LMA - Albinute si bondarasi de 2007! (114)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rein spune:

La muuulti anisori!!! Pentru RAISA, DAVID, TUDOR SI ALEXANDRU!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

La multi ani RAISA, DAVID, TUDOR SI ALEXANDRU!
Sa cresteti mari, sanatosi si sa aduceti numai bucurii parintilor vostri!

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Draga mea Andra, imi pare rau ca sperantele noastre nu s-au implinit si ai ramas fara acea persoana speciala care a fost mama ta!
Sper ca in sufletul tau durerea sa lase loc amintirilor pline de iubire fata de ea, cat mai repede!
Dumnezeu sa o ierte!

Am gasit aceasta stire trista aici.

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

Andra, imi pare nespus de rau. O vei iubi mereu si ea te va proteja, dar din pacate iti va lipsi enorm.
Dumnezeu sa ii odihneasca sufleul si pe voi sa va mangaie.

Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 7 Aprilie 2007
Vlad de la 0 luni la 1 anisor
Vlad 1-2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

ANDRA nu am cuvinte, condoleante!
Sunt convinsa ca ai iubit-o mult si sunt convinsa ca a stiut tot timpul acest lucru, o vei purta in suflet tot timpul si va ramane o persoana unica, dar stiu ca esti puternica, ai o familie deosebita si te vor ajuta sa iti vindeci sufletul.
Dumnezeu sa-i odihneasca sufletul.

cata mami de STEFAN(9.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

Andra stim ca ai iubit-o foarte mult pe mama ta, ca ti-a fost mai mult decat o mama si ai luptat sa o mai ai langa tine. sunt sigura ca de la ea a invatat sa fii asa o MAMA. suntem alaturi de tine si ne rugam pentru sufletul mamei tale!

mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Andra, condoleante.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Imi pare rau, multa putere, Andra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Cum n-am mai intrat de mult, sunt restanta la urari:

26 martie: Theodora Ioana, Ramona, Maya Maria
27 martie: Ana Maria, Cezara Elena
28 martie: Arthur, Alexia Maria
29 martie: Raisa Maria, David, Tudor Ionut, Alexandru Daniel

dragilor si dragelor, la multi ani, sanatate, noroc si fericire, si sa va bucurati parintii totdeauna!

Noi suntem mai bine, Radu marait rau (cred ca cei doi dinti se fac 4), ieri si azi am petrecut prin parcuri.
La Carrefour cu Teo am fost dimineata, cand nu era nimeni. Am scapat intregi! (si cu 2 locomotive cu magneti...)

Fetelor, nu mai ziceti de vise... si eu am cateodata. Scarry, si cu lacrimi de ma trezesc sufocata. Cred ca asta e... sunt mama...sunt ingrijorata de orice si de nimic...

Rein, vorbeai de olita. Cu Petrisor, asta e...lasa-l pana simti tu ca e ok. Si eu am citit ca abia spre 3 ani se formeaza anumite reflexe... si am zis sa nu stresez copilul. Acum suntem in etapa in care ma cheama sa imi spuna ca a facut caca, si sa-l duc la baie sa-l spal. Mai ca ma taraste spre baie. De pipi... nicio vorbulita.
Dar, pentru Calin, ca e inca atat de mic... citeste / cauta / googaleste despre conceptul de EC (ELIMINATION COMMUNICATION).
Foarte interesant, ca si concept, ca si lectura... eu insa nu cred ca as putea face asta

Ati zis-o pe aia dura... CADOU. Ce cadou sa-i iau lui Teo?! Beats me...
Aveti pe undeva vreun tabel cu greutate/inaltime pitici? Teo are 12kg, si vreo 88, poate 90cm ca nu l-am mai masurat.... si mi se pare infiorator de slab.
Acum are si o etapa din aia de nu-i place nimic, nu mananca mai nimic si face numai mutre... si cand ma uit la el si vad cat e de transparent... ma apuca groaza.

La multi ani si sarbatoritilor de maine! Maine e si ziua mamei... care si-ar dori o poseta noua, mi-a spus mie un vrabioi...
n-am nici bani (CIC neam...) si nici timp sa ma duc la shopping.... uf!

Va pup pe toate!

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008), poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Andra, condoleante.
Imi pare tare rau, Dumnezeu s-o odihneasca si sa-ti usureze sufletul.

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008), poveste despre inceputuri

Mergi la inceput