Teoria conspiratiei mondiale

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Off-topic:

Citat:
citat din mesajul lui ilse

Citat:
citat din mesajul lui Mihaelka

Tocmai acum cand Abulafia imi face figuri...

Dragutz "pendulul lui Foucault" si mie mi-a placut.

Vezi ca-i limitezi sensurile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Eu il sustin pe Xeno(Na!Am ajuns sa spun asta!)impotriva horoscoapelor, le detest!
Parca sunt facute sa te seteze pe anumite actiuni,aici conspiratie,ba nu, sarlatanie de doi bani in cele mai multe din n variante care apar zilnic prin ziare si reviste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaba-rema spune:

Citat:
citat din mesajul lui b.nica

Eu il sustin pe Xeno(Na!Am ajuns sa spun asta!)impotriva horoscoapelor, le detest!
Parca sunt facute sa te seteze pe anumite actiuni,aici conspiratie,ba nu, sarlatanie de doi bani in cele mai multe din n variante care apar zilnic prin ziare si reviste.

Cine ne pune sa credem in horoscop?
Horoscopul ne poate seta numai daca "punem botul" la prostiile pe care le propaga. Altfel , e pasnic si nu ne face nici un rau
... si nici un bine, de altminteri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaba-rema spune:

Citat:
citat din mesajul lui conchita

Citat:
citat din mesajul lui xenocid

Una din cele mai eficiente www.yestodemocracy.com/.a/6a00e553a9e7ec8834011168a2382f970c-800wi" target="_blank">masuri anti-conspiratie este banalul coif din folie de aluminiu. Are o eficacitate demonstrata in combaterea atacurilor psihotronice purtate de CIA, KGB, WHO, KFC, McD oferind totodata si protectie sporita in cazul incercarilor extraterestre de rapire.
Versiunile moderne cu mot de staniol reduc cu pana la 83% riscul de decorporalizare spontana punand astfel capat situatiilor jenante in care nu'ti poti da sufletul jos din tavan pentru a iesi din casa sau cel putin nu'l poti convinge sa nu se mai holbeze la corpul tau.

Come to The Dark Side ... we have cookies!

oho, castravetele lu xenocid. despre decorporalizare se vorbeste in alta parte, da' tu te poti da in stamba oriunde.

Xeno, nu te vad prea bine . Daca te apuci sa iei in deradere decorporalizarea si te vede Conchi... e de rau!
Io zic sa-ti pregatesti coiful... sau gluga... in functie de varsta psihologico-emotionala pe care ti-o atribui .

(Conchi stie ca glumesc ).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabi3604
Xeno, nu te vad prea bine . Daca te apuci sa iei in deradere decorporalizarea si te vede Conchi... e de rau!

dar tu de ce crezi ca derade una-alta pe zona? din nebagare in seama. ce-are decorporalizarea cu subiectul de fatza? legatura e in semintele de castravete, no.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Exact pe atitudinea asta se bazeaza "big brother" i.e luat in ris,bataie de joc...cind cineva aduce vorba despre...
Stati linistiti ca noua ,astia marunti, nu ni se intimpla nimic (nu asa vizibil,ca lu` Kennedy) ci suntem condusi exact ca mioarele din turma,in directia si spre rezultatul dorit .
Have fun!

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas

I want to tell the world... a Story

Occupation 101: Voice of the Silenced Majority

The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabi3604

Citat:
citat din mesajul lui mariamunteanu

Xenocid, ti-au facut-o ! Gata, esti pe lista lor ! Azi sigurantele, maine se strica masina de spalat vase - asa incepe.

Ai grija cu ce picior iesi din casa caci de asta depind multe.

Maria

Stai sa vezi, io cred ca nimic nu-i īntāmplator īn lumea asta (just kidding ...)
Chiar azi am primit pe mail un material, ne cerea sa semnam, ce credeti? ... ati ghicit, psychicilor smecheri ce sunteti ! O petitie . Īmpotriva īmprumutului FMI. Argumente facute ghiveci, cam ca īn materialul de la īnceputul topicului.
In fine, nu asta e important. Dar am observat ca cei de tip noua dreapta aparatoare a fiintei nationale īn fatza conspirationismului mondial, se pricep mai nou f.bine la medicina, caci se manifesta ca anti-vaccinalisti. Ce legatura o fi īntre patriotism si vaccinuri?
Bine, va dati seama cātamai varza de mail a fost, daca de la FMI au ajuns ei la vaccinuri... desigur, fara sa uite sa aminteasca si de CIP-are si pasapoartele biometrice...

Daca vaccinurile erau facute de o companie romaneasca, ieseau la colt de...continent sa le vanda tuturor si erau cele mai bune si indicate. Dar sunt facute de companiile 'imperialiste'...aici e legatura intre vaccinuri si patriotism. Parerea mea.
Apropo de mailul primit de tine, eu m-am stricat de ras cand am primit un mail cu cipul ala...si acum am un zambet pe fata, numai ce-mi amintesc si ma prapadesc de ras...cam asa era ci colajul de deschidere al topicului acesta, dar nu am avut timp sa am distrez si cu el, ca am de lucru si e mult mai prost facut...

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Citat:

Una din cele mai eficiente www.yestodemocracy.com/.a/6a00e553a9e7ec8834011168a2382f970c-800wi" target="_blank">masuri anti-conspiratie este banalul coif din folie de aluminiu. Are o eficacitate demonstrata in combaterea atacurilor psihotronice purtate de CIA, KGB, WHO, KFC, McD oferind totodata si protectie sporita in cazul incercarilor extraterestre de rapire.
Versiunile moderne cu mot de staniol reduc cu pana la 83% riscul de decorporalizare spontana punand astfel capat situatiilor jenante in care nu'ti poti da sufletul jos din tavan pentru a iesi din casa sau cel putin nu'l poti convinge sa nu se mai holbeze la corpul tau.

Come to The Dark Side ... we have cookies!

Departe de mine gandul de a suna patrioata...dar daca-mi intrebi colegii de birou (99% straini), SECURITATEA e cel mai mare si mai tare serviciu secret din lume si ei controleaza lumea, nu masonii, kgbistii, ciaistii si alti 'amatori' de-astia. Si cum stiu colegii mei lucrul asta? Au vazut cu totii documentarele facute dupa revolutie cu SECURITATEA, difuzate de toate posturile de televiziune din vest si ei stiu ca era prea puternica pt. a fi anihilata...
Hagi, Nadia, Ilie, aveti de lucru, mama draga, v-a luat-o securitatea inaine in ce priveste po****ritatea romaneasca printre straini!

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Tzuni

Citat:

Astfel am construit impreuna cu echipa de cercetatori britanici :) o gluga uterina anti-astrologica. Se foloseste simplu: in caz de previziuni horoscopice nefavorabile, pac se trage gluga pe cap, se inoada trompele pe sub barbie et voila nu mai esti la cheremul astrelor. In principiu e acelasi sistem de protectie anti-psihotronie cuantica ce functioneaza si in cazul coifurilor de aluminiu.

La numai 19.99E. Numai voi sa credeti!

Xeno, caita s-a "inventat" de muuulta vreme

Mie-mi suna de prima data mai mult a prezervativ cu 'manere'.

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui hannen
Stati linistiti ca noua ,astia marunti, nu ni se intimpla nimic (nu asa vizibil,ca lu` Kennedy) ci suntem condusi exact ca mioarele din turma,in directia si spre rezultatul dorit .

Mioare, turme, conducere...pai la noi ciobanul sef e Becali...aoleu, nu e de bine de ne conduce el...o sa jucam cu totii fotbal si o sa fim vanduti la arabi!

Poze

Mergi la inceput