Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (87)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Eva, am citit postul in care scriai ca esti suparici ca pleci si te inteleg perfect. Dar ... in conditiile de azi sunt 100% sigura ca va fi mai bine acolo decat in Romania. Stiu ca-ti va fi greu sa fii departe de parinti dar la urma urmei poti veni oricand sa-i vizitezi. Si e Paris, c'mon

Tarcul l-am luat pentru ca piti nu mai sta o clipa locului iar in patutul de lemn se ridica singurica in fund si se arunca cu capul in gratii . Tarcul e de fapt un patut pliant pe care-l vom lua cu noi si in calatorii. Cand venim la voi in Franta, de exemplu

V-am pupat, ma duc sa stau cu bolnavioara, se vede si in poza ce trasa e la fata si ce cearcane are mititica.

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Neata fetili!
Aici e soaree si cald...yupii!
Am facut ieri vaccinul...totul bine pana acum, nici o reactie. Bilantul, la 6 luni si 3 sapt 9kg, 69 cm....cam pirpiriu, nu?Bag imediat un ochi la tabel
Lucas e ragusit de ieri dimi si dr zicea ca e putin rosu in gat...va rog sa-mi ziceti si mie daca pot sa-i dau/fac ceva ca are saracul o voce caraita abia tipa HELP!!!!PLSS
Claudinna, Babytza sper ca v-au trecut racelile

FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Neata bobocime

Ne-am trezit la 6 sa bem niste laptic si apoi la 8 am mai papat "putin" piure de fructe, ca de cereale nu a dorit

Anca felicitari pentru dintzoc Foarte frumos este scaunelul si ce bine ii sta Carlei in el

Lumi hunii papaciosi si multam de cafeluta , o savurez chiar acum

Bitza noi am luat Stodal cand a tusit, intreaba dr daca e ok si pentru el. Este un sirop din categoria homeopate ca si oscilococcinum. Dar intrebarea mea este: ti-e dor sa il auzi cum tipa ????
Sunt mai bine multumesc , mi-a trecut aproape de tot !!!

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

Neata! La noi se prevede ceva puseu (sper sa nu fie altceva) ca iar nu-i mai ajunge lapticul seara si 2 nopti ne-am trezit amandoi din 2 in 2 ore si plangea copilul si eu ca toanta nu mi-am data seama decat aseara si i-am bagat un bibe de LP si a dormit copilul linistit...in timpul zilei papa destul de bine si laptic si legume sau fructe...nu ma pot plange....doar ca azi s-a trezit cam mucos si un pic de tuse si stranut....oare sa-i dau ceva???eu nu sunt pro medicamente date "preventiv" dar totusi asa ceva homeopat ca sa nu se agraveze daca cumva a prins ceva raceala?
ce sa va mai zic de cand a facut 7 luni sta singur in funduletz si e tare incantat de asta...se apleaca la picioare le papa , se ridica iar se uita la noi sa astepte aprecieri...e un scump....gingiutzele sunt tare inflamate deci cred ca ne putem astepta oricand la dintisori dar mai avem de asteptat...

Anca felicitari Carlei pentru dintzisor....off prin cate a trecut mititica in ultimul timp o am dulce dulce
Nocom multa sanatate Dariei...iti sta tare bine cu noua frizura
felicic sa va traiasca frumosul crestin...asteptam poze
nausica sa va traiasca micuta crestina...si de la voi vrem pozeeee
mai citesc din urma si revin.....

de Andrei Petru(18.08.2008)
Povestea bobocelului nostru

You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Veste maaale de la Oladea: pot sa stau singul in fudulet, nesplizinit! Ieli am leusit sa stau doal cateva minute, dal azi am stat mult si bine! He-he dac-o tin tot in litmul asta... Thea fug la tine in culand!!

Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)

poze botezul lui Dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

La multe lunite Matei de AlexaM , David de Nushulica , Ioana de julax , Daria de Nocom , Ruxandra de ralubv , Anna de Brigitte ,

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui bitza2008
Bilantul, la 6 luni si 3 sapt 9kg, 69 cm....cam pirpiriu, nu?Bag imediat un ochi la tabel

Bitza, pirpiriu? Ba deloc.
Noah are 6 luni jumatate (suntem cu o saptamana mai mici decat voi) si are 8900 gr. E mai lungan, e adevarat, 74 cm, dar Lucas nu e "pirpiriu" deloc, ba dimpotriva.
Bravos!!!

Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)

-----------------------------------------------------------------------

The future destiny of the child is always the work of the mother.(Napoleon Bonaparte)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

neata si de la noi!

Anca, felicitari pt dintisor!!! f frumos scaunul si Carla pare incantata de el! sa-l stapaneasca sanatoasa!!

bitza, sunt ceva mai bine de aseara, de cand m-am dat pe modafen. ieri am avut niste ochi...siroiau lacimile si erau fff umflati, ziceai ca-s alcoolica si depresiva!
acum sunt bine, nici nasul nu mai curge
Razvan cam stranuta de azi dimineata...sper sa scape, dar a racit si socru-meu, el care cica n-a racit niciodata (e si asta un mecanism de autoaparare si eu i-am zis ca sigur l-am mai vazut o data racit....de asta o fi racit omu...i-o fi scazut imunitatea ca i-amd aramat eu mecanismul de aparare....)

Super bine sta Luca la greutate! si la inaltimea lui, cred ca e buflei bine:)

andy_galro, felicitari pt statul in fundulet!! sunt asha haiosi, ca parca au descoperit America! dar si eu m-am simtit in an 9-lea cer cu fiecare realizare a lui!

hehehe, deci si Dragos a intrat in randul celor care stau in fundulet! Bravooooooo!!! a stat cateva minute??? hehe, pai e artist!

La multe lunite pentru sarbatoritii de azi!!

blog in scutec

Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

avem poza la concurs:) daca va place de noi, votati-ne aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

Laura, cum sunteti azi?? n-ai mai zis nimic...

blog in scutec

Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

avem poza la concurs:) daca va place de noi, votati-ne aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LUCUTTA spune:

Fetelor sunt supi ca de azi-noapte Sergiu s-a trezit urland ca nu putea sa respire pe nasuc ,l-am aspirat si azi-noapte si acum dimineata si i-am scos o gramada de muci albiciosi.

Nici bine nu am scapat de bronsiolita ,na ca acum iar avem probleme.
Eu nu mai inteleg ....nici nu l-am scos din casa sa zic ca afara s-a racit iar dar se pare ca este virala toata treaba de la inceput,adica are un virus care probabil nu l-a eliminat si asta isi face de cap.Antibioticul care l-a luat cred ca l-a ajutat sa nu se suprainfecteze.
Nasol mai este pe vremea asta cu bebelusii.

Am sunat dr si ne-a dat Sinupret picaturi sunt homeopate si nurofen iar daca nu e bine in 3 zile nu stiu ce va urma, sper ca nu iar antibiotic.

I-am facut branzica calcica si a iesit super buna doar ca nu a vrut sa pape acum fructe cu branzica.I-am facut nectarina cu para si isi facea greata.O sa incerc mai tarziu sa-i dau.

Multumesc fetelor inca o data pt sfatul cu branzica.

Mergi la inceput