Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (289)
Raspunsuri - Pagina 4
bikmaria spune:
Buna dimineata
Yaia si Teodora tot 5 sarmale mananca ,fara varza si amestecate cu o lingura de smantana si o feliuta de paine ,fac precizarea ca si eu fac sarmalutele destul de delicate![]()
bikmaria spune:
Cecilia sper ca azi scapi de bandaj
Andreea11 ce baiat frumos si ce elegant este
Lavinia trimitem
multi Mirunei ,o sa scape ea si de durerile cauzate de canini .Am vazut pozele ce mare si frumoasa s-a facut,ce par frumos are..
,o adevarata domnisoara
Mai dar eu am o problema,aseara nu ma mai lua somnul,ma intrebam unde este PAPANAS,stiti ceva de ea? s-a invoit?
bikmaria spune:
Yaia mai "cetit" bine,normal ca sunt geloasa pe presupusa mea nora,si pe ea si cele ce vor urma,
pai cum sa nu fiu geloasa cand baiatul meu abia daca ma mai vede prin casa
,ii zboara gandul doar la cealalta Marie ,ca deh e cu alta palarie![]()
Myral sa sti ca sunt un pic mai destinsa ca am baiat,dar acum am si fata si deja gandesc altfel,cand nu o aveam pe Teo si auzeam mamici cu fete vorbind despre ce vor face cand vor creste fetele mari ,eu eram foarte relaxata ,ce-mi pasa eu am baiat,dar acum ,nu mai gandesc asa ,ca maine creste si fata ,cresc si grijile mele ...
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aniast72 sper sa nu ajungem la complicatii si mucii sa dispara la fel de repede cum au aparut. Cu mancarea ne chinuim in continuare, daca va vine sa credeti Vladi are masa de pranz aceeasi de mai bine de o luna: Supa de pui cu taitei si tocanita cu carne de pui. Va invidiez rau cu parcurile in care mergeti cu copilasii...e atat de usor sa-si faca noi prieteni. Vladi e destul de cuminte, nu face prea multe rautati, pana acum n-a spart nimic si n-a stricat nici o jucarie Am un alt stress: Tatal meu este daltonist, la fel si fratii lui. Din cate am studiat, daltonismul se mosteneste cam la a doua generatie, asta nefiind o regula. |
Si noi speram, tinem pumnii! Sanatate multa, sa scapati usor!
(Vezi ca Bernix zicea ca i-a dat Anei preventiv Oscilo cand au aparut ceva muci si au scapat de raceala...ia mai dat ceva, poate Nurofen, dar nu mai tin bine minte...)
Legat de mancare, nu cred ca e vreo problema. Gandeste-te ca are legume, carne si tot ce mai trebuie in masa de pranz, deci carente nu au cum sa apara. Parca Andries povestea de baiatul cel mare care nu stiu cat timp nu manca decat un fel de mancare, ceva iaurt cu banane si branza de vaci sau ceva in genul asta...si singur a cerutsau luat de la 'ma-sa mare' din farfurie nu stiu ce mancare si de atunci si-a revenit cu mancarea. eu zic ca daca tu ii oferi tot timpul ce mananci si tu si el nu vrea, nu trebuie sa te ingrijorezi inca. Lui Tudor ii dau uneori chestii pe care le scuipa de nu se vad (gen paine cu vinete) pt. ca a doua zi sa manance chestia respectiva cu o pofta...DAAAAR am observat ca e mai dispus sa incerce ce mananca tata-su si se duce sa cerseasca de la el. Eu ii zic sotului 'Nu-i da ca am incercat sa-i dau ieri si a scuipat tot' si apoi piciul musca si mananca de parca imi face mie in ciuda
Lasa invidia, ca se poate si mai rau...din necunoastere de limba. Prietenii lui tudor sunt copii de la gradi si piticii de varsta lui din comunitate (2-3) cu care nu ne vedem prea des. Eu nu ma ingrijorez cu prietenii de la varsta asta, nici macar nu se joaca impreuna inca si o avea el timp sa-si faca prieteni cand o creste mai mare.
Tudor CHIAR nu a stricat nicio jucarie si m-a bagat pe mine la discutii cu tata-su ca-i iau prea multe jucarii si-l rasfat...daca mai strica si el una-alta, eram si eu 'nesapunita'.
Cu daltonismul te ingrijorezi degeaba daca doar tatal tau are: el se mosteneste pe linie materna, cum zice si in linkul ce l-ai postat. Daca mama ta purta gena, ea o putea transmite tie si fratilor tai (daca ai), dar la tine gena ar fi recesiva, nu ai suferi de daltonism, gena nu ar fi activa. DAAAR, tu ai transmite-o lui vladi. Tatal tau, desi are gena, nu o poate transmite copiilor lui, deci tu, in cazul in care ai avea gena, nu ai avea-o de la tatal tau, ai putea sa o ai NUMAI de la mama ta. Deci daca ai frate, vezi de el e daltonist. Daca nu ai frate, asteapta sa-l 'teztezi' pe Vladi. Oricum ar fi, tatal tau nu e 'vinovat' de transmiterea genei.
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
Yaia spune:
| citat din mesajul lui gabitz78 a pus ochii pe un baietel de aici, dar ii e rusine sa recunoasca. |
Iaca cum s-a dus somnul meu de la noapte...curiozitatea asta!
mesagera!==================================
Poze
Yaia spune:
| citat din mesajul lui bikmaria Yaia si Teodora tot 5 sarmale mananca ,fara varza si amestecate cu o lingura de smantana si o feliuta de paine ,fac precizarea ca si eu fac sarmalutele destul de delicate |
O punem de un club al 'sarmalistilor'?
Eu nu i-am mai pus paine ca sarmalele au orez in ele, dar sotul zicea sa-i pun ca ce, eu as manca sarmalele fara paine?
Poze
carpatina spune:
| citat din mesajul lui Yaia Eu nu i-am mai pus paine ca sarmalele au orez in ele, dar sotul zicea sa-i pun ca ce, eu as manca sarmalele fara paine? |
Si care-i raspunsul? Ai manca sau nu?
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
Yaia spune:
| citat din mesajul lui bikmaria cum sa nu fiu geloasa cand baiatul meu abia daca ma mai vede prin casa ,ii zboara gandul doar la cealalta Marie ,ca deh e cu alta palarieMyral sa sti ca sunt un pic mai destinsa ca am baiat,dar acum am si fata si deja gandesc altfel,cand nu o aveam pe Teo si auzeam mamici cu fete vorbind despre ce vor face cand vor creste fetele mari ,eu eram foarte relaxata ,ce-mi pasa eu am baiat,dar acum ,nu mai gandesc asa ,ca maine creste si fata ,cresc si grijile mele ... |
Eu zic sa-ti schimbi palaria!
Eu nu am inteles niciodata faza asta cu grijile in plus la fete. Sa ma iertati, dar grijile mele sunt aceleasi pt. toti copii pe care-i am si pe care eventual o sa-i am (sper ca o sa am si o fata, candva): sa fie sanatosi, sa poata sa-si faca viata fericita! Daca va ganditi la faza cu eventuale sarcini nedorite la fete, pai fetele nu raman insarcinate singure, de obicei e si un baiat implicat, care are tot atatea responsabilitati ca si fata. Sunt la fel de ingrijorata pt. fata ca si pt. baiat, nu vad de ce la fete as avea griji mai mari. Dar asta sunt doar eu...desi vad ca si tu te ingrijorei de Alex atat cat trebuie sa se ingrijoreze o mama: sa nu-i fie sufletul ranit!
Poze
carpatina spune:
Roxana, ma cam inerveaza serviciul tau cel nou! ![]()
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)