.lifebaby.ro/product_info/c-la-plimbare-carucioare-3_16/p-firstwheels-carucior-sport-gemeni-city-twin-508" target="_blank">acesta?
Bineinteles cu www.babiesfinefurniture.com/images/view.aspx?productId=143&index=0" target="_blank">landouri pana la 6 luni ce le voi folsi si la transportata fetele din casa pana afara.
Daca la un carucior apare greutatea 10 kg asta inseamna ca tot sau doar scheletul?
23+

Fragutza spune:
O sa merg la dr Rotaru sa-l mai hartuiesc un pic, sa vad ce-mi recomanda. Ultima data mi-a zis ca daca nu e stres fizic si psihic e ok sa merg la munci. Deocamdata programul asta de 6 ore imi e chiar ok.
elenada spune:
Moniland e super caruciorul. Imi place tare mult si parca are si maner reversibil sau ma insel.
elena
+22 

Burtica mea la 20 sapt la
Cosulete bebelusi
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
kineta spune:
NUSY sa sti ca si eu am zile cand mi-se intareste burta aproape tot timpul,e drept ca nu ma doare,dar am intrebat medicul si mi-a spus ca sunt perfect normale,sunt contractiile Braxton-H,oricum eu tot timpul iau No-spa si Uscosin la nevoie.
MONIcaruciorul este de la 0 luni,ca nu am inteles bine?

28+