Emma este iubire! continua lupta cu cancerul *17*

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

A iesit soarele pentru micuta Ema ...TE ROG DOAMNE SA FACI O MINUNE!!!

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI

EMA INVINGE CANCERUL!!!!!!!

UN VOT VA RUGAM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alma2006 spune:

La fel dragele mele! Cu gandul alaturi de voi!
Faca-se voia Domnului!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralcat spune:

La fel si aici la Brussels. Am fost la biserica romaneasca din piata Saint Catherine, care are chiar hramul zilei de azi. Si ploua afara si batea un vant de vajaia in toata biserica si abia auzeam preotul tinand slujba.
Si exact dupa ce preotul a citit acatistul meu pentru Emma Aida de sanatate si victorie in lupta ce-o poarta si pentru Aida de putere si nastere de prunc sanatos, toata biserica s-a luminat de soarele ce intra pe geamuri. I-am si zis sotului meu, ca sper ca a fost un semn bun si ca a fost pentru noi.
Ma rog la Bunul Dumnezeu si la Maica Sfanta sa va ajute sa invingeti in lupta voastra. Doamne ajuta

Fa Doamne o minune !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

da doamne si fa soare si multa lumina in casa kissulinei

ANDANII

Rugaciune si iubire din tot sufletul pentru Emma

"In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma."

s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet cu "montignac, stil de viata nu dieta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

La ora 6, (12 in Ro) eram in masina, in drum spre servici. M-am rugat cu lacrimi fierbinti sa se intample o minune si sa nu o mai doara pe Emma, sa fie sanatoasa si ea si mami cu samburel, si tati, si bunica!
Doamne, auzi-ne ruga fierbinte!

Emma Invinge cancerul! Inaltam ruga fierbinte miercuri, 25 martie, ora 12 ora Romaniei, ora 6am ora Canadei!
Doamne'ajuta!
http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

Doamne ajut-o pe micuta Emma sa invinga boala!

PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pico spune:

Si eu m-am rugat la ora 12.Doamne Ajuta!

Raluca , Ioana Carrina(09.04.2003), Maria Carolina( 26.11.2005)si Ana Iasmine(06.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

Tata din Ceruri, te rog sa-mi binecuvintezi familia, prietenii, rudele si pe cei pe care ii iubesc, si pe cei care citesc aceasta rugaciune chiar in acest moment. Arata-le Tu o noua imagine a dragostei si puterii Tale nemarginite.
Duhule Sfant, te rog sa-i ajuti , chiar in acest moment. Acolo unde exista durere, te rog sa le daruiesti pacea si mila Ta. Acolo unde exista indoiala, te rog sa le inspiri o incredere innoita prin Harul Tau. Unde exista o nevoie, te rog sa le-o implinesti.
Binecuvinteaza-le Tu caminul, familia, munca,da-le Intelepciune si Lumina in viata lor.
Binecuvanteaza-i cand pleaca si cand se intorc acasa, mergi inaintea lor si deschide-le calea.
Calauzeste-i si ocroteste-i clipa de clipa in toata viata lor.
Iarta-le lor pacatele facute cu voie sau fara de voie, cu stiinta, din nestiinta sau pe cele pe care nu si le amintesc.
Condu-i Tu pe Calea Ta Cea Sfinta, In Numele Fiului Tau, Iisus Hristos.
Doamne Tata, Fiule si Duhule Sfint, iti multumesc ca tu vei face mai mult decit iti pot eu cere.
Amin

Mata Emma lupta iar cu cancerul
un vot zilnic pentru Ioana..multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Si aici s-a oprit ninsoarea s-a inseninat si a aparut un soare stralucitor, ceva inainte de ora 12.
S-a deschis cerul sa primeasca rugaciunile noastre pentru pretioasa Emma.
Doamne ajuta, sa-i fie bine Emmei !

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, miercuri, de Bunavestire, la ora 12.

Emma INVINGE cancerul!
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">pisicutza si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">dulcineea mea, la "Clipe de viata 2008".

www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

Doamne ajuta!

Alaturi de Emma!

mami de Rares Andrei (10.03.2005) si Stefania Maria (10.10.07)

http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

Mergi la inceput