Gravidute prin FIV (35)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Scuze daca a parut un tipat rosu mesajul meu dar asa a vrut sa fie.Eu am avut probleme serioase...inca am amenintare de avort am inceput sa sangerez la 6 saptamani si patru zile si am facut-o pana in saptamana 16.
Am fugit disperata la doctor....aveam decolare de ou la polul inferior de 2 cm.....sarcina avea vreo 4 cm...si mai zici sa nu tip?Nu vreau sa mai treaca nimeni prin ce am trecut eu....si incerc sa atrag atentia....povestea mea e pe aici pe la capitolele anterioare....am avut vointza am scrasnit din dinti si o parte din probleme au disparut.....dar cata groaza si griji....fetele mai vechi de aici stiu.....ele m-au ajutat sa salvez fetitza mea draga...care acum a dat un ghiont...

Va pup

Mada 19+Eva-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria-ileana spune:

Buna dimineata, gravidutzelor!

Va rog frumos sa ma ajutati intr-o dilema.

La cate saptamani din ziua IA ies pozitive testele de sarcina facute acasa?

Cazul meu: am facut IA pe 15 martie, deci acum trei saptamani fara o zi. Ciclul nu mi-a venit. Eu am un ciclu regulat de 28 zile (ultima data mi-a intarziat 2 zile, e drept)

Am ceva simptome de sarcina, si anume: sunt ametita, mi-e somn tot timpul, nu prea mai am pofta de mancare de nimic, sanii usor mariti, dureri usoare de burta ca niste sageti, ma doare capul aproape toata ziua. Si cu toate astea, testul se incapataneaza sa arate tot o singura liniuta. Of! Nu stiu ce sa mai cred.

Nu vreau sa ma imbat cu apa rece, de aceea va intreb pe voi, care ati trecut prin momente de acest fel caci acum sunteti gravidutze, spuneti-mi daca e cazul sa mai sper sau nu.

Trebuie sa mentionez ca am 37 ani, FSH marit (18), deci s-ar putea sa fi intrat la premenopauza si de aceea starile astea si test negativ? Parca mi-e cald tot timpul, nu transpir, nu am acele bufeuri dar am tot timpul senzatia de caldura a corpului.

Fetelor, astept parerile voastre. Multumesc.

Dr mi-a spus sa fac testul de beta HSG dupa 10 aprilie. Am inteles ca daca se face mai devreme de 4 saptamani de la inseminare, nu e concludent.

Ultimul ciclu mi-a venit pe 1 martie, iar inseminarea artificiala am facut-o pe 15 martie. Va rog, asptept sa imi raspundeti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayda_m spune:

Nusy si mie mi se intareste burtica cand intr-o parte, cand in mijloc...dar nu pt mult timp...si cand sunt constipata am crampe, dureri...incerc toate metodele sa ajung la baie mai rpd...e groaznic...
Sigur ne vom vedea pe 30...doar intru dupa tine, nu o sa avem noi timp sa vb dar macar ne vedem

Ayda 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria-ileana spune:

Deci, mai pe scurt, intrebarea mea este la cat timp dupa ce ati facut FIV v-a iesit testul de sarcina pozitiv? La 3 saptamani, la o luna?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ala77 spune:

Fetlor dragi, va multumesc pentru raspunsuri. Din pacate nu prea e nimc de facut decat de stat in pat si de continuat tratamentul. Pana luni cand mai fac odata beta mai e o vesnicie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Maria, in ziua 10 de la transfer facut la 3 zile a aparut o a doua liniuta pe testul de urina..dar iti trebuia o super acuitate vizuala s-o distingi. Apoi in ziua 11 beta era 197.

Mergi la inceput

Eumada diferenta e ca tu ai inceput sa sangerezi in saptamana 6, cand deja embrionul are activitate cardiaca. Eu sunt mult mai la inceput, eu ma tem de un avort menstrual. Ce tratament ai facut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Intai am luat utrogestan.....degeaba....dupa doua zile era mai rau..
M-am dus mi-a dat duphaston cate 2 la patru ore....plus antispastice...asa m-am chinuit..la pat....degeaba...disperata si eu si doctoritza....dupa vreo 15 eco una la doau zile...
LA un moment dat saraca a zis....daca gasesti progesteron injectabil....sa faci..poate ai o sansa....si am gasit. dupa saptamani intregi de tratament injectabil...aveam fundul plin de flegmoane dormeam pe burta si era paralizata de dureer ..incet incet.....a inceput sa se rezolve si multumesc celui de sus....
acum suntem mai bine.Dar eu am facut si un eco zilnic ca sa vad bebe drag...ea e o luptatoare.....se vede asta....
Am ajuns sa stiu imagistica cat doctoritza...
MULTUMESC LU DUMNEZEU IN FIECARE ZI CA M-A LUMINAT SI MI-A AJUTAT COPILUL.
Fa un eco de urgentza.....te rog eu

Mada 19+Eva-Maria

Mergi la inceput

Eumada, as face eco, daca s-ar vedea ceva, dar o sarcina de 4 saptamani si cateva zile nu prea se vede la eco. Dar tin legatura zilnic cu dr, iau progesteron injectabil, duphaston si antispastice, si stau la pat. Mai mult oricum n-am ce face, decat sa ma rog lui Dumnezeu, si sa mai fac luni un beta-hcg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

maria_ileana, cel mai repede se face testul din sange la 12 zile de la punctie, adica de la ovulatie. Cel din urina se pozitiveaza mult mai tarziu. Tin pumnii
Evy, la 7 sapt mi s-a facut intravaginal, iar la 9 abdominal. Dar nici nu se compara claritatea, vezi mai bine la cel intravaginal.

23+

Mergi la inceput