Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (172)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Uitati cateva poze mai recenta. Apar si eu pe acolo cu burta mea .

http://picasaweb.google.ro/roxanavelcea/MateiLa1AnSi4Luni?feat=directlink

Poate imi mai spuneti si mie cum sa le pun la semnatura, va rog.

Roxxy, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si o super fericita 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

roxy - ce zambaret e!!! Si se vede ca s-a distrat la kidex ...

Despre semnatura ... te duci la profil personal, editeaza profil, optiuni parca ... in jos, apesi pe + si adaugi la semnatura link-ul de poze. Sper ca m-am facut inteleasa, daca nu, intreaba-ma.

_

Nessuno è perfetto ... ma chi vuol essere nessuno???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

Citat:
citat din mesajul lui abramburika

ellis - in perioadele cu dinti nici Silvia nu doarme cum trebuie. Cu treziri dese, plansete, joaca... dar e de inteles, ce durere tre' sa aiba! In rest, in alte conditii, ne incadram in categoria fenomene cu 12h pe noapte ... Iar ziua, 2 - 2,30h.

_

eu ma tot plang de perioadele astea de nesomn de la 8 luni, rare au fost noptile cu 1-2 treziri pe noapte;
tu ce ii faci sa doarma?
dar voi, parintii, dormiti mai mult?...ma gandesc ca o fi si mostenirea genetica...eu de vreo 8-10 ani ma trezeam numai la 6-7 dimineata, asta si in wk, ca nu pot eu sa dorm, iar ziua nu dorm defel...dar acum s-a acumulat oboseala si am momente in care pic efectiv

Ellis,mami de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Roxxy80

Uitati cateva poze mai recenta. Apar si eu pe acolo cu burta mea .

http://picasaweb.google.ro/roxanavelcea/MateiLa1AnSi4Luni?feat=directlink

Poate imi mai spuneti si mie cum sa le pun la semnatura, va rog.

ce distractie pe pui!
a inceput sa se cunoasca si burticiul tau!

MAMI IN BUCATARIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Eu de fel, da, sunt mai somnorici. Tati insa, nu. El isi incarca bateriile in mai putin timp ... e ca Fat-Frumos, creste intr-o zi cat altii intr-un an . Insa acum m-am mai obisnuit si eu cu dormitul mai putin, adica ma culc tarziu, dar dimineata is mai puturoasa, nu ma trezesc devreme (si acum, ca imi permit, stau acasa). Silviei nu i-am facut nimic, absolut nimic. Singura si-a facut programul de somn ...

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karina1976 spune:

Somnul ... eh, poveste lunga ...

Noi parintii de fel suntem niste somnorosi - eram de fapt, ca de cand ii avem ... pa somn. Eu una as fi in stare sa dorm si 3 zile incontinuu, mai ales acum cu oboseala de la serviciu, apoi de acasa, si multe altele care s-au adunat ...

Paul de cand il avem se trezeste la 6 dimineata ... iar acum matza mica la fel.

Ea adoarme pe la 10 seara, se scoala pe la 3-4 sa bea laptic, si adoarme (in general) imediat pana pe la 6 - indiferent daca facem galagie sau nu, daca e in patul mare sau in patut, daca e zi lucratoare sau week-end.
Ziua doarme fie doua reprize a cate 1 ora fiecare, fie un singur somnic de vreo 2-2,5 ore. Asta depinde de toane si de cat e de obosita ...

Sunt si exceptii insa astea sunt rare, asa ca ... pentru noi e bine, ca totusi se scoala doar o data pe noapte, Paul la varsta ei bea laptic de 2 ori pe noapte

Corina - de Paul - 04.06.2002 si Patricia - 13.11.2007

"Doamne, ajuta-mi sa nu uit!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karina1976 spune:

Roxxy, ce frumos e in covorul acela imens de cuburi ... si ce ciuf dragalas are ...

Corina - de Paul - 04.06.2002 si Patricia - 13.11.2007

"Doamne, ajuta-mi sa nu uit!"

Mergi la inceput

Da, eu sunt cu somnul de noapte. Dorm cam 10-11 ore. Ziua nu inchid un ochi. Sotul se culca tarziu noaptea dar doarme mult (adica are nevoie tot de 10-11 ore ca sa se simta odihnit). Lui Matei i-au iesit 4 masele in ultimele 2 luni. Au fost nopti cand l-am simtit mai agitat, dar nu plangea. Maraia sa-l luam in pat cu noi si timp de vreo ora se tot foia pe toate partile (asta s-a intamplat si acum 2 nopti cand i-a dat a 4 maseluta). In rest, a atins si recordul de 13 ore dormite intr-o noapte.

Citat:
citat din mesajul lui ellis

Citat:
citat din mesajul lui abramburika

ellis - in perioadele cu dinti nici Silvia nu doarme cum trebuie. Cu treziri dese, plansete, joaca... dar e de inteles, ce durere tre' sa aiba! In rest, in alte conditii, ne incadram in categoria fenomene cu 12h pe noapte ... Iar ziua, 2 - 2,30h.

_

eu ma tot plang de perioadele astea de nesomn de la 8 luni, rare au fost noptile cu 1-2 treziri pe noapte;
tu ce ii faci sa doarma?
dar voi, parintii, dormiti mai mult?...ma gandesc ca o fi si mostenirea genetica...eu de vreo 8-10 ani ma trezeam numai la 6-7 dimineata, asta si in wk, ca nu pot eu sa dorm, iar ziua nu dorm defel...dar acum s-a acumulat oboseala si am momente in care pic efectiv

MAMI IN BUCATARIE

Mergi la inceput

Dany, acum am vazut postarea ta. Imi pare tare rau ca e racit Andreiut. Eu i-as da vreo 2 zile tratamentul exact cum ti l-a prescris doctorul. Poti sa-i mai dai si cate 5 picaturi de vitamina C natural, ajuta mult cand esti racit.De asemenea ar fi bine sa stai cu el in casa vreo 3 zile.
Tin pumnii sa se faca bine puiul cat mai rapid.

Mergi la inceput

PETRO - am inteles; "de facut" ma refeream la cum ii obositi, activitatile de seara...eu aseara, spre ex am avut tv oprit de la 18 pana la culcarea ei, timp in care ne-am jucat frumos, apoi dupa baie am citit cateva povesti...ei...la somn nu am observat vreo imbunatatire...

merci , KARINA, a mea nu bea lapte noaptea, mai ia o gurita de apa, prima perte a noptii o dorme in patut, a doua parte ma chitzaie pe mine in patul nostru...maraie, umble prin pat cu ochii inchisi, se intoerce de pe o parte pe alta, se duce la burta mea, apoi la picioare...

MAMI IN BUCATARIE

Mergi la inceput