Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (172)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Fetelor, incep sa am emotii pt maine. Sper sa-mi dea vesti bune Iosup. Ma rog la dzeu sa fie sanatos bebe din burta.

Roxxy, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si o super fericita 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxxy80

Dany, acum am vazut postarea ta. Imi pare tare rau ca e racit Andreiut. Eu i-as da vreo 2 zile tratamentul exact cum ti l-a prescris doctorul. Poti sa-i mai dai si cate 5 picaturi de vitamina C natural, ajuta mult cand esti racit.De asemenea ar fi bine sa stai cu el in casa vreo 3 zile.
Tin pumnii sa se faca bine puiul cat mai rapid.

...chiar 10-15 pic de vitam C
iar de tratament, daca nu face febra, nu cred ca ar trebui sa ia nurofen/panadol la 4 ore... e cam des

Ellis,mami de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

Citat:
citat din mesajul lui ellis

Ne-a spart o maseluta si noua, cred ca de asta nu mai dorm de vreo cateva zile...
ai vostri copii dorm linistiti toata noaptea?
exceptand fenomenele pe care le stim ca dorm 12-13 ore pe noapte, adica Maria, Iasmi si Matei, mai sunt copii care dorm toata noaptea bine? ziua cat dorm?

a mea inca mai doarme de doua ori ziua, cam 2-3 ore in total, seara adoarme pe la 9.30-10.30, intre 12-2 incep plansete maraieli , plimbari, la 2 noaptea cred ca deja e odihnita si nu ar mai vrea sa doarma, oricum la 6 e in picioare;
pe mine nu m-ar deranja ca se trezeste devreme, dar macar sa doarma noaptea...eu dimi ma straduiesc sa ma misc sa nu o trezesc, dar de cele mai multe ori oricum ea da trezirea

MAMI IN BUCATARIE

ale mele dorm asa: 21 - 8, adica 11 ore + 13-15 inca 2 ore
dar azi noapte am patit urat de tot, s-a trezit Ana in plans la 2 am luat-o in brate din patut .. si cand s-a vazut libera a inceput joaca, si a stat treaza pana la 5 n-o supara nimic, dar a trezit-o si pe Eni ... maselele sunt iesite.. nu stiu care a fost motivul...

PUSSI mami de gemenele ELENA & ANA 19.11.2007
Suntem mari

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

roxxy bafta la eco! ai burtica frumoasa si un baietel minunat!
adaca scuze ca ma bag ca musca in lapte, dar 3000 de voturi nu mi se par multe, de exemplu daca unul dintre parinti lucreaza la o companie de telefonie mobila, sau de exemplu la o companie mare cu multi angajati( banci, asigurari, distributie etc).

pupici

Suntem mari

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

ROXXY - unde te duci la Iosup?

PUSSI - la noi trezirea e aproape in fiecare noapte la 2, apoi e semiadormita...

MAMI IN BUCATARIE

Mergi la inceput

ellis la noi functioneaza bine "obositul" afara, daca le las sa alerge pana incep sa se pun pe jos in curte pe la ora 18 nu prea am treaba.

Suntem mari

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Multumesc .

Referitor la concurs, eu ma gandesc ca daca lucrezi intr-o companie atat de mare, chiar nu ai cum sa-i cunosti pe toti. Si daca ii cunosti pe toti, chiar sa mergi la fiecare sa-ti voteze puiul?

Citat:
citat din mesajul lui pussi

roxxy bafta la eco! ai burtica frumoasa si un baietel minunat!
adaca scuze ca ma bag ca musca in lapte, dar 3000 de voturi nu mi se par multe, de exemplu daca unul dintre parinti lucreaza la o companie de telefonie mobila, sau de exemplu la o companie mare cu multi angajati( banci, asigurari, distributie etc).

pupici

Suntem mari

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Merg la Fortis. Acolo am fost si cand eram gravi cu Matei.

Citat:

PUSSI - la noi trezirea e aproape in fiecare noapte la 2, apoi e semiadormita...

MAMI IN BUCATARIE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Roxxy80

Merg la Fortis. Acolo am fost si cand eram gravi cu Matei.

Citat:

MAMI IN BUCATARIE

ahaaaaaaa...adica mergi la Tutu...cred ca ajung si eu la el joi, dar nu pt mine, pt cumnata mea care e gravi in 6 sapt...

MAMI IN BUCATARIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx spune:

Helau!
Ne mai tineti minte?
Nu mai reusesc sa intru pe aici, am mai citit din urma da' nu stiu cat am retinut .
Bianca, imi pare rau pt. sarcina.
Adra, vreau si eu sa citesc despre voi Inca nu am facut ROR-ul, ma mai gandesc. carliontatei!
Roxxy, ce vesel si fericit e Matei! F frumoasa poza cu burtica!
Ank, ma bucur pt voi ca sunteti impreuna

La 22.00 a adormit cupilu' meu. Are o jucarie noua si vroia sa se mai joace cu ea si in pat (e un impingator de lemn sau cum s-o numi, un clovn) si i-am zis ca face si el nani cu noi si gata.
Of, cu somnul si la noi sunt problemute. Luca n-a dormit pana acum nici o noapte legata; acum ii ies maselutele si se trezeste de 2 ori cel putin, il mai alin la san ( ca inca suntem cu tzitzi), il dau cu gel sau bea apa. Dimineata se trezeste la 6.30 - 7.00, bea lapticul si mai doarme pana pe la 9.00. Ziua doarme doar o data, de pe la 13.30 cate 2 ore (cateodata si 3 ore sau 1h juma, depinde de starea e spirit ).

Noi asteptam actele de la tati sa plecam. Pana de Paste sper sa fim acolo.

Seara buna!

Mergi la inceput