Emma este iubire! continua lupta cu cancerul *17*
Raspunsuri - Pagina 11
gonghy spune:
Nu am mai intrat de cateva zile dar cand am citit Aidutzule ce ai scris am plans fara oprire.Iti spun sincer ca habar nu am ce sa iti mai spun ma simt atata de depasita de situatie pot in schimb sa ma rog ca Bunul Dumnezeu sa aiba grija de sufletelele voastre si la micuta Emma sa ii aline suferinta.Nu trece zi sa nu ma gandesc la voi si la suferinta voastra si in acel moment sa nu spun o rugaciune pentru voi....e o grea incercare a vietii dar numai Cel de Sus stie de ce ne da toate greutatile astea....mi se rupe sufletul in faramitze cand ma gandesc prin ce trece pisicutza.
Bunul Dumnezeu fie cu voi si sa va vegheze!!
Varsta Maya Maria (19.09.2006)
Povestea zanei Maya Maria
Poze cu noi
TIMISOARA,IMPREUNA!
"Fericirea este o minge de fotbal,cand este aproape o lovesti cu piciorul,cand este departe alergi dupa ea!!"
misha71 spune:
Si eu ma voi alatura voua miine la 12.
Noapte linistita pui mic. Ingerasii sa te vegheze
Emma INVINGE cancerul! In fiecare zi alaturi de Emma!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!!
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde" target="_blank">Curiosilor
excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)
GiaDavid spune:
http://2.bp.blogspot.com/_3TiPDBrcb7E/SXTN8LxzmsI/AAAAAAAABoU/dD_BnBqJ7pY/s1600-h/dc6.jpg
LoraG76 spune:
Cu sufletul alaturi de voi!
Lora, mami de Iustina
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133766
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
Marina_1609 spune:
-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-
Emma INVINGE cancerul!
Mami Marina - Gospodina
Marina & ANA SOFIA 05.08.08
Copil crescut din suc de morcovi
avmaria spune:
Nimeni nu poate stii ce e in sufletul Aidei scumpe ... asa cum nimeni nu poate simti ce simte trupul Emmei ... aveti dreptate ca Aida isi are doza de realitate zilnica, si c a ea e singura in masura sa ... orice... Aida si Laci
Dar nu va suparati pe cele care incearca sa simta ce simte Emma, caci o fac din cele mai bune intentii, la fel de bune ca ale tuturor ... in acest punct nu mai exista cine are dreptate sau nu, oricine a scris aici a facut-o in durere, in compasiune, in iubire nespusa. Din dorinta de a ajuta, intr-un fel sau altul... din experienta proprie sau din intuitie. Daca Aida ne scrie e pt ca, cred eu, are nevoie de sustinere dar si pt ca e pregatita - puternica fiind - sa asculte... Am asistat neputinciosa la sfarsitul bunicului meu, care nu-si mai dorea decat un lucru - sa se termine suferinta fizica, am inteles-o pe mama care a incercat in van imposibilul incercand sa obtina de la doctori elibararea trupeasca, infaptuirea dorintei bunicului. Nu s-a putut ... sfarsitul a fost sfasietor. Prin prisma acestui trecut care m-a marcat, indraznesc sa ma bucur ca persoane pe care nu are sens sa le numesc au avut curajul sa vorbeasca despre acest aspect, al suferintei fizice de nedescris. Nu cred ca putem neglija acest aspect, si de aceea indraznesc sa scriu impotriva dorintei de a lasa sa curga subiectul liber... Imi dau seama ca de fapt, oricat de mult o iubesc pe Aida, nu ea e cea la care ma gandesc cel mai mult, ci la suferinta Emmei. Doar Aida si LAci pot simti ceea ce nu doresc nici unui parinte sa simta vreodata, e adevarat. Dar Aida si Laci pot fi influentati de mesajele voastre - nu degeaba Aida a scris cu varful degetelor si cu groaza ca se pregateste ... - cum altfel sa o faca daca toata lumea vrea sa creada doar in miracole...
Strict din punctul meu de vedere, cel mai frumos cadou pe care-l poate oricine e sa lase sufletul Emmei sa aleaga in liniste daca isi doreste sa-l cunoasca pe Samburica sau sa se elibereze de chinul trupesc pe care nu-l mai poate duce ...
Stefanna spune:
Draga minunata Aida, faca Bunul Tata ceresc sa ai putere si dragoste.Ceea ce la oameni este cu neputinta la Dumnezeu e cu putinta.Sa fie Emma ocrotita si pacea Lui sa va intareasca.
Va purtam in rugaciuni si in inima.Doamne fii cu cei care cheama Numele Tau.