LMA - Albinute si bondarasi de 2007! (114)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

MARE SARBATOARE LA CRAIOVA

LA MULTI ANI!

RAISA MARIA
DAVID
TUDOR IONUT
ALEXANDRU DANIEL

Sa cresti mare si frumoasa, micuta RAISA printesa lui mami si a lui tati, sa ai noroc in vita si sa aduci in viata lor numai bucurii!
Sa fii bucuria parintilor tai micutule DAVID, sa ai in viata parte de noroc, sa fii sanatos si voios.
Iar voi baietilor sa fiti sanatosi, sa cresteti mari si cu multe bucurii pentru parinti.

cata mami de STEFAN(9.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

MADY nu prea stiu sa-ti raspund pt ca nu am facut pana acum mamografie, desi ma gadeam si eu ca poate ar fi cazul, dar de ce nu vorbesti cu medicul tau ginecolog, cred ca te-ar lamuri mai bine.
ce mai face RAZVI?

REIN ce draguta e faza cu oja si cele 3 unghiute, cred ca abia astepti sa poti sa-l iei pe PETRISOR acasa, sunt convinsa ca ai sa-i pregatesti ceva dragut de ziua lui.

noi am scapat de o petrecere aseara si mai avem una astazi.
sper sa fie vremea frunoasa ca finii stau la curte si mi-as dori sa stam afara.
o duminica frumoasa va doresc.

cata mami de STEFAN(9.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

buna dimineata!

La multi ani Raisa!!!
La multi ani David!!!
La multi ani Tudor Ionut!!
La multi ani Alexandru Daniel!!!

cadou pentru cei 2 ani impliniti a primit ieri, cand a venit tati cu o motocicleta cu acumulatori si un topogan. initial am vrut sa-i luam topoganul, dar tati a vazut in oferta la metro motocicleta si pt ca demult "vana" una care era 700 ron si pt care nu am aprobat eu buget, s-a dus si i-a luat-o pe cea la oferta. bine ... m-a sunat inainte sa ajunga la poarta sa ma intrebe daca avem aspacardin in casa. nu l-am certat prea tare. este foarte incantat de cadourile primite. o sa pun poze, dar aici merge f greu netul.

sa aveti o zi buna si petreceri frumoase!

mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

La multi ani Raisa!!!
La multi ani David!!!
La multi ani Tudor Ionut!!
La multi ani Alexandru Daniel!!!

Mady, de ce vrei sa faci mamografie? Eu zic ca esti foarte tanara sa faci si nu este indicata inainte de 40 de ani decat persoanelor cu risc, asa cum sunt eu (mama a murit de cancer la san si sora mamei tatalui meu a murit tot de cancer la san, asadar pe ambele "radacini", si de la mama si de la tata, am antecedente de cancer). Eu am facut in anul cand a murit mama (2006) o prima ecografie mamara chiar la Cluj, la recomandarea dr. care s-a ocupat de mama, spunandu-mi ca avand ruda de gradul intai cu acest diagnostic este bine sa urmaresc anual problema. In 2007 nu am putut face control pentru ca alaptam iar in 2008 am facut o mamografie in Italia, la cumnata mea. Anul asta voi face cred ecografie mamara si la anu' mamografie si tot asa.
Eu zic sa intrebi medicul tau daca e cazul de mamografie dar sunt sigura ca iti va recomanda ecografia sanului doar. Sanatate! Stiu ca totul e ok. Doamne ajuta!
Pupici la Razvan sa se faca repejor bine!

Kit
, sanatate Giuliei si tie maine bafta la examen. Stiu ca totul va fi ok.

Frumos cadou Ioana. Se da Matei cu motocicleta electrica? Vlad are o masinuta electrica primita de Craciun de la cumnata si nici acum nu vrea sa se dea cu ea, se teme si fuge cand o vede ca se misca si se aude zgomotul motorasului. Am un copil taaaaaaaaaaaare fricos, parca ar fi fetita.

O duminica frumoasa va doresc!

Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 7 Aprilie 2007
Vlad de la 0 luni la 1 anisor
Vlad 1-2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

La Muuulti Aaani, Raisa!!!
La Muuulti Aaani, David!!!

sa cresteti mari albinutelor si sa bazaiti bine de tot pe mamele albine.

rares a primit de ziua lui lego si masina de pompieri, tot de la lego (parintii lui sunt fani lego)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Deci nu va agitati ca nu e pt mine...e pt sora mea care a fost la ginecolog,avea niste noduli si o dor,si i-a facut o ecografie si ea dat un diagnostic,nu mai stiu exact si i-a recomandat si o mamografie si ma gandeam sa o duc la bucuresti!!!
va multumesc pt grija si poate imi zic fetele din buc exact unde se fac!!!

Poze Razvanelu vechi

poze razvanelu noi

varsta nazdravanlui Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

La multi ani, Arthur! Sa fii sanatos si fericit! Scuze pentru intarziere, dar am fost la tara si acolo nu e net.

La multi ani cu sanatate scumpa Raisa! Sa fii mereu vesela si norocoasa! Sper ca ai avut o petrecere frumoasa si te-ai distrat pe masura.
Imi pare rau ca n-am putut ajunge din cauza de Thee mucioasa si cu o tuse din cand in cand. Nu ma lamuresc daca e de la muci sau altceva, asa ca maine incalecam pe tricicleta sau ne inhamam la carut si o intindem la ORL. Speram sa scapam si de data asta cu putin, dar se pare ca se intinde prea mult si nu se vad imbunatatiri. Dimpotriva. Pare ca ma ia si pe mine. Asa ca n-am vrut sa "transmitem" mai departe... orice o fi si boala asta, ca baietelului cu care stam, deja i-am dat-o .

Multi an traiasca David!!! Sanatate, noroc si fericire! Sa fii fratiorul mai mare si cuminte si intelept!

Asa cum am zis, Thea se muceste in continuare, mai si tuseste din cand in cand, iar pe mine ma ia o tuse spre dimineata si peste zi mai trag si eu de nas. Am fost la tara ca mi-am zis ca in parc in weekend sunt prea multi copii si n-o puteam tine in casa pe o vreme asa frumoasa cum a fost ieri. Pacat ca azi s-a stricat si a batut vantul. Asa ne-a gonit de acolo. Vad ca in Craiova nu prea bate.
Thea la 2 ani... copil cu personalitate si cu crizele de rigoare, macinatoare de nervi, dar si o dulceata de copil. Are cateodata niste replici si ne lasa cu gura cascata pe toti. A inceput cu spaimele, desi eu credeam ca astea vor veni dupa 3 ani incolo , dar le-om dovedi noi cumva. E frumoasa, e scumpa si, cel mai important, e a mea . O iubim din tot sufletul si am face orice sa ii fie ei bine. Am si eu frici ca se poate intampla cine stie ce, dar, pana la urma asa vin cu un copil si grijile si bucuriile aferente.

Sanatate Razvanel! Succes la analize. Eu parca stiam ca de polipi se opereaza dupa 3 ani, dar poate conteaza si cum arata copilul, cate kilograme are. E bine sa stiti. Si exista operatia cu laser la care asigurarea nu deconteza nu stiu ce materiale pe care trebuie sa le cumpere parintii, dar e preferabila celei clasice.

Sanatate Mateiut pe motor!!! Sa treaca cu bine si fara semne buba rea!

Sanatate Elena! Acu' daca ai capatat boala, macar fii si tu un pic egoista. Tine-o pentru tine, n-o da si baietilor, da?

Va multumesc din suflet pentru aprecieri! Sunt o "cioara" tare mandra de puiul ei.

Ela si Thea-Ioana, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns riloasa spune:

Mihai de ieri dimineata a avut diaree, vreo 14 scaune. Azi nu a mai facut decat unul si foarte putin. Sper sa scapam pana maine. Bine ca bea si mananca, isi cere singur medicamentele, este tare ascultator. Are tot ce tine de masini electrice, mici, mari, ca de la 1 an se uraca pe masina electrica care este de 5 ani si nu ajungea la pedala, se lasa intr-o parte si asa mergea pe ea. Merge foarte bine pe trotineta cu 3 roti luata de la Obor. A trebuit sa ii cumpar si bicicleta, dar inca nu ajunge la pedale, cu toate ca este cea mai mica din comert. Sper in cateva luni sa poata merge cu ea. Cadou i-am luat doua pazzle duplo de pe net. Am uitat sa zic ca de iesit afara mai are o masinuta fara roti, care impinge cu picioarele. E buna ca face efort mult, pica lat cand ajungem acasa. Eu pic si mai lata, ca alearga cu ea de nu il prind si imi este frica sa nu sara in lac. Asteptam cu nerabdare sa treaca cele 2 luni sa nasc. El nu mai poate dupa fratior, abia asteapta sa il vada. I-am gasit gradinita din septembrie si este ce mi-am dorit pentru el. Abia astept sa mearga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

La multi ani, Raisa!!!

La multi ani, David!!!

La multi ani, Tudor Ionut!!!

La multi ani, Alexandru Daniel!!!

Elena are faringo... nu stiu cum... ca niciodata nu retin diagnostice... si ia natibiotic, dupa 3 luni de pauza Nu parea sa aiba mare lucru... de-asta am zis ca-i mai rau decat pare...

Mihai a inceput si el sa tuseasca... daca nu se agraveaza, mergem marti la doctor, cand poate sa ne duca tac'su... Asta este... era cazul sa mai faca si ei ceva mai suparat

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmi78 spune:

LA MULTI ANI RAISA, DAVID, TUDOR SI ALEX!!!!
sa fiti sanatosi si cuminti!!!!

Mergi la inceput