LMA - Albinute si bondarasi de 2007! (114)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Buna dimi....kitty iti multumesc din suflet ca te gandesti la mine...si eu ma gandesc la tine,des!!!!

razvi e bine bine...parca s-a mai linistit,am vb cu pediatra si a zis sa ma duc la buc cu polipii,sa vb cu doc ala sa faca analze si apoi sa ma hotarasc.....asa sa il laud si eu pe frazvi aveeem suucces cu olita,daca nu ii pun pampers il pun la olita din ora in ora si el e fff fericit ca face,treb sa ma bucur sa zic bravoooo mereu si azi dimi i-a zis lu tasu,k eu dormeam, "tata caca" si a facut baiatul caca la olita...am avut si incidente,cum ca a facut caca peel,dar cred ca e normal la inceput,mai avem de lucru!!!

LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE AZI!!!

vazui si eu pozele toate si toti sunt tare frumosi!!!

o zi buna!!!

Poze Razvanelu vechi

poze razvanelu noi

varsta nazdravanlui Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Diana, ai intrebat de cadouri de ziua lor, spre rusinea noastra nici acum nu i-am luat tricicleta din plan, a primit in schimb multe carti - care ii plac mult si mie mi-a placut ca a primit carti, cuburi de lemn, puzzle de lemn si de carton - se joaca mult cu ele, hainute, o gentuta tare draguta pt mers la cresa.
Nimic spectaculos, dar lucruri tare dragute si care ii plac si ei si noua. Evident valoarea materiala a lucrurilor n-are nimic de-a face cu valoarea lor pt copii.
De trotineta - am vazut dinacelea mai stabile dar la copii putin mai mari.
Cred ca orice i-as lua, Giulia tot ar saliva dupa tricicletele, bicicletele, carucioarele de papusi, trotinetele.... altora.

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

La muuuuuuuulti ani, Arthur!!!

La muuuuuuuulti ani, Alexia Maria!!!

Nici io n-as lua trotineta acum... Nici Elenei nu i-am luat inca
Poate anul asta... cu toate ca vrea roleee
Dar la doi ani mi se pare prea devreme... mai bine tricicleta anul asta, sa dea la pedale... apoi la anu bicicleta cu roti ajutatoare... si poate trotineta...

Olita eu ii pun dimineata daca nu se trezesc de buna voie... daca se trezesc singurei si trec 5-10 minute pana ii aud... sigur au facut si nu vor mai face nici intr-o ora... Asa ca o cam lalaim cu olita... ei nu vor s-o vada... eu nu am cand sa stau dupa fundu lor ca sa imi da useama daca fac sau nu... si nici nu bag de seama cand se "concentreaza"... ca Elena se potolea din orice si statea intr-un loc, uitandu-se in gol... dar baieti icred ca fac din mers

Am fost aseara la doctor doar cu Elena... si am una bucata mandra bolnavioara... mai rau decat pare le exterior... acum sper sa nu ia si baietii... desi pediatrul zicea ca nu prea crede....

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

In seara asta la ora 20,30 ora Romaniei, va invit sa stingeti lumina.
www.orapamantului.ro/" target="_blank">ORA PAMANTULUI
Daca nu puteti o ora, macar 5 minute, simbolic.

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

LA MULTI ANI!

ANA MARIA CEZARA ELENA

LA MULTI ANI!

ARTHUR
ALEXIA MARIA

Sa cresteti mari, sanatosi si cu multe bucurii pentru mami si tati!

cata mami de STEFAN(9.03.2007)

Mergi la inceput

BIKY super draguta CATERINA, fetita mare si mult iubita de toata familia, tortulet frumos decorat, dar ea a stat numai la nasu in brate?

ELPOWER voi aveti o minune de copil, cu parul cret, descurcareata si o multime de cadouri, sa va bucurati de ea in fiecare zi asa cum sunteti toti trei in primele poze.

legat de tricicleta, noi o avem de la 1 an, dar l-am impins de la spate, acum vreau sa-i dau jos sustinatorul de picioare sa vedem daca putem merge singurei, de trotineta nu cred ca s-ar pune problema, poate pe la 4 ani.

va pup si va doresc un sfarsit de saptamana minunat asa cum este si vremea afara, noi astazi si maine avem 2 petreceri, cea mai buna prietena a lui STEFI si ziua finicului mic.

Mergi la inceput

uitaem sa pup bolnaviorii stupului, RAZVANEL sa aveti bafta la analizele cu polipii, ELENA sanatate multa si scape gemenii nevirusati, varicosul stupului ce mai face? ati inceput sa scapati de bubite?
GIULIUCA sanatate multa si ai grija ca mami sa ia examenul.

felicitarile mele puiutilor deja familiarizati cu olita, sa o tineti tot asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

vazut pozele mult asteptate de la biky.

frumos tort ... frumos copil ... parintii nu mai zic ... pacat de masa cu aperitive ... . sa fiti sanatosi sa va bucurati de printese!

stefimic acu' pe bune ... cine n-ar sta numa'n brate la cumatru lu' coana biky?

kitty bafta la examen. altadata sa te imbraci cu cap cand pleci la cumparaturi si nu stii de unde sare un iepure caruia trebuie sa-i zambesti. primavara incepe cu tine ... prima ploaie de vara nu tine ...

mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

La muuulti ani, Arthur si Alexia Maria!!!

Buna seara,
Gata s-a culcat poporul asa ca pot sa va citesc in liniste si sa raspund cate putin.

Kitty, Mady, felicitari pentru olita, dpdv-ul meu voi chiar ati inregistrat progrese, nu gluma! e bine de aflat diverse solutii de motivare sa incerc si eu sa vad ce merge. Kitty, am trecut si eu printr-o faza asemanatoare cu un fost si imi venea sa ma zgarii, m-am cam incheiat la sireturi cand a trecut pe langa mine pe strada.
Biky, ce papusica dulce ai tu acolo, iar tortul acela ...mmm.
Elyana, ce are mandrulita? e racita? din ce scrii pare altceva... sper sa nu fie rau, sa treaca repede.
Diana, referitor la cadoul de 2 ani, eu ma gandesc sa fac ceva pentru el in perioada aceea, nu neaparat sa cumpar ceva. Ma gandesc la o petrecere, ma gandesc la o iesire intr-un loc special care l-ar interesa (zoo, teatrul pentru copii, loc de joaca deosebit). Iar bicicleta cu roti ajutatoare o sa luam mai spre vara dupa ce invata sa pedaleze bine la tricicleta. Nu il tenteaza prin parc trotinete, mai degraba role.
Pentru teatru de copii o sa incerc ceva de la Tandarica sau Ion Creanga. Lui Petrisor ii plac mult povestile si cred ca o 'capra cu trei iezi' l-ar retine o ora pe scaun.
citesc acum ultima stire pe hotnews: Romania-Serbia 2-3, mai bine stingeam lumina...

Azi Petrisor a vazut-o pe mama ca isi dadea cu oja pe unghii si s-a ales si el cu 3 unghiute roz, pe care le-a suflat sarguincios pana s-au uscat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

fetelor unde recomandati sa se faca o mamografie si cam cat costa????

Poze Razvanelu vechi

poze razvanelu noi

varsta nazdravanlui Razvan

Mergi la inceput