Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (87)
Raspunsuri - Pagina 5
babymom75 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anamona As avea atunci asa (eu voi pleca la 9 - 9:30 de acasa si ma voi intoarce la 15:30-16 -> lipsa de acasa 7 ore) la 10 -fructe la 12 - cereale la 14 - legume dupa 16 alaptat cat cuprinde iar intre gustarele de lapte muls nu e cam mult? babymom, ce zici? |
Anamona, in principiu e OK, dar nu sunt prea apropiate orele de masa? Crezi ca Thea va papa la 2 ore, mai ales ca vorbim de alimnete noi , nu lapte de mama, iar pe masura ce cresc, bebei nu mai au nevoie sa manance asa des. Oricum tu incerca asa, si iti va spune ea daca e OK sau nu.
Dar bine-nteles ca nu intentionezi sa introduci toate cele trei mese de la 6 luni, nu?
Nu ti-am putut raspunde mai repede, ca acum cu noile achizitii motorii ale lui Dragos, cred ca i se pare o pierdere de vreme sa doarma, asa ca de 3 zile doarme doar cate 30 min., nu mai mult de 3x pe zi, iar dimineata la 6:30-7 da desteptarea. Prin urmare, eu nu am timp de nimic altceva decat de el, printre picaturi - Victor, si in rest eu sunt usor zombi, ca si in cursul noptii suge taare des. Pune de-un puseu, ceva??
Acum doarme. Oare cat l-o tine?
Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)
bitza2008 spune:
citat din mesajul lui babytza Neata bobocime Ne-am trezit la 6 sa bem niste laptic si apoi la 8 am mai papat "putin" piure de fructe, ca de cereale nu a dorit Bitza noi am luat Stodal cand a tusit, intreaba dr daca e ok si pentru el. Este un sirop din categoria homeopate ca si oscilococcinum. Dar intrebarea mea este: ti-e dor sa il auzi cum tipa ???? Sunt mai bine multumesc , mi-a trecut aproape de tot !!! Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit |
Daca ar sta linistit ar fi ceva, dar acum face ca o cioara...nu-i mai ies "inaltele"
Oare e ok sa-i dau Stodal daca a facut ieri vaccinul???Sa intreb dr nu e o optiune pt mine( e dr care imi recomanda la 4 luni sa-i dau suc de porrtocale diluat cu apa cu zahar).
Si Lucas s-a trezit la 7, iar la 9.30 a mancat aproape un mar nu mai vrea cereale dimi doar seara, cand noi cinam
FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)
poze
EvaF spune:
citat din mesajul lui babymom75 Veste maaale de la Oladea: pot sa stau singul in fudulet, nesplizinit! Ieli am leusit sa stau doal cateva minute, dal azi am stat mult si bine! He-he dac-o tin tot in litmul asta... Thea fug la tine in culand!! |
Felicitari, Dragos. Acum are mami treaba cu tine...
Si ia zi tu "rau, ratusca, ramurica"
Oana, unde sunteti? Cum papa David?
Musette, sunteti bine?
Ma duc sa fac papa. S-a trezit Noah, a mai doua ore.
Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)
-----------------------------------------------------------------------
babymom75 spune:
citat din mesajul lui bitza2008 Bilantul, la 6 luni si 3 sapt 9kg, 69 cm....cam pirpiriu, nu? |
Bitza, asta a fost o gluma, nu??
Ca eu ce sa zic de Dragos al meu care are doar 6,9 kg?! Si e doar cu o luna mai mic ca al tau - sigur nu recupereaza intr-o luna diferenta de 2 kg. Mai ales ca in ultima saptamana a crescut doar 20 de grame!
Praca tu spuneai de ceva exercitii eficiente de dat jos shuncile. Please, spune-mi-le si mie!
babytza spune:
Bitza si pe noi ne-a luat raceala exact a doua zi dupa vaccin si dr ne-a dat oscilo -jumatate pe zi, vit.C 5 pic/zi, stodal de 3ori/zi si panadol de 3 ori pe zi.
Vad ca si la David e a doua zi cand refuza dimineata cereale desi seara papa 200g. Si i-am dat piure de fructe simplu , fara branzica. Deci ne luam de mana
Babymoom felicitari !!!!!! Cred ca e haios rau in fundulet
Andy galro brav mamico !!! ce pui mare ai !!!!
Lucutta imi pare tare rau ca este bolnavior in continuare Sper sa isi faca efectul medicamentele si sa nu ajungeti iar la antibiotic
Musette ce v-a zis la dr ? E bine Luca ? Cum a suportat interventia ???
Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit
angelynna82 spune:
Neatza fetele si boboceii
Din pacate Oana este cu David in spital pt ca facea diare, inca nu se stie de la ce, dar este sub atentia medicilor si pe tratament cu antibiotic....ufff, ii urez multa sanatate puiului si ei rabdare
AStazi o sa mai vb cu ea si va tin la curent
Crina e bine...eu am o stare de....
Sa va traiasca micii crestini, sper sa apuc sa vad pozele (daca e vreuna pe cont)
Nu am apucat sa citesc din urma
Va pupam
fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Eco
Crina
andy_galro spune:
claudina da este super cand ii vezi cat de repede evolueaza...el de fapt de pe la 6 luni statea cateva secunde in fund dar nu l-am lasat chiar cat a vrut el dar acum nu am ce sa-i mai fac se ridica singur de la 45 de grade si sta nu are nici o treaba....cand oboseste se lasa inapoi pe spate...am vazut ca si voi stati mai demult ca noi..felicitari!!! si sper ca tu esti mai bine cu raceala
babymom felicitari pentru progrese....Dragos e ager nevoie mare! Bravos!
lucuta multa sanatate puiutului
bitza, eva, babytza
de Andrei Petru(18.08.2008)
Povestea bobocelului nostru
You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones
babymom75 spune:
citat din mesajul lui bitza2008 Daca ar sta linistit ar fi ceva, dar acum face ca o cioara...nu-i mai ies "inaltele" Oare e ok sa-i dau Stodal daca a facut ieri vaccinul??? |
Bitza, Stodalul e pt. tuse productiva; daca Lucas nu tuseste si e doar ragusit, cu gatul rosu, eu mai degraba as recomanda un antiinflamator - de ex. Nurofen. Si ii asociezi si un mucolitic sau antitusiv, dupa caz, daca incepe sa si tuseasca in evolutie.
Si da, e OK sa-i dai tratament p.o. dupa vaccin. Daca a facut si vaccinul anti-polio sunt interzise injectiile intramusculare, atata tot, dar la voi nu e cazul.
babytza spune:
Offff Oana imi pare rau pentru David , sper sa nu fie ceva grav Multa sanatate puiului , sa veniti cat mai repede acasa
Insa sunt revoltata : inca nu se stie ce are dar e pe tratament cu antibiotice..... Mi se pare o stupizenie cum se procedeaza in spitalele noastre....
Angelyna multumim pentru vesti , asteptam sa ne spui cum mai sunt
Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit
babymom75 spune:
Claudinna, Eva, Andy_galro, Babytza, multumim!
E intr-adevar tare precoc asta micu'! Cand ma gandesc ca fratelo a stat in fund pe la 7 luni 1/2, mai ca nu-mi vine sa cred! Nu ca fac comparatii intre ei, dar ma mir cat de diferiti sunt, chiar frati fiind! Fiecare cu ritmul lui.
A inceput de ceva vreme sa se ridice singur cand statea in balansoar sau in suportul de vanita, la baie, dar nu l-am prea lasat. Oricum nu te poti impotrivi evolutiei lor firesti, asa ca ieri l-am asezat in fund sa vad cum se comporta. Si a stat singur, fara sprijin, total uimit , doar pt. 3-4 minute. Azi a reusit sa-si pastreze echlibrul muult mai mult - sta ba cu manutele ridicate ca un avionas in fuga dupa echilibru, ba se propteste cu mainile in fata, cand a obosit. E tare dulce!
Acum, vorba Evei, nu mai imi ramane altceva de facut decat niste exercitii de dictie. Cu asta stam mai prost