LMA - Albinute si bondarasi de 2007! (114)
Raspunsuri - Pagina 6
Mihael@ spune:
Buna fete dragi
n-am mai apucat sa intru deloc, am inceput serviciul, nu e totul foarte roz, am ajuns din nou unde eram acum 5 ani si e destul de frustrant .
stefi este bine, am adus-o pe soacra mea sa stea la noi de luni pana vinerea si din punctul asta de vedere este super...sunt si eu linistita ca e pe maini bune, ea e fericita ca isi iubeste bunica, acuma sper sa fie si bunica multumita si sa se obisnuiasca la noi.
am pus aici si niste poze de la petrecerile de 2 ani, ca am avut iarasi doua serii de petrecareti.
una peste alta, a crapat si calc de acasa, asa ca doar d ela serv daca mai pot intra pentru moment.
le spun LA MULTI ANI tuturor piticilor! sa fie sanatosi si fericiti!
RaisaFudulu spune:
La multi ani Thea iubita
minunea de la DD pentru mami si tati
sa ii bucuri pe ai tai parinti si sa fii sanatoasa!La multi ani Maya, Ramona
Diana mami de Raisa Maria 29.03.2007
rein spune:
La multi ani, Theodora! sa fii sanatoasa, frumoasa si norocoasa!
Laura, ma bucur ca nu mai tusiti.
Ioana, copil transbordat.
Adelyna, interesant ce faceti voi, o sa aplic si eu cu Petru cand il aduc acasa.
Azi-noapte am visat ca mi l-a luat cineva pe Petrisor. Rapitorul m-a pus sa fac ceva ca sa-l recapat si dupa ce am facut, mi-a spus unde il pot gasi. Ce credeti? nu am auzit bine la telefon unde anume este si eram disperata, convinsa fiind ca din cauza mea nu o sa-l mai gaseasca nimeni niciodata . M-am trezit cu o mare tristete si un sentiment de vinovatie ca imi venea sa mor.
Uf, sentimentul asta de vinovatie revine, asta e, ma simt vinovata ca nu este si el alaturi de noi, dar stiu ca asta e cea mai buna solutie de moment. Mai, cum nu putem sa le facem noi pe toate!
elyanne spune:
La muuuuuuuulti ani, Thea!
La muuuuuuuulti ani, Ramona!
La muuuuuuuulti ani, Maya Maria!
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
rein spune:
Mihael@, frumos v-ati petrecut voi! succes la serviciu, sa urci treptele la loc, in pozitia pe care ti-o doresti!
Cand ma gandesc ca eu voi fi in situatia de a lua totul de la capat, ca la inceput, dupa facultate, mi-e groaza. Uf, criza asta! Anul trecut incepusem si noi o mica afacere in HR care parea sa dea roade. Dar serviciul pe care il ofeream noi era cam 'de lux' in bransa si automat acum nu se mai inghesuie nimeni pt ca pare scump. Asa ca si sotul meu a trebuit sa renunte ca sa salveze barca, dar la el nu a fost o problema cu gasirea de contracte.
menuet spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rein Azi-noapte am visat ca mi l-a luat cineva pe Petrisor. Rapitorul m-a pus sa fac ceva ca sa-l recapat si dupa ce am facut, mi-a spus unde il pot gasi. Ce credeti? nu am auzit bine la telefon unde anume este si eram disperata, convinsa fiind ca din cauza mea nu o sa-l mai gaseasca nimeni niciodata . M-am trezit cu o mare tristete si un sentiment de vinovatie ca imi venea sa mor. Uf, sentimentul asta de vinovatie revine, asta e, ma simt vinovata ca nu este si el alaturi de noi, dar stiu ca asta e cea mai buna solutie de moment. Mai, cum nu putem sa le facem noi pe toate! rein |
Rein asta se intampla di n dragoste prea mare.Mie mi s-a intamplat sa o visez pe Veve ca nu mai e deloc...nu vreau sa zic cuv cu ''m'' si plangeam in hohote ca nu o sa mai fie langa mine sa o mangai..plangeam in vis asa m-am si trezit.Multe zile m-a bantuit acel vis urat dar am incercat sa trec peste, am aprins o lumanare pt sanatatea ei ..hai capu sus..Nu putem fi SUPERFEMEI...si sunt convinsa ca PETRISOR TE IUBESTE.Uite pe mine bunica m-a crescut de la 2 ani pana la scoala iar pe fratele meu de la 4 luni.De luna viitoare Veve va fi la mama si o sa o vad doar in weekend.Dc mamele noatre au trecut peste trebuie sa trecem si noi..de dragul copiilor nostri
stefimic spune:
LA MULTI ANI!
THEODORA IOANA
Mare sarbatoare la CRAIOVA, puiuta dulcica si cataratoare de olteanca implineste 2 anisori.
Sa fii sanatoasa, sa ai in viata numai fericire, iar parintilor tai sa le oferi numai bucurii!
RAMONA si MAYA MARIA
Sa fiti sanatoase si sa va bucurati parintii!
cata mami de STEFAN(9.03.2007)
RaisaFudulu spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui menuet
Rein asta se intampla di n dragoste prea mare.Mie mi s-a intamplat sa o visez pe Veve ca nu mai e deloc...nu vreau sa zic cuv cu ''m'' si plangeam in hohote ca nu o sa mai fie langa mine sa o mangai..plangeam in vis asa m-am si trezit.Multe zile m-a bantuit acel vis urat dar am incercat sa trec peste, am aprins o lumanare pt sanatatea ei ..hai capu sus..Nu putem fi SUPERFEMEI...si sunt convinsa ca PETRISOR TE IUBESTE.Uite pe mine bunica m-a crescut de la 2 ani pana la scoala iar pe fratele meu de la 4 luni.De luna viitoare Veve va fi la mama si o sa o vad doar in weekend.Dc mamele noatre au trecut peste trebuie sa trecem si noi..de dragul copiilor nostri |
Daca tot ati deschis subiectu
Nu voiam sa va zic ca sa nu stric ziua dar ma descarc putin poate ma ajuta.....am avut un cosmar tre urat spre dimineata ....incerca sa tuseasca si nu putea si la un moment dat am luat-o in brate si in cateva secunde s-a facut "planta" in bratele mele....nu mai puteam vb nu puteam sa srtig eram daramata....m-am trezit in hohote de plans si nici nu m-am mai culcat de frica sa nu se intoarca...era 6 fara 10 dimineata....nu puteam sa sun la ora aia la slatina sa vad ca este bine, speriam copilu.....am stat si am butonat la tv pana pe la 7 cand stiu ca se trezeste...am sunat am auzit vocea calda a mamei care m-a linistit copilu era ok se uita la PD ei" CD de la botezu ei"....se trezise de la 6 dimineata si ea ca vrea sa se obisnuiasca copilu cu schimbarea orei de vare
Acum este bine
Diana mami de Raisa Maria 29.03.2007
pisikuta spune:
la multi ani theodora, sa ai o zi frumoasa si sa cresti mare si sanatoasa!
mama de papusha si cateodata balaur, Nana
Asa creste o fetita
Varsta mea
Everyday is the right day
doina.todor spune:
Am poze de la petrecere!!!!
Radu s-a distrat de minune. Cand am ajuns acasa mi-a zis "Mama, si maine Iadu vlea cheh, me place la cheh"
Poze Petrecere Radu
Varsta lui Raducu