Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (172)
Raspunsuri - Pagina 10
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui abramburika Apropo de plante ... azi Silvia a cazut cu funduletul in cactus ... eram pe balcon, trebaluiam acolo ceva, ea dupa mine, s-a impiedecat si a cazut fix cu dansu'-n curisor ... hahhahaa ... Noroc de pampers ... nu a protestat, numai ca avea o fata!!! O deranja obiectu' cred _ Nessuno è perfetto ... ma chi vuol essere nessuno??? |
hahaha...ce haios...imi si imaginez mutrica ei, draga de ea..

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007) si
7+ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO
Atat mai am pana sa vad luminita de la capatul tunelului......
Eu sunt primul!!!Uite ce mare am crescut!!!
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
dany26 spune:
pussi intradevar sunt superbe domnisoricele tale; iar poza aceea e cea mai draguta, in care stau amandoua cumintele in scaunele, cu papa aceea aranjata asa frumos in farfurioare si imbracate asa frumos
eu nu prea il pot imbraca asa frumos pe andrei in casa pt ca sigur da ceva papa pe el si se pateaza
...a devenit cam agitat la masa![]()
eladea Doamne ajuta sa afli vesti mai bune data viitoare la dr; capul sus, lasa grijile si concentreaza-te asupra minunatului eric
ca sa treaca sapt cat mai repede
ellis pai atunci mai bine sa pun doar jumataat din compozitia care o ai tu pe blog
miha, sunteti bine?nu aveti salmonela da?sau ne-ai zis deja am omis eu sa citesc![]()
bb si-a mai revenit azi cu raceala, deci maine poate iesim si noi afara;
iar in leg cu somnul...off si andrei doarme de cand era mic, la fel de agitat si in zeci de pozitii la fel ca alessia si eric (in fiecare seara); doar ca nu se trezeste noaptea de la 4 luni; la noi doarme mama cu el in patul mare si mereu zice ca daca reusseste saraca sa doarma 5 ore pe noapte, sau mai mult de o ora legata; inainte dadeam vina pe laptic...dar deja nu mai e cazul dupa 15 luni cu acelasi lapte....![]()
va pup!o dupa-amaiaza placuta!
Roxxy80 spune:
Tot incerc sa scriu de mai devreme, dar merge tare greu DC-ul.
Eu zic sa fii optimista. Cand eram gravi cu Matei la 5 saptamani si jumatate s-a vazut doar sacul. Poate ai avut ovulatie tarzie si sarcina e mult mai mica decat crezi tu. Ma rog la dzeu ca saptamana viitoare sa vii cu vesti f f bune. Imi dau seama ce trebuie sa fie in sufletul tau si nu stiu cat de mult te ajuta cuvintele noastre, dar sa stii ca suntem aici alaturi de tine. Totul va fi bine!!!
| citat din mesajul lui eladea2005 fetelor, multumesc de incurajari..e tare greu sa ma detasez...sau sa gandesc optimist in momentul asta...dar daca e sa fie ceva rau...asta e...pana sapt viitoare o sa incerc sa ma obisnuiesc cu ideea...si da, ecograful era performant(asa am inteles)... cu Eric am fost la 5 sapt si 5 zile si mi-a confirmat sarcina(e adevarat ca nu mi-a dat detalii gen este sac embrionar, este/nu este embrion, etc.) ellis da, sunt 2 chisturi lipite totalizand 7cm..interesant ca au aparut pe fondul sarcinii, adica in 16 ianuarie cand mi-am facut controlul general aceste chisturi nu existau... ![]() ********************************************************* Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007) si 7+ERIC IN 2009... www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor... ERIC PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU... HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO Atat mai am pana sa vad luminita de la capatul tunelului...... Eu sunt primul!!!Uite ce mare am crescut!!! Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna... |
Roxxy, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si
cu piciulina roz
15+
eladea2005 spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui Roxxy80 Tot incerc sa scriu de mai devreme, dar merge tare greu DC-ul. Eu zic sa fii optimista. Cand eram gravi cu Matei la 5 saptamani si jumatate s-a vazut doar sacul. Poate ai avut ovulatie tarzie si sarcina e mult mai mica decat crezi tu. Ma rog la dzeu ca saptamana viitoare sa vii cu vesti f f bune. Imi dau seama ce trebuie sa fie in sufletul tau si nu stiu cat de mult te ajuta cuvintele noastre, dar sa stii ca suntem aici alaturi de tine. Totul va fi bine!!! ![]()
Roxxy, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si cu piciulina roz 15+ |
multumesc mult de incurajari..sunteti niste dragute toate...

asa a zis si doctorita, ca ar fi de 6 sapt sarcina si ca s-ar putea sa fie ovulatie tarzie avand in vedere ca eu n-am avut niciodata cicluri regulate...cine stie...asteptam sa vedem...dar e asa de mult pana joi...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007) si
7+ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO
Atat mai am pana sa vad luminita de la capatul tunelului......
Eu sunt primul!!!Uite ce mare am crescut!!!
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
dany26 spune:
of credeam ca am salvat pe undeva retele de pate de ficat pe care le-au dat 2 fete dar nu le gasesc....
cand aveti timp poate le mai scrieti o data
;nu e graba.
eu i-am dat lui andrei ficatel pe la 8 luni de vreo 4 ori si nu i-a placut...as mai incerca acum in varianta de pate pe paine cu rosie eventual...
Roxxy80 spune:
Adaca, referitor la raspunsul celor de la Pampers ma abtin de la comentarii pt ca stii deja parerea mea despre concursul asta. Niste impertinenti.
cu piciulina roz
15+
karina1976 spune:
Am ajuns si eu de la servici.
Am avut o zi 

... si mai toata ziua a nins, dimineata aveam zapada de vreo 10-15 cm pe masina
, prin oras nu au dat cu nimic - deci trafic de toata rusinea ... 
Si acum pana am ajuns acasa, zici ca traversez bucurestiul nu brasovul ...
Bianca, iti trimit pe PM de unde comand eu hipp.
Roxxy80, felicitari pentru mica printesa ... sa fie sanatoasa si sa ramana in burticuta pana la termen.
Eladeea, va fi bine ... mai ales daca spui ca nu ai avut menstruatie regulata ... la urmatorul control ii vei vedea inimioara! Iar de pb cu chisturile si la mine a fost la fel la sarcina cu Patricia, unul mare de cca 10 cm care nu era inainte cu vreo 2 luni la ultimul control inainte de a ramane insarcinata, care s-a resorbit pana in luna a 3-a - fara nici un tratament.
Corina -
de
Paul - 04.06.2002 si
Patricia - 13.11.2007
"Doamne, ajuta-mi sa nu uit!"
karina1976 spune:
Bianca, nu ai pm activat.
Corina -
de
Paul - 04.06.2002 si
Patricia - 13.11.2007
"Doamne, ajuta-mi sa nu uit!"
Roxxy80 spune:
Multumesc
.
| citat din mesajul lui karina1976 Am ajuns si eu de la servici. Am avut o zi ![]() ![]() ... si mai toata ziua a nins, dimineata aveam zapada de vreo 10-15 cm pe masina , prin oras nu au dat cu nimic - deci trafic de toata rusinea ... ![]() Si acum pana am ajuns acasa, zici ca traversez bucurestiul nu brasovul ... Bianca, iti trimit pe PM de unde comand eu hipp. Roxxy80, felicitari pentru mica printesa ... sa fie sanatoasa si sa ramana in burticuta pana la termen. Eladeea, va fi bine ... mai ales daca spui ca nu ai avut menstruatie regulata ... la urmatorul control ii vei vedea inimioara! Iar de pb cu chisturile si la mine a fost la fel la sarcina cu Patricia, unul mare de cca 10 cm care nu era inainte cu vreo 2 luni la ultimul control inainte de a ramane insarcinata, care s-a resorbit pana in luna a 3-a - fara nici un tratament. Corina - de Paul - 04.06.2002 si Patricia - 13.11.2007"Doamne, ajuta-mi sa nu uit!" |
cu piciulina roz
15+
CrisVa spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui pussi
cam da PUSSI mami de gemenele ELENA & ANA 19.11.2007Suntem mari DOAMNE AJUTA! ![]() |
Uau, bravo, a mea nici un sfert nu mananca la o masa.
Elis, mersi pentru pontu cu nuk, o sa iau maine.