Gravidute si mamici de Constanta (48)
Raspunsuri - Pagina 7
docdecap spune:
fetelor, m-am pus pe palavrageala rau.
v-am spus ca la oboseala fac mai rau ca la betie??
adina, eu nu l-am cunoscut pe claudiu si nici nu ma intereseaza, nici pe marius si nici de el nu ma intereseaza, al meu e CEL MAI BUN.
ca sa fiu sincera si cioara veritabila pana la capat, AI MEI sunt cei mai buni. -mai putin faza cu ciocolata, castravetii, dulceata, balonul si alte bunatati intamplate in lipsa mea intre ei doi.
parerea mea
creem, ne vedem, cum nu! eu joi mi-am tinut ziua libera, joi ma simt mamica full time
a, si ma las tunsa, da' mai incolo, sa vie caldura, ca eu vreau scurt, nu asa, forma noua.
fetelor, fug, se roaga tati de mine sa mergem la somn si nu-l pot refuza, pentru ca este CEL MAI CEL
creem spune:
Citat: |
citat din mesajul lui isidora Creem,e langa Madaluta Deci da un semn daca vii maine...Intalnirea de la Mada e joi...Doc n-a confirmat ca vrea tunsa... Dar nu ma lasa pe mine sa dorm ca ma face sa rad... Plec,de data asta chiar plec... Adina Mami deIsidora(11 octombrie 2003) si Ioan (23 februarie 2008) |
Iar tu ma faci pe mine a rad ca nu stiu unde sta Madaluta
Stiu ca intalnirea e joi, la ea...da orele la care veniti voi nu le stiu, de fapt nici ea n-a zis vreo ora.
Maine nu pot ajunge, dar joi da!
Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007) cu (26.05.2008)
Poze Maria Sofia
VOTATI-O PE SOFIA la concursul "Ia te uita ce pot face!" AICI
AngeliquedeS spune:
Hai ca ati fost de coma aseara, dc stiammai stateam de barfa cu voi ca si asa m-am culcat la 2.
Venim si noi la Mada, numai sa ne hotaram la o ora cavreau sa va prind pe toate, nu ca data trecuta
Eu ma duc azisa ma cert cu o cucoana de la Brick cu care am vb ieri la tel sa imi ia inapoi niste BCA-uri, ca muncitorii mi-au zis sa iau un palet de BCA (90) si inca 70 de bucati si m-am trezit acasa ca am in total 220 de bucati ca la ei paletul avea 150 de buc. Nu mi.a zis nimeni si eu ca o blonda veritabila nu am intrebat
Asa ca am sunat-o pe madam responsabila si aia m-a tratat cu si mi-a inchis telefonul toate astea in 2 sec. Mamicaaaaaaa, stiti ca in secunda 2 am sunat-o iar si am facut-o din vorbe ce n-a vazut Parisul (fara sa injur desi abia ma abtineam)
SI azi ma duc cu BCA-urile inapoi, evident
Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
zicolorata
Sa-l ajutam pe Mihaita
Bazar pentru Mihaita
Mirela79 spune:
Mamacita, Mada, Isidora, multumesc pentru raspunsuri. Si mie mi-e groaza de pleiada de boli cu care se va pricopsi, dar vreau sa mai socializeze si ea cu alti copii. Oricum, vorba Madalinei, la cata tuse si raceli au fost in iarna asta eu chiar nu vad diferenta intre stat acasa si mers la gradi.
mocutza spune:
Angelique, Mamacita si eu sunt cea mai buna jucarie.......adica un munte de jucarii langa ea si sare pe burta mea intr-un chiot de zile mari....Momentan prefera jucariile cat sa ma spal pe dinti si pe fata....dar eu tot cumpar si sper...si iar cumpar si iar sper...
Madalutanu o tin de maini ca sa mearga sub nici o forma.........dar se tine de marginea patutului si pe zi ce trece prinde viteza iar cand nu e in patut (adica aproape tot timpul)......sta numai in picioare....se ridica singura agatandu-se de orice....
Isidorate-ai prins.....acum nu as mai pleca in 4.....as pleca doar cu sotul meu.....am trecut de criza
va las ...fiimea linge piciorul la scaunul pe care stau....
mihaela77O spune:
mai,dar voi numai noaptea stati la sporovaiala?
ziua nu puteti?
va doresc sporavaiala placuta si la intalnire si copiilor joaca frumoasa sau cum spune doc,bebelit frumos!
mamacita,sanatate micutei!
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
nastasie spune:
neata si de la noi.am citit nu gluma.
mamacita,sarcuta anabela.eu lui razvan i-am pus intotdeauna branula tocmai de a scapa de ciuruit fundul.
mirela, subscriu si eu ca si angi.razvan a fost la cresa de la 1 an si 10 luni.i-a prins bine la gradinita.dar ce ma fac acum?sa va povestesc:
acu vreo 3-4 saptamani ma duc sa-l iau pe razvan de la gradinita si coboara de sus cu buza umflataaaaaa, sa mor si nu alta.mi se ridica tensiunea.il trimit sa-si ia vesta din dormitor intre timp sunt chemata la directoare.ca mama unui baietel s-a plans la ea ca fi-miu l-a batut, ca e poveste veche, ca nu accepta violenta, ca el bate toti copiii,ca nu-l mai primeste in gradinita daca continua asa.nu va zic ca am vazut negru in fata ochilor.in primul rand cand urc sus la educatoare intodeauna am intrebat daca sunt probleme si acum aflu ca e poveste veche intre razvan si baietelul asta.si am intrebat-o de ce nu mi s-a spus pana acum.stiu ca a fost la un moment dat un conflict intre ei, l-a pus pe razvan la colt si de atunci nu s-a mai intamplat nimic si acum aflu ca e poveste veche.si cum adica nu mi-l mai primeste in gradinita.pai eu l-am gasit muscat de spate de o fetita si nu am facut frate atata tambalau.si acum are semn de la doi dinti pe spate.si o intreb dar buza lui fi-miu de ce e umflata.habar n-avea.ca poate de la baietelul asta cu care s0a batut.urc sus la ingrijitoare si aflu ca buza umflata e de la un alt baietel care l-a lovit cu varful creionului.ca sa vedeti ce informata era.si mai aflu ca bataia cu baiatul a carui mamica a venit la directoare nu a inceput-o razvan, ci baiatul cu pricina i-ar fi dat 2 pumni si ca razvan ar fi dat si el la randul lui.si mi l-a facut de parca ar fi batausul gradinitei, ca a doua zi am vb cu educatoarea si ca lucrurile nu stau deloc cum spunea directoarea:ca ea nu l-a vazut batand copii,eu stiu ca el nu e usa de biserica dar nici batausul gradinitei nu e.ca ea cu ei nu are probleme, ca o asculta, ca ea stie ca sunt copii si se mai impung, ca ala vine cu masinute si etc.intre timp am discutat cu razvan, frumos, sa se joace cu alti copii sau daca se joaca tot cu ei sa nu ii mai impinga, bata, etc si daca da cineva in el sa-i spuna educatoarei.as fi putut sa ma duc si eu sa fac tam tam si cand l-a muscat de spate si cand i-a bagat creionul la buza, dar am zis ca sunt copii, ca sunt multi.astazi iar mi-a spus ca s-a impuns cu un alt baiat din aceeasi gasca cu primul ca mama lui sa vorbeasca cu mine, ca ea stiu ca razvan nu face din rautate, ca vrea sa se joace cu ei si ca probabil cand nu e bagat in seama mai le atrage atentia.ca eu i-am spus sa-si caute si alti baietei si fetite cu care sa se joace ca sunt atatia.si ii spun in fiecare dimineata sa se joace frumos cu copiii,sa nu se loveasca.nu stiu cum sa-l iau, daca am procedat bine pana acum.ca nu stiu ce au de impartit, pe jucarii.cum sa procedez.am zis ca o saptamana il pedepsesc si nu ii mai cumpar nimic, desi nu cere decat sapunuri si tic tac.jucarii nu a cerut niciodata.help!
adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan
mav spune:
Neatza!
Imi place ca ati fost asa active aseara... o adevarata placere sa va citesc dimineata. Pacat ca eu am avut o noapte d-aia grea, singura cu copiii care nush ce-au avut, s-au trezit de cel putin 7 ori....
Poate ca-i si vina mea, ca la ora 21 eram deja in pat, cu bebelusul mufat, povestile citite.... si Sebi invartindu-se ca un catel in jurul cozii, ca nu putea sa adorma (fiind prea devreme pt el).
M-am trezit cu o durere de cap ingrozitoare.... Am luat eu o gura de aer cand l-am dus pe Seb la gradi, dar vaz ca nu mi-a ajuns....
In sfarsit, mi-a spus educatoarea ca Sebi a revenit la normal! Doamne ajuta! Inseamna ca acomodarea la familia in 4 s-a produs. Si acasa am observat ca a redevenit cooperant!
Nu v-am povestit ca am fost cu el la dentist. Avea o cariuta, pe care dna dr i-a rezolvat-o frumusel, dar durerea nu venea de acolo, ci... de la molarii care i-au spart deja gingiuta inflamata! Deci, am baiat mare, deja ii ies 'maselutele de 6 ani'!
Revin.... iar plange bb...
Mami de baieti nazdravani: Sebi(4 feb 2004) si Antonio(27 oct 2008)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!
AndreB spune:
Felicitari Seb! Chiar baiat mare! Cu cine lasi pe Anto cand mergi la gradi cu Seb?( ai ajutor?).. intreb ca eu pe al meu, daca nu am pe cineva in casa mi-e frica sa-l las singurel, chiar daca doarme, si ma gandesc ca ai gasit o solutie mai faina...
Nastasie, asta se intmpla la gradi n-ai cum sa eviti. Lasa, e mai bine sa stie sa se apere si sa nu vina el batut mar acasa... Vorba unui copilas al unor cunostiinte (bine educat de altfel) venit acasa cu un ochi vanat, bineinteles imbrancit de o fetita mai vanjoasa in mobilierul gradinitei,intamplare la care copilasu acasa nu are de spus la parinti decat: "la gradinita copiii nu sunt amabili cu mine..." (te umfla si rasu si plansu)
Vreau si eu cu Matei la Mada! Am terminat si cu tratamentu de alergie, dar aceeasi intrebare: cum va grupati, pe la ce ore ca vrem si noi la inghesuiala, sa vedem cat mai multi pitici... Si vreau si adresa pe pm sau mess, daca se poate...
Adina, ti-am raspuns pe pm. Abia astept sa te vad aranjata!
Mama lui dom' doctor (?) Matei (5 nov. 2007)
My new blog http://secundavietiimele.blogspot.com/
Matei la fotograf http://home-and-garden.webshots.com/slideshow/565482382Dpsuvf]