Gravidute prin FIV (35)
Raspunsuri - Pagina 16
nusy spune:
Hepilica, Kineta:
multumesc frumos!
Kineta: mi-am cumparat,pana acum,doar perna de alaptat(ca ma ajuta si in aceasta perioada) si pompa de san. Patutul il voi comanda pe net. Caruciorul tot pe net,dar dupa ce ma intorc acasa cu bebica...mai trebuie scoica auto s-o iau,pana nasc,si hainute pentru bebica si bagajul pentru mine...dar am zis ca de 1 Mai sa mergem la mare si sa ajung si pe la Carrefour,sa vad ce gasesc pe acolo...oricum,hainutele bebicii le voi lua de la mine din oras,in perioada urmatoare...
Nusy
27+ 
ayda_m spune:
Raluca, multumesc de urari
Nusy si eu am fost ieri la Dr Rotaru la Gynera
....nu stiu dc ne-am fi zarit...si tot peste o luna am urmatoarea programare
Fetita mea e bine, are 819 grame si e totul ok..ieri toata ziua mi-a dansat in burtica, cred ca stia ca e ziua mamicii ei ![]()
Va pupic si sa avem sarcini usoare cu bebei sanatosi 
Ayda
25+

lorelai_lorelai spune:
Fetelor, am primit rez. la analiza, a crescut corespunzator la 3,5 zile s+a dublat, conform graficului de sapt. 7-8 dar acum ma ingrijoreaza acele firiosoare maro deschis de aseara.Credeti ca ar tr sa+mi mai repet bhcg+ul acum sau mai las o perioada.Inconvenientul e ca la mine in oras nu cred ca exista vreun cabinet med. la care sa se sesizeze act. cardiaca.
betty78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lorelai_lorelai Fetelor, am primit rez. la analiza, a crescut corespunzator la 3,5 zile s+a dublat, conform graficului de sapt. 7-8 dar acum ma ingrijoreaza acele firiosoare maro deschis de aseara.Credeti ca ar tr sa+mi mai repet bhcg+ul acum sau mai las o perioada.Inconvenientul e ca la mine in oras nu cred ca exista vreun cabinet med. la care sa se sesizeze act. cardiaca. lorelai |
stai ca aici in legatura cu sesizatul sunt 2 probleme:
- cam la orice ecograf bunicel se vade inima care bate (de fapt se vede ceva acolo minuscul care pulseaza), dar doar la cele bune se si aude. Deci ar trebui sa mai intrebi doctorul la ce ecograf se vede inimioara... eu sarcina trecuta am facut f multe eco pana la 3 luni pentru ca aveam duperi f mari pe ovare si eram suspectat de o sarcina ectopica din cauza fiv-ului. Se pusesera 3 embrioni si se vedea un sac embrionar in uter dar medicii se gandean ca poate mai este vreunul pe unde nu trebuie. O zi frumoasa
Betty78
8+ si
Mario-Alexandru 16 aug 2007 www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario
many_bani spune:
lorelai_lorelai, asa cum au spus si fetele, o sangerare nu se termina mereu cu o nenorocire, eu de la 4,6 sapt. ma chinui cu aceasta problema, de fiecare data fugeam la echo. si ma intorceam acasa mai increzatoare, nici acum nu am scapat de tot, insa la 7,1 sapt. bebe era bine. Este drept ca si pe mine ma chinuie ganduri de genul, nu imi mai este asa greata, sanii nu mai sunt asa tensionati, etc,insa astept urmat. echo. si sper sa pot duce pana la capat.
Raluca cu toate ca m-au vazut trei doctori ginecologi (prof. cu care am facut FIV, dr. care ne monitoriza si dr. cu care vreau sa nasc) nici unul nu s-a pronuntat referitor la ce ar putea provoca sangerarile. Asa ca nu pot sa sper decat ca este un inceput greu de sarcina dar cu un sfarsit frumos. Sunt in medical, nu o sa risc nimic, dupa ce termin cu cele 90 zile de cm o sa intru in 120 zile de risc maternal si cu ce zile de co mai am ma apropii de prenatal.
Multumesc pentru informatiile despre dr. Pop.
Pupici
rami 73 spune:
Nusy,
felicitari pentru grasunica !
Deci pana la urma a ramas cum vrei tu,
...![]()
Lorelai,
e normal sa intri in panica dupa experientele anterioare, dar totusi nu e bine sa vezi lucrurile numai in negru, te si gandeai deja la modul cum se elimina sarcina... gandirea pozitiva e f.f. importanta, sa stii ! Trebuie sa faci eco, nu neaparat ca sa vezi inimioara, ca bate sigur, ci mai mult sa vezi daca nu e vreo problema cu placenta sau alta posibila cauza a sangerarii. Chiar nu exista in Tr. Severin un astfel de ecograf ?? Nu poti merge atunci in Timisoara ? Trebuie sa te lamuresti, poate e cazul sa faci un tratament. Te 
KLU1973 spune:
lorelai, off Doamne imi dau seama prin ce treci asa eram si eu la prima mea sangerare cand m-am trezit intr-o dim cu cheaguri mari de sange...am ajuns disperata la dr si i-am zis ca gata pentru mine totul s-a terminat...dar n-a fost asa, erau de la placenta. Iar despre simptome ce sa-ti mai spun...uneori nu aveam nici unul...ajungeam la dr si-l intrebam daca mai sunt insarcinata ca eu nu simt nimic.
Incearca te rog sa nu mai gandesti asa negativ si sa nu-ti mai faci ganduri negre...mergi la un ecograf, stiu de la miha2004 ca si in Resita poti face o ecografie daca Timisoara este prea departe.
Klu
21+
dariaioanaxx spune:
Lorelai- ai vazut ca e bine?multa incredere in Dumnezeu si va fi bine ! si eu am avut pete maronii la 6 si la 8 saptamani, la 6 saptamani au tinut o zi si la 8 sapt. au tinut o saptamana; insa de la primele pete am facut gravibinon , 1/sapt., cam 4 saptamani, ca atat am avut; din fericire am gasit niste fete inimoase care au mai avut si mi l au dat; nu stiu daca fara el as fi reusit, numai Dumnezeu stie;Gravibinon nu se mai fabrica, eu m am interesat chiar in germania unde era produs, insa componentele lui exacte se gasesc si se pot lua(tot din germania) cu reteta bineinteles, fara reteta nici nu stau de vb.; in legatura cu eco, fetele au dreptate, pe orice ecograf se vede inimioara care pulseaza; bafta si sa auzim de bine !
Mani- imi pare bine ca te simti mai bine si Dumnezeu sa te ajute sa fie bine pana la capat!
Asteptand a doua binecuvantare de la Tine ! si binecuvantarea, a venit...
sapt.20 cu Daria,
INIMA, A INIMII MELE!
Bianca B spune:
Lorelai asa cum spun si fetele TREBUIE sa ramai optimista, nu orice sangerare duce la pierderea sarcinii. Doamne ajuta 
Nusy felicitari ptr voinicuta
Many_bani asa sa dea Dumnezeu, o sarcina grea la inceput dar cu final super-fericit 
O zi frumoasa va dorim
www.flickr.com/photos/35135644@N08/?savedsettings=3253387726#photo3253387726" target="_blank">David, copilul nostru mult iubit
Bianca, mamica celui mai frumos copil din lume
Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti
kineta spune:
LORELAIam avut dreptate ,da? NU pot sa cred ca in tot orasul unde stai nu exista un cabinet de ginecologie sau spital,unde sa poti face un eco 2D(adk normal),se vede orice,si poti preintampina eventuale probleme,macar sa sti sa faci tratament,oricum repaus de orice fel. NUSYnici eu nu am cumparat nk,decat niste body-uri si 3 bluzite(ca nu m-am putut abtine,erau prea frumoase),dar vreau pe la sfarsitul lunii sa mai cumpar cate ceva,pt ca ma gandesc ca de la 8 luni nu voi mai putea sa umblu pe unde vreau eu,si cat vreau,pt ca eu de acum obosesc ff tare. Patuturile si caruciorul cred ca tot de pe net voi comanda si eu,(vor fi ultimele luate),cu toate ca nu am facut in viata mea o comanda on line,dar vad ca toata lumea practica asta,daca aveti voi incredere am si eu,am si vazut multe modele,ramane sa ma decid,dar astea le voi comanda spre sfarsitul lui Mai,ca mai am timp.

28+