Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (172)
Raspunsuri - Pagina 3
Roxxy80 spune:
Uitati cateva poze mai recenta. Apar si eu pe acolo cu burta mea
.
http://picasaweb.google.ro/roxanavelcea/MateiLa1AnSi4Luni?feat=directlink
Poate imi mai spuneti si mie cum sa le pun la semnatura, va rog. 
Roxxy, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si o super fericita
15+
abramburika spune:
roxy - ce zambaret e!!! Si se vede ca s-a distrat la kidex
...
Despre semnatura ... te duci la profil personal, editeaza profil, optiuni parca ... in jos, apesi pe + si adaugi la semnatura link-ul de poze. Sper ca m-am facut inteleasa, daca nu, intreaba-ma.
_
Nessuno è perfetto ... ma chi vuol essere nessuno???
ellis spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui abramburika ellis - in perioadele cu dinti nici Silvia nu doarme cum trebuie. Cu treziri dese, plansete, joaca... dar e de inteles, ce durere tre' sa aiba! In rest, in alte conditii, ne incadram in categoria fenomene cu 12h pe noapte _ Nessuno è perfetto ... ma chi vuol essere nessuno??? |
eu ma tot plang de perioadele astea de nesomn de la 8 luni, rare au fost noptile cu 1-2 treziri pe noapte;
tu ce ii faci sa doarma?
dar voi, parintii, dormiti mai mult?...ma gandesc ca o fi si mostenirea genetica...eu de vreo 8-10 ani ma trezeam numai la 6-7 dimineata, asta si in wk, ca nu pot eu sa dorm, iar ziua nu dorm defel...dar acum s-a acumulat oboseala si am momente in care pic efectiv

Ellis,mami de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE
ellis spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Roxxy80 Uitati cateva poze mai recenta. Apar si eu pe acolo cu burta mea http://picasaweb.google.ro/roxanavelcea/MateiLa1AnSi4Luni?feat=directlink Poate imi mai spuneti si mie cum sa le pun la semnatura, va rog. ![]() Roxxy, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si o super fericita 15+ |
ce distractie pe pui!
a inceput sa se cunoasca si burticiul tau!

Ellis,mami de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE
abramburika spune:
Eu de fel, da, sunt mai somnorici. Tati insa, nu. El isi incarca bateriile in mai putin timp ... e ca Fat-Frumos, creste intr-o zi cat altii intr-un an
. Insa acum m-am mai obisnuit si eu cu dormitul mai putin, adica ma culc tarziu, dar dimineata is mai puturoasa, nu ma trezesc devreme (si acum, ca imi permit, stau acasa). Silviei nu i-am facut nimic, absolut nimic. Singura si-a facut programul de somn ...
_
Nessuno è perfetto ... ma chi vuol essere nessuno???
karina1976 spune:
Somnul ... eh, poveste lunga ...
Noi parintii de fel suntem niste somnorosi - eram de fapt, ca de cand ii avem ... pa somn. Eu una as fi in stare sa dorm si 3 zile incontinuu, mai ales acum cu oboseala de la serviciu, apoi de acasa, si multe altele care s-au adunat ...
Paul de cand il avem se trezeste la 6 dimineata ... iar acum matza mica la fel.
Ea adoarme pe la 10 seara, se scoala pe la 3-4 sa bea laptic, si adoarme (in general) imediat pana pe la 6 - indiferent daca facem galagie sau nu, daca e in patul mare sau in patut, daca e zi lucratoare sau week-end.
Ziua doarme fie doua reprize a cate 1 ora fiecare, fie un singur somnic de vreo 2-2,5 ore. Asta depinde de toane si de cat e de obosita ...
Sunt si exceptii insa astea sunt rare, asa ca ... pentru noi e bine, ca totusi se scoala doar o data pe noapte, Paul la varsta ei bea laptic de 2 ori pe noapte 

Corina -
de
Paul - 04.06.2002 si
Patricia - 13.11.2007
"Doamne, ajuta-mi sa nu uit!"
karina1976 spune:
Roxxy, ce frumos e in covorul acela imens de cuburi ... si ce ciuf dragalas are ...
Corina -
de
Paul - 04.06.2002 si
Patricia - 13.11.2007
"Doamne, ajuta-mi sa nu uit!"
Roxxy80 spune:
Da, eu sunt cu somnul de noapte. Dorm cam 10-11 ore. Ziua nu inchid un ochi. Sotul se culca tarziu noaptea dar doarme mult (adica are nevoie tot de 10-11 ore ca sa se simta odihnit). Lui Matei i-au iesit 4 masele in ultimele 2 luni. Au fost nopti cand l-am simtit mai agitat, dar nu plangea. Maraia sa-l luam in pat cu noi si timp de vreo ora se tot foia pe toate partile (asta s-a intamplat si acum 2 nopti cand i-a dat a 4 maseluta). In rest, a atins si recordul de 13 ore dormite intr-o noapte.
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ellis
eu ma tot plang de perioadele astea de nesomn de la 8 luni, rare au fost noptile cu 1-2 treziri pe noapte; tu ce ii faci sa doarma? dar voi, parintii, dormiti mai mult?...ma gandesc ca o fi si mostenirea genetica...eu de vreo 8-10 ani ma trezeam numai la 6-7 dimineata, asta si in wk, ca nu pot eu sa dorm, iar ziua nu dorm defel...dar acum s-a acumulat oboseala si am momente in care pic efectiv ![]() Ellis,mami de ALESSIA MARIA (20.11.2007)ALESSIA IN TARA MINUNILOR MAMI IN BUCATARIE |
15+
Roxxy80 spune:
Dany, acum am vazut postarea ta. Imi pare tare rau ca e racit Andreiut. Eu i-as da vreo 2 zile tratamentul exact cum ti l-a prescris doctorul. Poti sa-i mai dai si cate 5 picaturi de vitamina C natural, ajuta mult cand esti racit.De asemenea ar fi bine sa stai cu el in casa vreo 3 zile.
Tin pumnii sa se faca bine puiul cat mai rapid. 
15+
ellis spune:
PETRO - am inteles; "de facut" ma refeream la cum ii obositi, activitatile de seara...eu aseara, spre ex am avut tv oprit de la 18 pana la culcarea ei, timp in care ne-am jucat frumos, apoi dupa baie am citit cateva povesti...ei...la somn nu am observat vreo imbunatatire...
merci , KARINA, a mea nu bea lapte noaptea, mai ia o gurita de apa, prima perte a noptii o dorme in patut, a doua parte ma chitzaie pe mine in patul nostru...maraie, umble prin pat cu ochii inchisi, se intoerce de pe o parte pe alta, se duce la burta mea, apoi la picioare...
Ellis,mami de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE