LMA - Albinute si bondarasi de 2007! (114)
Raspunsuri - Pagina 7
pisikuta spune:
cu buzele crapate eu ma lupt de cand ma stiu. e o afectiune data de lipsa de vitamina e. cu strugurelul am obs ca e si mai rau, s a creat o dependenta, iar despre ala de la nivea ptr mine are efect invers, nu emoliaza ci le usuca si mai rau dupa ce se duce primul strat. mai bine a fost cu balsam de la eucerin.
ela, e tare draguta thea. cred ca nu ti iei ochii de la ea toata ziua. asteptam poze de la serbare :)
jo, sper ca sinteti bine la tara. poate daca schimbati locul va prieste si bietul matei va fi mai voios. si tu iti mai ieie o pauza, pui arsenalul de matusi la munca si intri in contemplatie, te plimbi prin gradina, pomi, flori, iarba, ciripit si gangurit de gugustiuci..stiu eu aerul ala patriarhal, de la tara, cand intri puternic in simbioza cu natura si renasti. baga la cap ce ti zic, sa vii acasa cu copilul refacut si cu tine proaspata ca o zambila
stefimic: adica dupa ce a facut pe el, iti cere la olita?
eu va ziceam ca am inceput s o pun pe nana, dar nu spune decat cand face kk, la pipi nexam, o nimerim sau nu. dar inca n am aplicat metoda fara pampers. astept si eu sugestii de la voi, na...vorba lu' kitty, daca fetele mele nu zic nimic, cine sa mi zica?
mihaela: deosebit tortul, ala inspirat din natura. barbie era si ea de mancare sau o tineti intr o cutie frigorifica, de decor?. cu serviciul, ce sa zic, speram toti sa vina si vremuri mai bune, stii cum e romanul, isi zice n o sa mi se ntample tocmai mie si si ridica moralul ptr ce va sa fie mai rau.
rein:hai, ma, nu ti fie teama ca l pierzi, ca ptr ei tot mama ramane cea mai importanta fiinta, oricand, oricum, la mama ne intoarcem cu toata fiinta. eu asa as decodifica visul tau, o temere ca departe fiind, spatiul te indeparteaza din sufletelul lui mic. nu te uita, nu l pierzi sigur, stie ca l iubesti.
ie te o si pe raisa, ce viseaza mama sa...
laures, lorance, imi pare rau ca iar aveti probleme cu alergiile. intr adevar, mucegaiul e puternic alergen. la fel si polenul. eu stiu cat e de periculos, ca trag cu asta de ani. despre umidificatorul de camera, medicul norei mi a sugerat sa nu. din cauza ca e un mediu permanent umed, pe care nu l poti curata suficient( e greu de spalat perfect interiorul vasului si toate dispozitivele), poate face mucegai. tot medicul ei m a linistit un pic privind astmul, pe la 6 ani plamanul are o etapa de dezvoltare si probabilitatea e mare ca un astm bronsic la copilul mic sa dispara de la sine atunci. aveti grija
o zi frumoasa!
mama de papusha si cateodata balaur, Nana
Asa creste o fetita
Varsta mea
Everyday is the right day
ioanaradu spune:
fetele cu visele: ploua mama, ploua!
acu sa va zic de ce! am eu prietena mea de la braila cu care am locuit, dormit, mancat 4 ani si mai bine. cand visam cate ceva o sunam pe mama ei, care cica ne interpreta visele. ne asculata foarte atenta, ne mai intreba si detalii "asa ... si?? vai mama!". la fina, dupa cateva secunde de pauza: ploua mama, stai linistita! sau daca era vreme ploioasa: se schimba vremea mama, nu te speria!
pis pis multumim de grija. deocamdata copilul se acomodeaza la tara, cu matusile si mamaicile. nu ma scapa prea mult din ochi, ca si-asa e fara soarele lui ... ta-su! oricum e mai bine, ca nu-mi mai vede doar fata mea si cei 4 pereti ai garsonierei. a schimbat peisajul. acum vede catelul, mai striga un vecin pe geam ... trece altfel.
despre sanatate ce sa zic: dimineata am scos muci ... toneee! am umplut batista bebelusului. bine, la cat e de scazuta imunitatea lui acum, nu ma astept sa-si faca efectul remediile pt raceala. dam cu homeopate si nurofen in caz de febra. nu mai dam altceva, sa nu-i solicitam prea mult ficatul. acum am mai scos mucisori inainte de somn, dar f putini. de unde sa mai fi fost??? am bagat si colargol, poate-i mai usuca.
am vazut poze de la ultimele petreceri. foarte frumos!
asteptam restantierii!!!
mady, razvan cum e?
sanatate tuturor, cu mari, cu mici!
pupam!
mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!
madybulancea spune:
Buna....la multi ani theodora,ramona si maya!!!
ioana mersi! razvi e bine cred,nu a mai fcaut febrta de ieri dimi azi vad ca a inceput sa tuseasca asa putin,dar in schimb e ffffffffff agitat si plangacios,nu stiu cauza dar el plange imediat cum nu vrei sa faci ca elsi nu facea asa acum 2 zile,nu ma mai inteleg cu el,nu stiu ce are,dar sigur nu e doar o pasa de-a lui,azi a venit si mama la noi si a vazut cum face si a zis k e nu e ok,el nu facea asa,puteai sa vb cu el,intelegea,puteam sa ii distrag atentia dar acum nu....sunt tare ingrijorata!!!maine ma duc la doc si ii zic....dar....
Poze Razvanelu vechi
poze razvanelu noi
varsta nazdravanlui Razvan
stefimic spune:
MADY si sanatate multa, sa va reveniti repede.
PISIKUTA nu mama, ieri dimineata m-am hoatarat ca-l las in chilotei si am anuntat copilul sa vina sa-mi spuna cand face pipi sau caca, prima data a facut pipi pe el, a doua oara insa a fugit la oala s-a pus pe ea dar nu am mai apucat sa dam pantaloni jos ca a facut, deci progreasam.
iar dimineata mi-a facut o bucurie, a venit si mi-a zis "mamai fac caca" si eu repede la oala si am pus copilul si a facut si pisu si caca, deci eu sunt foarte incantata, sper sa o tinem tot asa.
REIN si DIANA sa treaca dorul de puiuti.
Vazut poze de la petreceri, DOINA ai vazut ca pana la urma ia placut copilului, ia-l usurel mai greu pana se invata, dar si acuma sa te vad cum i-l dezveti; petrecere draguta, cu copii multi si tortulet cu artificii cum sa nu-i placa.
MIHAELA vazut si printesa voastra ce mare s-a facut si cu tortuletul ei cu printesa, draguta aniversare.
IOANA hai ca mai aveti un pic si scapati, relaxare placuta la tara si pupa varicosul din artea noastra.
cata mami de STEFAN(9.03.2007)
pisikuta spune:
vai capul meu ce ne asteapta cu maimuta dolores pe numele real nora...
dimineata, devreme rau, m am trezit buimaca, prinsa inca in vise, de urlete. Intru n camera domnitei. In pat, cu fat n maini, plangea si nu I gaseam alinare, dar nici pricina. Vad eu sertarul la ciorapiori deschis. Obisnuieste sa se trezeasac si sa se joace singura n camera. o intreb ce e, te ai prins mana n sertar? se opreste din plans si mi arata nervoasa picioarele. o soseta in dreptul si jumate n stangul, blocata de un deget de care nu mai trecea ca sa se aseze frumos pe picior. de nervi urla! sa vina ma sa, sa rezolve nedreptatea facuta de ciorapul blestemat!
jo, sa ti trimit cateva vise de ale mele, poate ne mai incalzim un pic, ca tare i rece afara?
stefimic: hai ca m am prins. cred ca incerc si eu, cu un chilot de bumbac. poate s o prinde si ea si ne anunta cand ii vine si pipi. si sa ne masuram in istetime cu voi. daca nu mi iese, sa nu ma ntrebati nimic, ca doar nu i prosta fata mea, ma...
mama de papusha si cateodata balaur, Nana
Asa creste o fetita
Varsta mea
Everyday is the right day
rein spune:
Pisi si io ma bag la chilotel . Deja pregatesc terenul pentru perioada Pastelui cand il aduc acasa. Pastrez scutecele din alea Seni de 'unica' folosinta pe care le schimb de la bb Calin, sa doarma Petrisor fara pampers pe ele. Sunt curioasa cum o sa reactioneze cand o sa stea ud. Si cum o sa reactionez eu cand o sa-mi faca prin casa.
Uneori ma gandesc daca nu era mai bine sa-l pun de la 7-8 luni sa stea pe olita macar jumatate de ora pe zi, dimineata, poate se obisnuia de la inceput si facea. Poate si ideea asta vehiculata peste tot ca nu trebuie obligati in nici un fel sa stea pe olita, ca se pot tine abia dupa 18 luni... nu e tot in sprijinul si sustinuta de firmele producatoare de scutece. Pana la urma eu nu am auzit de un copil care sa ceara din bun simt si de buna voie intr-o zi sa faca la olita neindemnat constant ( mai mult sau mai putin fortat) de parinti. Noi tot ii fortam cumva si acum, dupa 2 ani. Ii rusinam, ii motivam, le explicam, poate ii pedepsim (si facutul in chilotel mi se pare o pedeapsa) si daca e sa fie frustrati din aceasta cauza sau chiar traumatizati, eu cred ca mai usor trec peste asta la 7-8 luni.
Oricum eu am si a doua sansa, cu bb Calin o sa incep de cand sta in fundulet, macar stiu ca nu o mai ia la sanatoasa de pe olita.
Voi ce ziceti?
elyanne spune:
Da' io ca am trei din astia? ce ma astepata? balamucuuuuu
Urla daca cumva, careva le da aiurea hainele dupa somnu' de pranz... urla daca e sostea un pic tocita... urla daca nu le-ai pus pernuta, elefanut si iepurasu la loc in patut, aruncate tot de ei peste bord... urla daca le-am dat o bluza care nu le place... si lista e luuuuuunga Si e vorba doar de baieti... ca Elena totusi se exprima in cuvinte... uneori insotite si de bazaieli...
Culmea, mai multe fixuri de-astea ua baietii, decat Elena
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
adelyna spune:
Pisikuta chiar m-ai facut sa rad cu ciorapul ala blestemat...
Exact asa face si Noemi,daca nu duce un lucru pana la capat plange de nervi.
Acum isi pune singura ciorapi,pantaloni,pantofi(toti sunt cu arici sa se poata incalta singura),dar ne mai incurcam la bluza(pune o maneca si a doua o rasuceste nu stiu cum si incepe scandalul ca nu ii reuseste .
Mai nou a inceput sa o imbrace si pe surioara ei care are aproape 7 ani (dar care nu se imbraca singura ci doar cu ajutorul nostru).ii da haina jos cand vine de la scoala si asa mai departe.
Noemi este cu ordinea in casa noi toti trebuie sa ne imbracam si sa ne incaltam cu ce ne alege ea.daca nu acceptam trebuie sa avem grija cum o lamurim .
adelina si piticii
Vacanta 2009