Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (87)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gaia.nevia

bain-marie

apropos, cine stie... de ce se zice asa?! baia lu'maria, sau cum?! hai va rog, o etimologie mica-mica...

Ada, eu stiu ca-i zice bain-marine, adica baie marina, da' poate gresesc...
Si poate ti-a raspuns Eva deja, ca ea e tare la de-astea . Eu citesc si raspund din urma, inca nu v-am ajuns.

Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Am dat o raita prin contul comun si am vazut poze frumoase de Thea si Oadu!!

Si felicitari pentru dintocul Carlei si agilitatea lui Noah!

Si felicitari si lui Dragos, care m-a uimit, chiar copil precoce!

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008

Daca va place de noi, va rugam sa ne votati in concurs. Va multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

babymom nici gand sa ma supar orice sfat e bine venit, trebuie sa reusesc

uitati aici copil saltaret http://break.com/index/technotoddler.html

Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paula-Laura spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nerantula

As vrea sa vad si eu filmuletul cu Mihnea la piscina, dar nu stiu unde e, nu apuc sa citesc din urma, doar in diagonala cate ceva ...

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008

Edit: nus stiu de ce nu mi-a luat si raspunsul...
filmuletul www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=856da75735a0c987137cfa" target="_blank">aici

eu am avut emotii, insa a fost super-ok. Sa mergi cu cineva sa te jute cat te schimbi/faci dus.
Cand mergeti ?

Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Si eu am cedat azi psihic din aceleasi motive cu CD .. asa ca te inteleg perfect cu Mikul. Cand am vazut dimineata ca nici marul nu l-a mai vrut si acum la pranz nici mancarea, nici borcanelul .. Pai eu ce o sa-i dau sa manance ? San si cereale for ever and ever ??????
Eu sunt suparata si ca nu ia bine in greutate, e cam sub dimensiunea pe care ar trebui sa o aiba. La 7 luni are 7.470 gr.
Ma rog, nu ma mai intind ca nu am timp dar sunt trista rau. Vad ca deja ati vorbit pe tema asta, incerc sa ma conformez sfaturilor, dar asa mi-a venit azi sa iau palnia
Uffff imi dau seama cat de rau e ca sunt nervoasa dar m-a ajuns.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui babymom75

Citat:
citat din mesajul lui gaia.nevia

bain-marie

apropos, cine stie... de ce se zice asa?! baia lu'maria, sau cum?! hai va rog, o etimologie mica-mica...

Ada, eu stiu ca-i zice bain-marine, adica baie marina, da' poate gresesc...
Si poate ti-a raspuns Eva deja, ca ea e tare la de-astea . Eu citesc si raspund din urma, inca nu v-am ajuns.

Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)

etimologia bain marie
Bains-marie were originally developed for use in the practice of alchemy, when alchemists needed a way to heat materials slowly and gently.[citation needed] In that early form of chemical science, it was believed by many that the best way to heat certain materials was to mimic the supposed natural processes, occurring in the earth's core, by which precious metals were germinated.[citation needed]

The device's invention is po****rly attributed to Mary the Jewess, an ancient alchemist traditionally supposed to have been Miriam, a sister of Moses.[citation needed] The name comes from the medieval-Latin term balneum (or balineum) Mariae — literally, Mary's bath — from which the French bain de Marie, or bain-marie, is derived.

Maria the Jewess was an ancient alchemist who lived in Alexandria [source--The Jewish Alchemists]

mai multe aici: http://en.wikipedia.org/wiki/Bain-marie#Origin

Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)

-----------------------------------------------------------------------

The future destiny of the child is always the work of the mother.(Napoleon Bonaparte)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Multi ici si o gramada de la toate fetele

Am vorbit cu Oana (pe la pranz recunosc, dar am avut treaba si...), David e bine, analizele au iesit si ele bine...probabil de la ce a baut/mancat Oana...sa dea DD sa vine repede acasa

Eu personal sunt bine...Crina mea e haplea si a papat cu iar din cauza asta a dat tot afara

Maine recuperez si eu

fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Eco
Crina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Citat:
citat din mesajul lui Paula-Laura

Edit: nus stiu de ce nu mi-a luat si raspunsul...
filmuletul www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=856da75735a0c987137cfa" target="_blank">aici

eu am avut emotii, insa a fost super-ok. Sa mergi cu cineva sa te jute cat te schimbi/faci dus.
Cand mergeti ?

Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete

Vinerea seara .. am cerut aceeasi instructoare de la cadita.
Si eu am niste emotii .....
Si mai am o problema cu piscina aia: tre' sa-mi iau niste tocuri de 15 ca sa ies din apa!

E super tare Mihnea!! Ce-mi place de el, n-a avut nici un stres! Si deja are miscari de inotator! Bravo!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

si uite asa, ca am si io nevoie sa ma mai descarc (nu ca ar fi trecut prea mult de la ultima descarcare...) sa va povestesc depre sotul meu si fotoliile ikea.

noi am avut mare parte din mobila compusa din ce n-a mai avut nevoie soacra-mea. Eu mi-am dorit si eu chestii noi, ca orice femeie la casa ei si am tot scapat de ele si am cumparat diverse noi... adica am zis ca le dau/arunc si soacra repede le-a luat inapoi pe toate si s-a sufocat in mobila.
Si printre aceste vechituri, erau doua fotolii stil cubist, cu bratele din imitatie de piele care se uscase si pleznise din loc in loc, lasand sa se iteasca un burete cam putrezit printre margini taioase (plastic imbatranit). Nu mai zic ca buretele se lasase atat de rau, incat simteai in coaste scheletul de lemn al fotoliului, si ca boxerul nostru salasuise 11 ani in fotoliile alea rozand de zor si balosind... si ca aveau fix 40 de ani cand le-am dat, fiind prima mobila pe care si-o luase soacara in rate cand era tanara juna.

Asa... deci dupa ce am facut spume o vreme, sotul meu, conform procedurii, si dupa ce m-a injurat intens (da au fost bune cand ai venit de la ma-ta fara nimic al tau si ai gasit pe ce sa stai in casa , basca ai gasit o casa) a mentionat in treacat maica-sii ca dam fotoliile alea. Si imediat a venit dupa ele. LE-a dat la rafacut si, cica, acuma sunt ca noi .

Buuun, scapata de fotolii... am nevoie de fotolii!!! Si, de comun acord cu sotul, jur, am ales de la Ikea fotoliul Luna, cu taburet. Se vede in fundal in poza asta.
L-am luat inainte sa nasc pe Teo.
Buun, totul frumos, pana cand sotul s-a impiedicat prima oara de unul din picioarele de metal si s-a lovit rau la un deget.
De atunci aud numai cat de nenorocite sunt fotoliile alea si cum o sa le scoata el in strada. Si se loveste des, frate, des.

Ieri, factorul culminant. Teo s-a suit in picioare pe fotoliu si a inceput sa sara. Eu eram "dicolo" ii dadeam de mancare lui Radu, si sotul era pe-acolo, dar nu pe faza cum se presupune...
Teo sare prea sus, zboara din fotoliu, cade intre fotoliu si dulapior, si da si cu mutra intr-un picior din ala, ca sa fie tacamul complet. Si, evident, da-i si urla de zici ca il taia cineva pe viu.
Concluzia? n-o sa ghiciti. Io sunt de vina, pt ca am cumparat fotoliu, nu va mai descriu si restul conversatiei, da asa rau m-am enervat ca l-am luat frumos in brate si am plecat cu el spre pubela. Mobila un-safe pt copii?! La gunoi.
Abia m-a oprit sotul sa nu ies, pesemne ii era rusine sa scoata mobila in fata blocului, ca asta e argumentul forte de obicei, ca sa nu aruncam nici macar un ambalaj, da cum sa pun asa ceva la gunoi, da e plina pubela, da nu pot sa arunc afara asa ceva, arunca tu (asta deobicei cand e ceva care nu poti misca de pe loc de greu ce e....).
Deci, am de dat set fotoliu Luna cu taburet... si sa imi spuneti va rog si mie ce fotoliu sa cumpar?! De fapt nu o sa cumpar nimic, pana o sa se planga socru ca nu are pe ce sta (e sigurul fotoliu din casa).
Nu va mai povestesc ca sotul se loveste des de mobila prin casa, si totul trebuie aruncat, iar eu sunt de vina ca le-am cumparat. Ce sa fac daca el nu cumpara niciodata nimic?!
Scaunul inalt al lui Teo... a supravietuit cu brio incercarilor de "zobire" dupa ce s-a impiedicat de el... la fel si fotoliul rotativ al lui Teo care e distractia disctactiilor pt el, se ascunde sub copertina aia si se invarte....pana ameteste. Dar e in drum, domnule...
Gata, am zis!

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008), poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

am incercat si eu acum sa fac brinzica pt Elsa, dar nu stiu daca mi-a reusit. nu trebuie sa fie mai prinsa? ca mie mi-a iesit o chestie cam nasoala, dupa cum o vad eu. adica ca niste fisii mici de brinza in zer. asa tb sa fie? eu ma gindisem ca tb sa se prinda ca intr-un fel de bulgare. nu stiu daca m-am exprimat coerent.
daca aveti vreo poza cu brinzica facuta de voi v=as fi tare recunoscatoare.

Mamica fericita de bebelina Elsa

LE, acum ca am strecurat-o parca arata mai bine. sa vedem daca si mindra mea va fi de acord cu mine.

Mergi la inceput