LMA - Albinute si bondarasi de 2007! (114)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Multumim tare mult pentru felicitari!!! Sunteti foarte scumpe si dragi sufletului meu! Va pupam si va imbratisam pe toate!

La multi ani si de la noi pentru Ramona de Dani si Maya! Sa fie sanatoase!

La multi ani si pentru sarbatoritele de azi, carora, chiar daca nu le cunoastem, le dorim tot binele!

Am serbat-o si noi pe Theuca. Modest, ca la vremuri de criza , desi nu asta a fost motivul austeritatii, ci lipsa de chef a maica-sii. Ea s-a distrat oricum. Daca o fost "toit" si "muti ani tatatate" a fost totul bine. Va invitam si pe voi la o felie virtuala de pizza si una de tort de ciocolata cu frisca, la un pahar de vin, bere, suc sau wisky, dupa preferinte . Descarc pozele si pun imediat cateva. Multi pupici pentru fete dulci!

Ela si Thea-Ioana, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007

Mergi la inceput

Multi ani traiasca! Te iubim, fetita dulce!

Mergi la inceput

Si pentru ca devinte interesant-presant subiectul OLITA, uite ceva interesant de citit si, de ce nu, de urmat, daca vi se pare potrivit.
http://www.babycenter.com/0_potty-training-in-three-days-or-less_10310078.bc?scid=momstodd_20090324:6&pe=2U8gSoE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biky spune:

LA MULTI ANI THEA - TEODORA!

LA MULTI ANI ANA MARIA SI CEZARA ELENA!!!

cu scuzele de rigoare....va anunt ca nu am reusit ,inca , sa descarc pozele de la ziua Caterinei! dar stiu ca o sa va intereseze mai mult cum a pozat nashu fetii si mai putin cum a suflat Cati in lumanare
lasand gluma deoparte, pe bune ca m-a luat valul cu treburi si alte cele si nu mi-am gasit timp sa le descarc.

Bine ai venit pe lume nepoata Ariana, cea mult asteptata! De acum tine-te bine....ca o sa te inaduse matusica cu dragostea ei!
Felicitarile mele, cu plecaciuni, in fata domnisoarei Juli care pe zi ce trece ne uimeste cu istetimea ei!

mah, dar si Cati spune o poezie:
"ham....paaai chetz
uraaaa atza din popou
....uuura niu, nu uraaa
pis vaca guaaaa
paiu buaaaaar
hai, hai"
va rugam aplauzeeeee

Nora, fetita desteapta si descurcareata....inca putin si iti pui hainele pe tine si te gaseste mami in curte! Caterina isi pune sosetele pe maini in loc de manusi....deci la noi treaba nu-i chiar oabla!

Olita, vai di mini...pai, o folosim pt motzati, pishulica e in scutec! Iar varianta cu pusul la oala de la 7-8 luni nu este obligatoriu solutia. Si Andra si Caterina au facut cunostinta cu oala la 8 luni.... cu Andra la 1 an si 8 luni am scapat, pe cand cu Caterina am insuccesuri . Andra a mers in picioare la 10 luni, Cati la 1, 3 ani...la fel si cu suzeta, de care nu m-ai scapam...Io zic ca fiecare are ritmul lui, si din comoditate, pana cand nu da caldura, io nu ii pun chiloti.

fitzoasele mamei Caterina 22.03.2007 si Andra 20.11.1995

www.phenforum.com/ticker/img,38,79,0,kg,66,56,55,/weight.png[/img] br / " target="_blank">jos kilele in plus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana69 spune:

LA MULTI ANI !!! micuta mea fetita Cezara.Ne-ai umplut sufletele de bucurie asa cum esti tu.
Multumim fetelor pentru urari.
Avem si noi azi petrecere la un spatiu de joaca si poate am sa pun si eu ceva poze dar de-bia luni ca zilele astea nu am timp deloc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

La muuuuulti ani, Cezara!

La muuuuulti ani, Ana Maria!

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Of, Biky, si eu care credeam ca am gasit solutia cu olita...
naspa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

La muulti ani, Cezara Elena!!!
La muuulti ani, Ana Maria!!

Si la multi ani, Calinut! Bb meu a facut azi 2 luni! E un scump, imi vine sa-l mananc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_oana spune:

am intrat repede repede sa nu raman restanta la urari:

Cezara
Ana Maria

cam atat ca am niste nervi...de la ora 6 ma cert cu edy azi am inceput matinal!!! a reusit sa ma enerveze la maxim azi!!! deci azi am "nervii nervosi"..dar nervosi rau!
de 2-3 saptamani are un comportament de 'GICA CONTRA!" orice zici el zice invers , daca il pui sa faca ceva iti raspunde clar si raspicat si uneori( cam des) chiar urla la noi ca nu face ce vrem ! se tranteste pe jos, plage la comanda, numai merge cu lugu-lugu sau cu ditragerea atentiei, a inceput s afaca kk pe el ( desi facea la olita de la 7-8 lu i si se cerea!)asa de contra si in ciuda noastra!nu stim ce sa mai faceam , cum sa ne comportam cu el ..nimik nu da rezultate parca tot mai rau face!

se tranteste pe jos si plange valuri valuri de lacrimi, mainile pe ochi si urla de ma stiu vecinii...deja nu mai am nervi!imi vine sa il iau de o aripa si sa sa...sa ma calmez nitel ca nu rezolv nimik cu nervii...dar nu mai pot!!!!NU MAI POT!
din orice plange, pt orice urla si lacrimi la comanda..nu il mai bag in seama daca ii zic ca sunt suparata pe el si ca nu vb cu el pana nu ma asculta ..PLONJEAZA pur si simplu pe jos cu scheme de fotbalist si pune mainile la ochi si plange si urla ca vezi doamne sunt suparata pe el ca nu a facut ce i-am zis!ex azi dimi la ora 6.30 a plonjat pe covor in sufragerie de nervi!( da daaa are nervi si tremura de nervi, ne loveste si urla!)ca am indraznit sa il cert ca nu vroia sa isi bea medicamentele si sa il schimb de pampi si pijama! si etc etc...este abia 11.30 si nu mai am nervi!

mai revin daca ma calmez!

Laura si comoara mea Eduard Darius 22.03.2007

Nu trebuie sa fii mama perfecta! Trebuie doar sa fii cea mai buna mama pentru copilul tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisikuta spune:

la multi ani micutelor cezara si ana maria!

rein: doamne, iti cere atat de mult timp sa i inveti la olita, atatea manevre la intervale scurte de timp, atata rutina in manevre(da jos pampers, pune oala, uita te sa vezi daca a facut, pune iar pampersul, trage ciorapii etc etc)! eu zic sa stai relax cu calin pana mai creste! iata o atitudine zen ptr mintea noastra . La multe luni ptr micutul tau!
elyanne: da, balamucu' te asteapta daca nu iei si tu o pozitie mai zen si nu i lasi sa faca ce vor si nu le dai ignore, fara numar, cand se bazdacesc
dar povestile astea cu ei sint amuzante si ne mai abat de la rutina cu boalele si problemele de zi cu zi. asa ca putem continua.
biky: ne ati luat! lasa mama, nora, ca vezi tu acasa cand ma ntorc, ce ti fac, vorbeste cati mai mult ca tine! adica ma sa o tine ascunsa, nu ne o arata, nu mai zice nimic de ea, si ma trezesc ca ti a luat o inainte! hm...
laura: nu te mai nevroza asa fato! ia, ptr tine, ceva mai greu, sihastrie in rit ortodox si post in ziua pastelui pana te calmezi spiritual . nu l mai certa, nu l mai descuraja. vezi ca refuzul de a face la olita e strans legat de refuzul de a creste mare, ptr a fi in contunuare iubit si protejat ca un bebelus. cu plonjatul ala, ia i o piscina n sufragerie si impusti 3 iepuri: el nu si mai pocneste burta de covor, nu mai urla ca si gaseste distractie si tu, ca efect, nu mai ai motiv de enervare .
eee, fetelor, asa face si a mea, ca edy, e ntr o perioada cu fundul in sus. se alinta si ea si foloseste tot arsenalul ptr asta.
psiholoaga de servicu, proaspata matusa, ce face? esti la cursuri de nfasat si alaptat? nu te mai dai la noi nici macar un post pe ziiii??

va pupez pe toata, a aveti un we cald si frumos!

mama de papusha si cateodata balaur, Nana
Asa creste o fetita

Varsta mea

Everyday is the right day

Mergi la inceput