Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (172)
Raspunsuri - Pagina 9
pussi spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui CrisVa
Sunt superbe fetele tale. Sa iti traiasca. Vrei sa zici ca ele mananca tot ce le-ai pus in farfurie? Cristina si Alexandra Maria (13.12.2007) Poze cu noi |
cam da
PUSSI
mami de gemenele
ELENA &
ANA 19.11.2007Suntem mari
DOAMNE AJUTA!
ellis spune:
CRIS - incearca nuk de silicon pt hrana groasa, curge f bine;
a mea dormea la 9.30 dimi o juma de ora, apoi de la 14-14.30 pana la 16-17; astazi nu a mai culcat-o dimineata, a papat la 13, dar era f obosita, apoi a adormit imediat, pana acum , la 4; speram totusi sa reusim asa...adica, daca doarme un singur somn nu mai ajunge sa doarma pana la 17, iar pana seara s-o mai obosim cu joaca afara; incercam si noi;
azi sotul a vazut ca i-a mai spart un premolar sus...asa ca o inteleg, mititica, la cat e de maraita...
ANDREEA - poate chisturi de 7 mm, nu cm, nu?...din pacate, in legatura cu celalat aspect, fii tare, ca nu-mi pare a veni lucruri bune...ar fi trebuit sa se vada embrionul...te duci la un eco bun, nu?!
Ellis,mami de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE
popbianca spune:
pussi....ce dragute sunt....niste papusici, mai ales cu bentitele alea!ai pus pungi pe ghivecele de flori!sunt interesata ca si Ana mea scormoneste cu drag p-acolo!
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia
abramburika spune:
pussi - sunt superbe
mogaldetele dulci!!! 
_
Nessuno è perfetto ... ma chi vuol essere nessuno???
ellis spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pussi am pus pozici noi aici: http://community.webshots.com/album/570677976ANOxNR DOAMNE AJUTA! ![]() |
superbe! sunt asa de scumpe! si harnicutze!

Ellis,mami de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE
pussi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui popbianca pussi....ce dragute sunt....niste papusici, mai ales cu bentitele alea!ai pus pungi pe ghivecele de flori!sunt interesata ca si Ana mea scormoneste cu drag p-acolo! mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia |
in ghivece vaeam pus peste pamant marmura ornamentala pt. flori, Mandrutele luau marmura si o bagau in gura, asa ca am pus saci de menaj rupti
PUSSI
mami de gemenele
ELENA &
ANA 19.11.2007Suntem mari
DOAMNE AJUTA!
abramburika spune:
Apropo de plante ... azi Silvia a cazut cu funduletul in cactus ... eram pe balcon, trebaluiam acolo ceva, ea dupa mine, s-a impiedecat si a cazut fix cu dansu'-n curisor ... hahhahaa ... Noroc de pampers ... nu a protestat, numai ca avea o fata!!! O deranja obiectu' cred
.
_
abramburika spune:
pussi - si Silvia la ultimul control avea 83 cm si 11,400 kg ![]()
_
eladea2005 spune:
fetelor, multumesc de incurajari..e tare greu sa ma detasez...sau sa gandesc optimist in momentul asta...dar daca e sa fie ceva rau...asta e...pana sapt viitoare o sa incerc sa ma obisnuiesc cu ideea...si da, ecograful era performant(asa am inteles)... cu Eric am fost la 5 sapt si 5 zile si mi-a confirmat sarcina(e adevarat ca nu mi-a dat detalii gen este sac embrionar, este/nu este embrion, etc.)
ellis da, sunt 2 chisturi lipite totalizand 7cm..interesant ca au aparut pe fondul sarcinii, adica in 16 ianuarie cand mi-am facut controlul general aceste chisturi nu existau...
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007) si
7+
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO
Atat mai am pana sa vad luminita de la capatul tunelului......
Eu sunt primul!!!Uite ce mare am crescut!!!
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
eladea2005 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ellis
superbe! sunt asa de scumpe! si harnicutze! ![]() Ellis,mami de ALESSIA MARIA (20.11.2007)ALESSIA IN TARA MINUNILOR MAMI IN BUCATARIE |
sunt mortale...si harnicute...
da chiar mananca tot din farfurie??? ce le-ai pus acolo??*********************************************************
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007) si
7+ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO
Atat mai am pana sa vad luminita de la capatul tunelului......
Eu sunt primul!!!Uite ce mare am crescut!!!
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...