Teoria conspiratiei mondiale
Raspunsuri - Pagina 5
gaba-rema spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Yaia
Daca vaccinurile erau facute de o companie romaneasca, ieseau la colt de...continent sa le vanda tuturor si erau cele mai bune si indicate. Dar sunt facute de companiile 'imperialiste'...aici e legatura intre vaccinuri si patriotism. Parerea mea. |
Da, Irina, m-am prins ca legatura intre patriotism si vaccinuri exista si e complexa (în opinia lor, cel putin): companiile farmaceutice monopoliste - asta-i adevarat, nu neg - nu doar ca sunt lipsite de scrupule si cinice, dar au în plan sa reduca po****tia lumii la ceva micutz, dar stilat ... Bine, nu înteleg de ce vor sa-si anihileze mai mult de juma' din portofoliul mondial de clienti, ucigându-i ... dar s-or fi gândit ei ca o sa-si scoata pârleala cu "cei ramasi", care vor avea din ce plati orice placebo cu bani grei .
Pe cale de consecinta, si românii sunt în pericol... (nu numai ei), deci e normal ca cei patrioti sa intre în alerta.
Dar companiile internationale ne pune natiunea în pericol si în alte planuri, nu doar cu medicamentele... Cu calculatoarele, microundele, fotoliile de masaj, storcatoarele de fructe, tensiometrele, shlapii, cremel anti-rid... si cam totul. Io zic ca ar trebui sa respingem toate aceste elemente alogene si sa traim natural, mioritic, patriotic, salvându-ne identitatea si fiinta ca natiune
PS: am capata un reflex conditionat, precum Laika: atunci când vad o succesiune de imagini cu:
- Ochiul lu Dumnezeu / simbolul Trinitatii
- Steaua Sionului
- Semnul Fiarei (tzapul si/sau 666)
- Suta de Dolari
- Turnurile Gemene, cazând sau nu,
ma opresc din parcurgerea materialului/emisiunii respective, instantaneu.
... Nu de alta, dar pretind si eu un pic de imaginatie, de originalitate, de la militantii antiglobalizare... daca vor sa aiba succes, nu pot fi asa de lipsiti de idei, wtf :(
ilse spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui iileana Off-topic:
Vezi ca-i limitezi sensurile. www.trilulilu.ro/bright/566e0d1c4a9b15" target="_blank">see details |
Iileana dar eu m-am gandit la word-processor-ul din carte, ca Mihaelka asta a zis ca nu-i merge, ma rog asa am facut eu conexiunea, interesant si ce e pe wikipedia, merci
eu si 3 banditi: ilse, sven si thor
beshter spune:
Abulafia face figuri in continuare.
Nu pot trimite si eu niscaiva corespondenta. uof.
Dar daca vad W.A.S.T.E pe vreun cos de gunoi, pe bune de nu-i tocmesc pe Trystero(i) sa-mi transporte (e)mailurile
You cannot both dance and not pay the piper.
ilse spune:
Ladyj scuze, nu am vrut sa sune asa, dar nu mai am chef de mult timp sa explic rotitele dupa care gandesc eu, pe un forum.
Chestia cu horoscoape, semnul fiarei si alte nebunii, dupa parerea mea nu are nimic de-a face, e doar fatada comerciala, a celor care cauta tot ce exista in "spatele culiselor" politicii globale.
E mult mai mult decat chestioarele cu zionismul si asa mai departe, dar crede-ma din motivele de mai sus, plus misto-urile deja previzibile, eu scriam succint pentru cei care vor sa sape mai adanc in "lumea asta".
Vezi tu tinerii, ca sunt oameni la 22-27-33 de ani care umbla pe forumurile astea, nu in limba romana, asta chiar nu stiu, ce citesc eu sunt in oalndeza si engleza, isi pun probleme foarte interesante, si da...ei considera "globalizarea asta", ca si tinerii hippioti din anii '70 "razboiul din vietnam" un rau, un rau foarte mare.
Acuma ca multa lume ii considera nebuni, no problem, d-asta nici n-ai sa vezi multi care vor scrie exact ce gandesc, nici nu ai sa afli cum fac ei demonstratiile anti-globalizare de la diferite intalniri G8, caci evident este o miscare underground.
Mai mult nu o sa m intind, aveam chef sa dau cateva repere pentru cei pe care ii intereseaza ce se petrece la nivel sociologic, politic, economic referitor la lumea de azi din prisma celor care nu tin de guverne.
Oricum chiar si cu cateva repere, cineva care va vrea sa afle mai mult decat coifurile de aluminiu, care sincer n-are nimic de a face cu ce am scris eu mai sus...e doar o chestie facuta sa-i denigreze pe toti cei care refuza sa creada tot ce li se spune la nivel guvernamental, iarasi repet, nu romanesc ca nu cunosc de mult ce se petrece acolo...deci cineva interesat poate afla multe, o poveste il duce catre alta...un bilderberg group il duce catre miscarile elitei mondiale, bazata pe bancheri si presedinti care dicteaza politica la ora actuala.
Atat.
Oricum eu nu mai scriu la subiectul asta, ca ma repet, e relativ usor pentru cineva care vrea sa afle mai departe de horoscoape, astea chiar sunt de ras,nu vad legatura cu miscarea anti-globalizare(pai asa si aia care au zis ca e naspa ca intram in UE, sunt tot un fel de anti-globalisti).
O dezbatere placuta in continuare, scuze, o distractie placuta in continuare!
eu si 3 banditi: ilse, sven si thor
gaba-rema spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Yaia Departe de mine gandul de a suna patrioata...dar daca-mi intrebi colegii de birou (99% straini), SECURITATEA e cel mai mare si mai tare serviciu secret din lume si ei controleaza lumea, nu masonii, kgbistii, ciaistii si alti 'amatori' de-astia. Si cum stiu colegii mei lucrul asta? Au vazut cu totii documentarele facute dupa revolutie cu SECURITATEA, difuzate de toate posturile de televiziune din vest si ei stiu ca era prea puternica pt. a fi anihilata... Hagi, Nadia, Ilie, aveti de lucru, mama draga, v-a luat-o securitatea inaine in ce priveste po****ritatea romaneasca printre straini! |
ce taaare...
am murit de frica securitatii toata viata mea pâna la revolutie, adesea în mod absolut stupid si paranoid... si-acum încep sa ma mândresc cu Securitatea .
Dar nu pentru ceea ce a fost ea, ci strict pentru imaginea care a fost exportata cu succes.
Yaia, sigur nu ne amagesti?? , ca sa ne simtit si noi bine?
gaba-rema spune:
citat din mesajul lui ilse tinerii ... considera "globalizarea asta", ca si tinerii hippioti din anii '70 "razboiul din vietnam" un rau, un rau foarte mare. |
Pai exact, Ilse draga, asta ma gândeam si eu ...
Dacae un fel de revolta flower-power? Asta nu o face sa para o chestie care va revolutiona lumea din temelii!...
Hipiotii au fost simpatizati, au fost agreati... au facut bine sa se revolte, sigur ca au lasat si urme benefice prin miscarea lor... dar ce mai fac hipiotii din anii '60, astazi? De fapt nu azi, ci în anii 80, 90? Mai existau? Nu prea... au devenit toti oameni seriosi, cu par în urechi, cu chelie, burtica, vergeturi, deh ca omu'... În cele din urma, nu lumea s-a întors cu fundul în sus, ci hipiotii s-au reintegrat, ca sa ma exprim asa.
... Si-acum, de ce as crede ca tinerii anti-globalisti de acum nu vor avea fix aceeasi traiectorie? Any plausible and predictable reason?
Parca-i vad pe unii tineri anti-glob., peste vo' 10 ani, misunând cu jeturile private prin toata lumea asta globalizata si punând la cale varii afaceri.
... Caragiale, saracul... ti-amintesti schita Coriolan Draganescu? ei... nu-i rea
P&ANA spune:
ilse,acum am inteles ce-ai vrut sa spui in primul post:)
gandeam doar... ce-ar fi fost sa nu doareasca nimeni de peste mari si tari caderea cortinei de fier ... asa, doar era necesara largirea pietei de consum... ehe,asta-i schimbare de destin ca in ursite nu cred !
Yaia spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui gabi3604
ce taaare... am murit de frica securitatii toata viata mea pâna la revolutie, adesea în mod absolut stupid si paranoid... si-acum încep sa ma mândresc cu Securitatea . Dar nu pentru ceea ce a fost ea, ci strict pentru imaginea care a fost exportata cu succes. Yaia, sigur nu ne amagesti?? , ca sa ne simtit si noi bine? |
Sa vezi ce fete nedumerite faceam eu cand m-am angajat aici, acum mai bine de 6 ani, si toti colegii mei, cand aflau de unde sunt, imi spuneauceva de genul: 'Aaa, Securitate!' La un moment dat am intrebat o colega de unde stie de Securitatea si asa m-am luminat.
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
ladyJ spune:
Ilse, de cand e lumea si pamantul asta, la nivel politic, nivel de state si de guvernare au existat intotdeauna demonstratii de putere. Ba s-au aliat in functie de interese, ba s-au batut ca(,) chiorii.
Cei care aveau de regula mai multi bani si arme, aveau cea mai mare putere. Icepand cu presedintele X pana la ultimul boschetar, toti cautam bani. Bunastare. Putere de decizie. Putere de alegere.
Azi, situatia e cam aceiasi dar se propaga. Ne vindem produsele si peste ocean, investitorii nu se opresc doar in Europa, se duc si in Asia, bancile se intind si ele peste tot, urmarind cu totii aceiasi idee: sa faca bani. Guvernele, tot pe idei de interes economic faciliteaza anumite lucruri, se mai ameninta intre ele, mai pun un embargo, mai trimit niste ajutoare...nimic extraordinar de diferit fata de anii precedenti.
In orice tara, stat, exista grupuri de interese, putere politica, militara, etc.
DAR, de aici si pana a spune ca acolo undeva, exista UN GRUP DE OAMENI care controleaza TOT TOT in lumea asta,taie si spanzura dupa cum au chef, arganizatie secreta malefica, conspiratii cu satana in frunte etc si etc....E CALE LUNGA.
Daca nu avem medicamente urlam ca nu avem.Daca avem, urlam ca ´´maleficii´´ din spatele farmaciilor vor sa ne omoare sau sa ne faca dependenti.
Cine sa ne mai inteleaga? De fiecare data cand ceva nu merge bine, imaginatia omului o ia razna. Primul gand este cel al conspiratiei: CINEVA are ceva cu mine, direct.Ia sa vedem pe cine sa dam vina? Ah..da, pe ´´acel grup´´ care vrea sa ne distruga si sa ne darame credinta´´
Apoi ne apucam sa interpretam, sa ne speriem,si uitam sa mai gandim, ca doar ce naiba, am gasit deja ´´vinovatul´´.
Omul are o hiba mare. Prea multa imaginatie conspirationista si victimizare.
gaba-rema spune:
citat din mesajul lui ladyJ ...Daca nu avem medicamente urlam ca nu avem.Daca avem, urlam ca ´´maleficii´´ din spatele farmaciilor vor sa ne omoare sau sa ne faca dependenti. Cine sa ne mai inteleaga? De fiecare data cand ceva nu merge bine, imaginatia omului o ia razna. Primul gand este cel al conspiratiei: CINEVA are ceva cu mine, direct.Ia sa vedem pe cine sa dam vina? Ah..da, pe ´´acel grup´´ care vrea sa ne distruga si sa ne darame credinta´´ Apoi ne apucam sa interpretam, sa ne speriem,si uitam sa mai gandim, ca doar ce naiba, am gasit deja ´´vinovatul´´. Omul are o hiba mare. Prea multa imaginatie conspirationista si victimizare. |
LadyJ, rezon!
Cu cât avem mai multa informatie la dispozitie, cu atât ma confuzi parem . Mai, sa fie! Chiar ca avem scenarita acuta .