Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (172)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Va multumesc mult pentru urarile voastre. Sunt tare fericita!!!!

Roxxy, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si cu piciulina roz 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Ellis pai asta si vreau
Pussi pai acum tu faci unu si eu 2 da?Deci pana la urma faci trei broscute asa cum am inteles eu din prima

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI

EMA INVINGE CANCERUL!!!!!!!

UN VOT VA RUGAM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisVa spune:

Buna fetelor,

Roxxy, ma bucur pentru tine.Sper sa fie asa cum ti-ai dorit. Iti doresc sarcina sa fie cat mai usoara si o bebelina sanatoasa.

Noi suntem mai bine dupa tratament, azi noapte a dormit 12 ore si a baut cam 500 de ml de laptic in 3 etape. Vroiam sa ii pun cereale in lapticul de seara insa tetina pe care o avem nu permite. Voi ce tetine aveti, ca eu sunt incepatoare in ale astea. Ma intereseaza una care sa curga destul de bine si sa nu se chinuie cand bea(atunci cand ii bag cereale).
Nu as vrea sa se obisnuiasca sa bea noaptea laptic, nu ca m-ar deranja sa ma duc sa il fac, dar vreau sa se obisnuiasca sa doarma toata noaptea, asa cum ar fi normal pentru un copil de varsta ei. Vrabia malai viseaza... Citisem undeva ca in jurul la 2 ani incep sa doarma unii toata noapte, bine sunt copiii care mai de mici dorm asa, dar cum nu am eu norocl asta, asta e...

Pls sa imi spuenti si mie ce tetine pt cereale cu lapte folositi

Multumesc si va doresc o zi cat mai placuta.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ellis

Scrisesem ditamai mesajul, care a disparut in neant, sintetizez:
- multumesc tuturor pt experientele legate de somn; deja de azi ii scoatem somnul de dimi si o vom culca pe la 13.30 vreo 2 ore, max;

Ellis,mami de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE

Parerea mea e ca degeaba incerci tu sa ii scoti somnul daca ea e lesinata de somn. Treptat, o sa renunte singura.
Cel putin asa a fost la Alex, Oricat am incercat eu sa ii decalez orele de somn astfel incat sa aiba doar 1 somn pe zi, era maraita, si tot adormea cel de-al doilea somn in jur de 6-7 seara, oricat incercam sa o trezesc nu reuseam, si asa somnul de noapte incepea undeva pe la 11-12. Deci , nu rezolvam nimic.

Si acum, daca se trezeste dimineata la 7, rare situatii, doarme la 12 si apoi in jur de 5. Deinde si de starea lor, daca se simt bine, daca au dormit bine peste noapte.

Ideea era ca dupa parerea mea, isi formeaza tot ei singuri programul chiar daca noi incercam sa il schimbam.

Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

ne-am intors de la eco...nu stiu daca cu vesti bune sau nu...sacul embrionar se vede, corespunde unei sarcini de 6 sapt si 1 zi(desi dupa calculele calculatoarelor de pe net ar trebui sa fie mai mare, dar nu asta conteaza) insa nu s-a vazut embrionul...nu e ciudat??? m-a chemat din nou peste o sapt...nu stiu ce sa cred...dar am o presimtire... aaaaa... in plus am doua chisturi lipite, care masoara cam 7 cm ambele...bine, asta ar fi cea mai mica problema a mea...

am o stare...nu stiu...nu prea pot s-o descriu...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007) si 7+

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC

PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO

Atat mai am pana sa vad luminita de la capatul tunelului......
Eu sunt primul!!!Uite ce mare am crescut!!!

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Ciao!

roxy - felicitari .. familia perfecta cu baietel si fetita . Sarcina usoara in continuare!

andreea - gandeste pozitiv. Aveai ciclul regulat? Poate de aia nu corespund calculele ...

pussi, irina - chiar va admir cu 2 mogaldete mici deodata!

ellis - aaa, am inteles sensul ... pai nu ii fac nimic special, programul nostru obisnuit .. pe la 7-7,30 cina, putina joaca (cu mine mai linistita, "citit" carti cu animale, cuburi pe covor, cu tati insa mai zbantuita, alergatura, saltat pe sus si invartit etc.), la 8,30 baita si la 9 laptic si somnic ... pana a doua zi la 9 ...

_

Nessuno è perfetto ... ma chi vuol essere nessuno???

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

ne-am intors de la eco...nu stiu daca cu vesti bune sau nu...sacul embrionar se vede, corespunde unei sarcini de 6 sapt si 1 zi(desi dupa calculele calculatoarelor de pe net ar trebui sa fie mai mare, dar nu asta conteaza) insa nu s-a vazut embrionul...nu e ciudat??? m-a chemat din nou peste o sapt...nu stiu ce sa cred...dar am o presimtire... aaaaa... in plus am doua chisturi lipite, care masoara cam 7 cm ambele...bine, asta ar fi cea mai mica problema a mea...

am o stare...nu stiu...nu prea pot s-o descriu...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007) si 7+

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC

PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO

Atat mai am pana sa vad luminita de la capatul tunelului......
Eu sunt primul!!!Uite ce mare am crescut!!!

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Iti tin pumnii sa fie totul bine saptamana viitore

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

am pus pozici noi aici:
http://community.webshots.com/album/570677976ANOxNR

ancutaD eu asa as vrea, dar de FIv nu mai am nervi, astept ca poate, poate se va intampla minunea si la mine natural!
abramburika acum nu pot sa am de ce sa ma plang, primul an a fost foarte greu, dra a trecut cu bine, si parca acum primesc rasplata .... cand striga amandoua "MAMA" pe diverse tonalitati... nu mai vreau nimic... sunt fericita!
andreea capul sus trebuie sa fi optimista! eu ma facut multe eco, dar nu pot sa compar situatia fiind Fiv in cazul meu si embrionii avnad alta varsta decat cea calculata duap ultimul Cm.

PUSSI mami de gemenele ELENA & ANA 19.11.2007
Suntem mari

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pussi

am pus pozici noi aici:
http://community.webshots.com/album/570677976ANOxNR

PUSSI mami de gemenele ELENA & ANA 19.11.2007
Suntem mari

DOAMNE AJUTA!

Sunt superbe fetele tale. Sa iti traiasca. Vrei sa zici ca ele mananca tot ce le-ai pus in farfurie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

irinastef...multumesc si tie pt. incurajare! nazdravanilor tai...
roxxy80...wow , ce frumosssss! m-a luat cu emotii....acum ard de nerabdare sa treaca timpul asta ...sa ma pun si eu pe treaba!felicitari!
adaca, te cred si eu ca esti nemultumita de raspus...dar ce-ai fi vrut sa zica? mie nu prea mi-e draga chestia cu concursurile astea...
eladea dar ce mult e o saptamana in situatiile astea....trebuie sa incerci sa te detasezi un pic..asa o sa treaca mai repede....DD ajuta sa fie bine si sanatos ! mai cere o parere altundeva, la alt medic...

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia

Mergi la inceput