Gravidute prin FIV (35)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Lorelay la fix 7 saptamani am avut prima hemoragie. Curgea din mine de nu imi venea sa cred. Am fugit repede la doctor si cand colo minune bebelusul de care stiam era ok si pe langa el am aflat ca mai este un bebelus la fel de ok. Am sangerat pana in saptamana 14 si am mai avut inca 2 hemoragii si multumesc lui Dumnezue suntem bine.
O clipa nu am incetat sa sper si nu mi-am pierdut optimismul. Poate ca ma ajutat si asta. Eu am facut tratament doar cu utrogestan si duphaston. Important e sa fie progesteron.
Daca vei citi tot pr DC la descrierea sarcinii spataman cu saptamana cica cam in perioada de sarcina in care esti tu pot aparea mici pete maronii datorita tensionarii uterului. El creste acum si fiind bine vascularizat poate sangera. Iti tin pumnii si sper din suflet sa fie doar dibn cauza ca bebe creste. Mult mult noroc si sanatate la amandoi.

Pishko iti trimit pm cu ce mai rugat.

Nusy sa iti traiasca domnisoara sa creasca mare si sa fie sanatoasa. Pupici

Sima multa sanatate tie si bebeluselor tale.

Ayda ma bucur ca bebelusa ta e bine. Sarcina usoara si sa fiti sanatoase.

Pupici la burtiic pitici si mamici.

elena +22
Burtica mea la 20 sapt la
Cosulete bebelusi

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pishko spune:

Elena multumesc mult mult mult. Hai ca-i fac acum o proba cu ocazia asta.

pishko [url"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=pishko&year=2009&month=11&day=5&babycount=1"]9[/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pishko spune:

Scuze, gata acum cred ca e bine.

pishko +9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Pishko super semnatura ai

elena +22
Burtica mea la 20 sapt la
Cosulete bebelusi

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Lorelai: ma bucur tare mult ca e bine...sa dea Dumnezeu sa fie si in continuare...trebuie sa faci eco neaparat,poate depistezi cauza.

Kineta: e simplu de tot sa comanzi on-line si nici nu te mai chinui sa le cari de la magazin,ca ti le aduce la usa.Plus ca gasesti preturi foarte bune,caci ai de unde alege.

Ayda:La Multi Ani pentru ieri,sa fii sanatoasa si sa ai o fetita la fel,sanatoasa,frumoasa si desteapta... eu am intrat ieri prima,am avut programare la ora 14 si am iesit pe la 14.45..daca erai acolo atunci(erau doua cupluri cu gravidute care asteptau),atunci ne-am vazut..felicitari si tie pentru evolutia foarte buna a fetitei.

Elenada, Rami,Bianca: si multumesc!!!!!

Eu m-am cam ingrijorat incepand de ieri, intrucat mi se cam intareste burtica(mi-a spus si dr. ca e cam tare si s-o tin sub control...si acum mi-a atras atentia chestia asta si ma obsedeaza) si am momente si cand ma doare,cam ca la ciclu,parca...tare mi-e ca sunt contractii dureroase si ma cam sperie...am venit acasa de la serviciu de la ora 14 si am stat numai in pat, No-spa am luat cam la 3 ore incepand de ieri dupa-amiaza,am pus acum vreo 3 ore si supozitor Uscosin...am facut o obsesie,mereu ma palpez pe burtica,sa vad daca e intarita..deja nu mai stiu cum e normal sa fie...of,ca tare panicara sunt...nu va mai spun ca deja imi faceam scenarii ca mi se scurge lichid amniotic,pentru ca simteam pe tampon ceva lipicios...apoi m-am incurajat singura ca e scurgere cu Utrogestan....deocamdata parca e bine,dar stau in alerta si studiez orice senzatie din burta...sper sa-mi treaca,sa nu ma trezesc cu vreo surpriza neplacuta...

Nusy 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Nusy, cum ti se intareste burtica? Simti ceva crampe sau doar cand atingi cu mana? Si la mine se intareste, numai cand stau intinsa in pat si intotdeauna in acelasi loc. Cum ma misc un pic, imi trece.

Ayda, nu mai retin exact, tu spuneai ca ai placenta inserata jos? Ai mai avut sangerari?

Raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayda_m spune:

Nusy, eu la 15.20 aveam programare, deci nu aveam cum sa ne vedem...dar poate ne vedem data viitoare pe 30 aprilie...parca la 14.30 am programare
Ralucapaun, placenta mea tot joasa e...dar nu mai e chiar deasupra colului, acopera doar cu partea inferioara colul....oricum dr mi-a zis ca cel mai probabil nu se va ridica de tot incat sa pot naste normal, voi faca cezariana...dar mai e timp sa vedem evolutia... e bine ca s-a mai diminuat pericolul de sangerare...adica de atunci chiar nu am mai sangerat deloc.

Ayda 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelai_lorelai spune:

Dragele mele, va multumesc pentru incurajari!Deocamdata sper, imi curge foarte putin , cateva firisoare maro cand imi pun utrogestanul.Ma doare putin burta, ca la ciclu, dar slab.Am sunat dr. si urmeaza sa merg marti la Bucuresti la o eco.Pana atunci nu+mi ramane decat sa sper ca va fi bine!
Va sarut pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayda_m spune:

Nusy si eu sunt la fel de panicata....ma mai trezesc noaptea ca mi se pare ca pierd lichid dar cred ca de la utrogestan e sigur...si mie mi se mai intareste burtica...pana acum n-am avut inca dureri ca la CM....dar eu am burta f joasa, parca nu era chiar asa inainte...dc merg mai mult sau stau in picioare....deodata o simt jos...si mi-e atat de frica sa nu se deschida colul sau sa se intample cine stie ce .... sa fie totul bine.Eu zic ca ar fi bine sa-ti iei un medical si apoi intri in prenatal

Ayda 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Am inteles, nici eu nu am mai sangerat, slava Domnului! La ultimul check tot joasa era. Tu esti in medical? Eu am reluat serviciul, ma simt foarte bine, dar uneori ma gandesc ca poate n-ar trebui sa risc.

Raluca

Mergi la inceput