Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (172)
Raspunsuri - Pagina 11
karina1976 spune:
Pussi, frumoase pozele ... insa protagonistele sunt si mai si ... 
CrisVa, Pati bea lapticul cu cereale, la 250 ml lapte, 4 masuri de cereale cu tetina de la Nuk (pt lichide groase) sau de la Natur (mar. L sau XL) si nu avem probleme cu fluxul, curge f bine lapticul.
Corina -
de
Paul - 04.06.2002 si
Patricia - 13.11.2007
"Doamne, ajuta-mi sa nu uit!"
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui eladea2005 aci vreme de tot rahatu...scuzati... ![]() m-am saturaaaaaaattttt!!!!!!!!! |
Si eu m-am saturat!
Azi la noi s-a intunecat deodata,era destul de frumos si in jur de 10 grade. A inceput sa ploua,apoi foarte repede sa ninga,toate acestea in timp ce trasnea,tuna si fulgera.
iar temperatura a scazut vertiginos la -1 grad. 
Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui Roxxy80 Fetelor, tocmai am sosit de la eco. VOI AVEA O FETITA!!!! E sanatoasa, lunguta si grasunica. Misca intruna din manute si picioruse. |
Iuhuuu...felicitari!

Sa fiti sanatoase amandoua si sarcina usoara in continuare!

Miha si comorile
De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
karina1976 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mariussimiuc
Si eu m-am saturat! Azi la noi s-a intunecat deodata,era destul de frumos si in jur de 10 grade. A inceput sa ploua,apoi foarte repede sa ninga,toate acestea in timp ce trasnea,tuna si fulgera. iar temperatura a scazut vertiginos la -1 grad. ![]() Miha si comorile Vreau sa nu mai fiu diferit De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... ![]() |
parca vb de brasov, numa' ca la noi nu a fost decat f putin soare.
acum s-a oprit ninsoarea ... oare pana cand???
Corina -
de
Paul - 04.06.2002 si
Patricia - 13.11.2007"Doamne, ajuta-mi sa nu uit!"
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui dany26 miha, sunteti bine?nu aveti salmonela da?sau ne-ai zis deja am omis eu sa citesc |
Nu stiu cat de bine suntem...

Am facut 2 randuri de analize,coprocitograma si coprocultura,la 2 laboratoare diferite si ambele au iesit negative. Dar simptomele le-au avut in continuare...scaune proaste,f urat mirositoare,lipsa pofta de mancare,febra mare 39-40,cu antitermic abia abia ajungeam la 38.
Aseara m-am nervat
Azi deja n-au mai facut febra si parca au fost mai vioi.
Problema e ca le dau pastilute...Robert le inghite,dar cu Amira e tare greu,is amare ca naiba...Aseara s-a scuturat din toate incheieturile draga de ea,iar azi cand m-a vazut cu lingurita a fugit si s-a ascuns dupa pat.

Miha si comorile
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui karina1976 Am ajuns si eu de la servici. Am avut o zi ![]() ![]() ... si mai toata ziua a nins, dimineata aveam zapada de vreo 10-15 cm pe masina , prin oras nu au dat cu nimic - deci trafic de toata rusinea ... ![]() Si acum pana am ajuns acasa, zici ca traversez bucurestiul nu brasovul ... Bianca, iti trimit pe PM de unde comand eu hipp. Roxxy80, felicitari pentru mica printesa ... sa fie sanatoasa si sa ramana in burticuta pana la termen. Eladeea, va fi bine ... mai ales daca spui ca nu ai avut menstruatie regulata ... la urmatorul control ii vei vedea inimioara! Iar de pb cu chisturile si la mine a fost la fel la sarcina cu Patricia, unul mare de cca 10 cm care nu era inainte cu vreo 2 luni la ultimul control inainte de a ramane insarcinata, care s-a resorbit pana in luna a 3-a - fara nici un tratament. Corina - de Paul - 04.06.2002 si Patricia - 13.11.2007"Doamne, ajuta-mi sa nu uit!" |
Corina, sa te auda DD...mersi de incurajare...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007) si
7+ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO
Atat mai am pana sa vad luminita de la capatul tunelului......
Eu sunt primul!!!Uite ce mare am crescut!!!
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
Roxxy80 spune:
Sper ca puii tai sa se faca bine cat mai rapid. Oare nu e rotavirus?
O sa am si eu pereche ca tine
.
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mariussimiuc
Nu stiu cat de bine suntem... ![]() Am facut 2 randuri de analize,coprocitograma si coprocultura,la 2 laboratoare diferite si ambele au iesit negative. Dar simptomele le-au avut in continuare...scaune proaste,f urat mirositoare,lipsa pofta de mancare,febra mare 39-40,cu antitermic abia abia ajungeam la 38. Aseara m-am nervat Azi deja n-au mai facut febra si parca au fost mai vioi. Problema e ca le dau pastilute...Robert le inghite,dar cu Amira e tare greu,is amare ca naiba...Aseara s-a scuturat din toate incheieturile draga de ea,iar azi cand m-a vazut cu lingurita a fugit si s-a ascuns dupa pat. ![]() Miha si comorile Vreau sa nu mai fiu diferit De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... ![]() |
Roxxy, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si
cu piciulina roz
15+
adaca spune:
ELADEEA vreau sa fi mai optimista. Te rog sa te linisteti. O sa vezi ca e bine. Noi o sa ne
la Bunul Dumnezeu 

ANCA gemenii au venit dupa 6 ani de tratamente, 4 IA - nereusite, apoi FIV-reusit Darius & Caius. Dupa aceea am ramas
natural, asa a venit Rares, desi "prietenii" imi spuneau de ce il mai fac ca am gemenii. Dar eu le-am zis ca asa a vrut Bunul Dumnezeu sa mi-l dea. Cred ca a vrut sa ma incerce, sa vada daca ii intorc spatele.
In ceea ce priveste concursul le-am scris celor de la Pampers ca am uitat sa ies pe strada cu laptopul sa adun voturi ![]()
![]()
![]()
http://adaca.piczo.com/ http://adaca.piczo.com/ http://adaca.piczo.com/
Concursul continua si noi avem din nou nevoie de votul vostru. Nu va costa numic sa-l votati pe
RARES IOAN (intr-o masinuta cu un mesaj pentru fetite) http://concurs.pampers.ro/profile/6410
Pentru cei ce m-au votat MULTUMESC si un pupic dulceeeeeeeeeeeeeeeeeee
VOTEAZA RARES IOAN Ia te uita ce pot face http://concurs.pampers.ro/profile/6410
ellis spune:
ANDREEA - poate da Domnul sa fie bine totusi! iar chisturile alea s-ar putea resorbi in timpul sarcinii...mai incerci si un alt eco?
DANY - pune jumatate din compozitie, sa fie mai multa umplutura, ca e buna rau!![]()
- pateul fa-l cu ce vrei tu...fierbi ficateii cu ceapa, ierburi, ii mixezi cu un ou fiert si /sau unt, si un strop de lapte...
MIHA - s-ar putea pune problema de rotavirus???
Ellis,mami de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE
RAMONELLA spune:
Salutare!!!
Andreea Doamne ajuta sa fie bine!!!
Va fi,ai sa vezi!
Pussi ai niste fetite superbe!!!
Bianca imi pare rau de ce s-a intamplat,iti doresc sa ramai cat mai repede insarcinata!
Roxxy ce-ti spuneam eu mai demult???![]()

Noi suntem bine,Bea a inceput sa pape mult mai bine,cateodata ma uimeste chiar...si nu-mi vine sa cred.
Sper s-o tina tot asa.
Azi mi-a dormit 15 minute...sunt rupta de oboseala.
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)

m-am saturaaaaaaattttt!!!!!!!!!