Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (87)
Raspunsuri - Pagina 17
gaia.nevia spune:
Eva,
Piolica, da, asa iese, franjuri. Trebuie sa o strecori in tifon dublu.
Cel mai "inchegat" mi-a iesit mie cu lamaie si 2 pastile de calciu zdrobite, adaugate de-odata cand fierb cei 250-300ml de lapte, dar da, e asa, ca niste franjuri sau "bulgarasi" foarte mici... Nu am poze, ca nu mi-ar fi trecut prin cap sa fac...
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008), poveste despre inceputuri
Paula-Laura spune:
Nerantula, in cazul asta o sa fii in forma dupa ora in psicina
Eu preferam sa innot ca nu puteam merge prea bine prin piscina, chiar daca sunt inalta.
Noi avem 2 abonamente la "cada", de acolo miscarile
Bafta si voua sa ii placa lui Gruia!
Nu stiu daca ai vazut postarea mea: ai incercat sa il pui pe Gruia in jumper putin mai sus? Mie mi se pare ca e prea jos si de aceea nu sare
Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete
claudinna spune:
piolica, e ok, asha tr sa iasa! nu arata ca o bucata de branza clasica, din care poti taia. seamana cu branza de vaci sau branza de regim, cum ii mai zice.
eu o strecor cu strecuratoarea de ceai, din aia de metal
blog in scutec
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
avem poza la concurs:) daca va place de noi, votati-ne aici
Nerantula spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Paula-Laura Nerantula, in cazul asta o sa fii in forma dupa ora in psicina Eu preferam sa innot ca nu puteam merge prea bine prin piscina, chiar daca sunt inalta. Noi avem 2 abonamente la "cada", de acolo miscarile Bafta si voua sa ii placa lui Gruia! Nu stiu daca ai vazut postarea mea: ai incercat sa il pui pe Gruia in jumper putin mai sus? Mie mi se pare ca e prea jos si de aceea nu sare Mami de Mihnea (09.10.2008) poze www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete |
Dar nu stiu sa inot .. adica stiu atat cat sa nu ma inec in piscina, dar pe Gruia cred ca l-as tine ca pisicile
Cu jumperul am mai incercat de 2 ori, si putin mai sus, dar tot nu stie sa impinga sincron cu picioarele, mai asteptam ..
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
Daca va place de noi, va rugam sa ne votati in concurs. Va multumim!
piolica spune:
ada, caludinna, merci. hai ca stau si eu mai linistita ca nu i-am dat copilului cine stie ce nebunie. mindra mea a papat, chiar nu mi-a venit sa cred ca-i place. I-am pus niste mar ras in ea si a papat cam jumate din brinzica care mi-a iesit din cei 250ml de lapte.
Mamica fericita de bebelina Elsa
claudinna spune:
si lui Razvan i-a placut branzica aia din prima. e fan:)
blog in scutec
Razvan
claudinna spune:
fetele care dati sau ati dat fier la bebei, in ce moment il administrati?
inainte de masa, dupa masa, in timpul mesei??
blog in scutec
Razvan
luminita2008 spune:
Boo , lasa mami, nu te mai stresa, o sa fie totul bine! O sa ajungeti sa papati cu pofta curand!
Ada, cele 2 bouncere/leagane luate de mine ptr huni stau mereu, dar MEREU, in calea sotului meu, oriunde le-as pune... sigur, exista solutia de a dormi cu ele in pat, eu, ele stand strict pe partea mea... mi-a scos peri albi cu ele exact cum spui si tu... eu am ajuns la concluzia ca sotul meu e un impiedicat si gata. il ignor, desi nu stiu daca e asta solutia buna, alfel imi iau campii si am 2 copii de crescut. poti face la fel?
Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi
babytza spune:
Nerantula , Claudina votat puii pe sapt asta
Paula m-am uitat si eu la restul de filmulete....e un dulceeeeeee Mihnea Si in jumper e tare scumpic
Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit
Paula-Laura spune:
Eu azi am fost pe la munca si am stabilit data reintoarcerii in campul muncii: 4 mai
Si am ajuns acasa si m-a apucat melancolia ca am citit cum puilor le ies dintisorii,cum stau in fundulet, vor sa o ia de-a busilea sau sa se ridice in picioare... si parca ieri aveam un ghemototc in brate si nu stiam cum sa il protejez mai bine, nu putea nici capul sa si-l tina ... si maine poimaine o sa ii auzim "mami, nu ma mai pupa ca ma faci de rusine "
ehhh... cred ca asta e cursul naturii, nu?
Oricum puiul meu e in continuare foarte sociabil, a impartit zambete si bale tuturor oamenilor(si cred ca a vazut saracu vreo 40 de figuri noi). Persoane preferate: blondele si taticii (se pare ca stiu sa se maimutareasca pe gustul lui )
CD 27 si multa rabdare ca altceva nu stiu ce sa iti mai spun
Angelynna iesi di butoi! (uite ca stau altii la rand )
Musette m-a oripilat doctoru vostru Oare el cum s-ar simti daca si-ar infinge cineva degetul in el
Nocom e mai bine cu dintisorul, a spart aproape complet. Sper sa luam o pauza pana la urmatorii! Oricum a functionat destul de bine Dentinox.
Lauretta multumim de urari, a avut putina temperatura duminica dar a trecut cu un supozitor de paracetamol(si nu stiu daca a fost vaccinul sau dintele)
Andy Garlo eu zic ca e momentul sa renunti la balansoar
Piolica eu am iesit din tara in octombrie in conditiile in care pasaportul imi expira in decembrie, nu mi-a zis nimeni nimic (cred ca a ajutat ca era plin de vize pasaportul) Bineinteles ca mi-am dat seama cu 1 zi inainte de a pleca
(si nu eram gravi pe vremea aia). Dar e mai sigur sa ii faci altul, sa nu ai nicio problema
Da Doamne sa se faca repede bine puiutii bolnaviori (Carla, David, Sergiu
Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete