Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (87)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Paula-Laura spune:

Dar nu stiu sa inot .. adica stiu atat cat sa nu ma inec in piscina, dar pe Gruia cred ca l-as tine ca pisicile
Cu jumperul am mai incercat de 2 ori, si putin mai sus, dar tot nu stie sa impinga sincron cu picioarele, mai asteptam ..

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008

foarte tare
oricum tu doar intri cu el in piscina, pe urma sta la antrenor in brate, tu pe langa. Si te poti folosi de betele alea plutitoare (ca nu stiu cum sa le zic) sa te tii la suprafata

Nici Mihnea nu impinge cu ambele picioare odata ca balerina Sofia, ci pe rand, zici ca e hopa mitica

Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paula-Laura spune:

Babytza multumim frumos Pupam soricelul !

Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Babytza, bine ca mi-ai amintit! Razvanel are de la noi voturile 64, 65 si 66!

Multumim din nou tuturor fetelor pentru votul de simpatie!

Eva, votul putea fi doar intentionat si conta, nu trebuia sa o faci cu atatea temeri.

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008

Daca va place de noi, va rugam sa ne votati in concurs. Va multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui claudinna

bitza, mii de scuze!!!!

blog in scutec

Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

avem poza la concurs:) daca va place de noi, votati-ne aici

no problem.
Votul 67 e al meu pt Razvanel

FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Fetelor, ca tot vorbeam de salina, la albinute a dat cineva acest link.

investighez si eu, ca suna bine...

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008), poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Nikolici, ai fost tare simpatica cu socrul si merele….dar sa stii ca-s bune, de parka n-ai mai fi auzit asta?! Plus ca daca e crud, are efect diuretic sigur.

Eva, a propos de plecat din tara chiar n-as putea sa-ti spun ca e usor ca as minti, nu sint caini cu covrigi in coada ca sa citez o vorba déjà celebra . Noi am intrat in al 8 lea an de Canada, si tin minte ca la fel ca si tine ma gandeam ce va fi cum va fi, etc., aveam mii de ganduri si scenarii in cap. Cert este ca ma bucur pana la urma ca am avut curajul sa facem pasul, am reusit sa ajungem profesional unde am vrut si sa oferim o viata stabila si mai mult decat decenta copiilor nostri, adevarat numai prin munca, ceea ce a dus pe termen lung la o satisfactie si mai mare. Am avut si noroc ca ne-am permis sa ajungem in multe locuri de pe glob, ceea ce nu ne-am fi putut permite din RO, inclusiv Europa si de acolo o saritura pana in tara de 2 ori in acest timp, plus parintii in vizite la noi de fffff. multe ori. Asa ca nu am simtit prea tare dorul Romaniei per se. Avantajele unei tari civilizate sint multe, incepand cu educatia, si terminand cu sistemul medical ca sa nu mai vorbesc de lipsa babelor cicalitoare asa ca Luca al tau sigur iti va multumi pt. decizia luata. Eu as savura un pic aerul acela al anticiparii…a new fresh start, ce frumos . Dar merdenelele iti vor lipsi nah ….asta daca nu vrei sa le inlocuiesti cu briose sau altceva .

Andy_galro, capul sus….sigur trece si puseul. Felicitari pt. statul in fundulet.

Ankussa, voi cand plecati in concediu ?

Piolica, cum merge diversificarea bio ? Eu stiu ca aici bebeilor trebuie sa li se faca musai pasaport individual. Primul lor pasaport e valabil doar 3 ani, si apoi se reinnoieste la 5. Si la noi a fost o intrega birocratie cu obtinerea cetateniei romanesti, in sensul de multe acte, dar acum amandoi au dubla cetatenie cel putin si nu ne mai doare capul. Cum spunea si Eva, certificatele de nastere se elibereaza acum numai internationale in 3 limbi, asa ca e mult mai usor si cu traducerea. Si noi ne gandim la un cremeyer din asta.

Anca, copiii grasuti nu pot face ce face Carla, sa stii. Iar eu cand aud de copii de 10 kg la 6 luni, ma ia groaza la gandul obezitatii, asa ca voi sa fiti sanatoase si suple.

Gaia_nevia, din ce stiu eu se spune bain-marie, nu marine cum se crede de la numele celei care l-a descoperit…acum am vazut ca a googalit Eva.

Paula Laura, ce frumos inota micutul tau in piscina…si eu de-abia astept sa merg la vara cu amandoi copiii…pe cea mare o trimit pe culoarul profesionist ca ea déjà se rupe in figuri cu capul sub apa, stilul fluture, breaststroke si altele cu care ma tot bate la cap si eu cu asta mic mai asa de amuzament.

Tot din ale diversificarii, am testat si noi butternut squash-ul si a iesit o minune.

Cristina

le bébé Chris Anthony

noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB

“Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Khristin mai pune te rog reteta la papaya

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Babytza, gata ca sint organizata de data asta ...le am salvate pe toate in fisiere si dau doar copy si paste ....voilà:

Papaya:

Se taie fructul in jumatate, se curata, se indeparteaza semintele negre din interior si se pune in blender. Iese un puree pe gustul bebelusilor. Papaya contine papaina, o enzima care ajuta la digestie si de asemenea e bogata in fibre, vitamina C si beta-caroten.

Alternativa incercata de mine e sa o amesteci cu banana

Pofta buna va dorim

Cristina

le bébé Chris Anthony

noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB

“Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Multumesc frumos ii fac si eu maine daca a gasit soata in oras Merge si la steamer sau se da musai cruda ?

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Ada parca tu ziceai ca ai depus dosarul de 85% pe 14 ianuarie? Acum a aratat la protv ca mamicile nu si-au primit indemnizatiile..era o mamica care a depus pe 14 ianuarie..si intreba de ce nu a primit banii..raspuns..ca acum in martie au inceput recalcularile. Ciudat totusi. In provincie s-au dat banii deja.

CRISTINA , mamica lui Raducu (7.10.2008)

Mergi la inceput