Gravidute si mamici de Constanta (48)
Raspunsuri - Pagina 15
docdecap spune:
salutare!
madaluta, noi venim pe la 16.00, in 1, 2 sau 4, dupa cum ti-o fi norocu' ![]()
va pup pe fuga, ma pun pe tradus!
AngeliquedeS spune:
Pupicu a adormit la 1, sunt o fericita daca doarme 2 ore, pe urma papa si in vajaiala la Mada dupa ce ii iau si pe Andre si Matei, asadar pe la un 16, 16.30
Doc, in 1, in 2 inteleg, dar in 3 sau 4????
Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
zicolorata
Sa-l ajutam pe Mihaita
Bazar pentru Mihaita
andicu spune:
Salutare si de la noi.
Mamacita, multumesc.
Despre dl dr am intrebat pt ca nici vara-mea nu stia ce sa creada, auzise ca e medic bun, nu s-a grabit sa acuze, doar ca ar fi vrut o parere despre el ca sa inteleaga daca ce i s-a intamplat copilului e din vina dr sau a fost cu el ceva in neregula..
Cat despre problema mea, iti multumesc ca ma vezi asa, sper sa fiu suficient de puternica incat sa trec peste, sa ne fie mai bine si sa o pot sustine si pe maica-mea in planurile roz de pensie si odihna din viitor. Inainte stiam ca pot s-o fac, dar se pare ca m-am cam defectat dupa nastere! (exact si conform acelui subiect de la generale postat de Adina- de am murit de ras!) Ma simt mult mai slaba, mai vulnerabila, mai emotiva, decat eram inainte! si din cate am inteles, pierderea nu se mai recupereaza! ![]()
Mada, Isi, Angi, Mav, Dandusa,Cati, Ellen, multumesc tuturor pt gandurile bune! 

Acum sunt asa pt ca ma simt intre doua luntre . Nici nu-mi vine sa plec de aici , sa las totul balta , tot ce-am muncit si sa mai si dezamgesc lumea(apropos, noul sef se bazeaza pe mine
), pe de alta parte s-o luam de la capat cu cunostintele noastre n-ar fi greu, am sti ca muncim pt noi..fratelllo si mama ma bat la cap s-o fac,dar iar ma gandesc ca daca renunt aici si nu merge grozav dincoace, eu ce ma fac, ca am un copil mic de crescut si nu-mi permit sa nu castig macar cat castigam aici..in conditiile in care eu aduc mai mult in casa. Sotul meu e f implicat pe partea lui, abia s-au stabilizat lucrurile, ii place ce face, nu prea ar vrea sa renunte...deci suntem la mijloc, ce mai!
Scuze, ma plang cam mult, dar gata!
Roxx,parca tu ma intrebai in urma de ROR, sa stii ca nu i l-am facut inca lui Filip! suntem de o luna pe homeopat pregatitor, Silicea, si tot trag de timp. Dr a zis sa i-l facem acum, la sfarsitul lunii, dar stiind ca poate da reactii si dupa 3 saptamani, imi vine sa-l mai aman, ca plecam weekendu viitor in concediu , in Germania, si nu vreau sa risc ceva pe-acolo!
Adryana, si Filip a avut deseori scaune moi, cum zici tu, de la maselute sau de la canini.Dar doar atat, nu febra, manca, dormea normal. Cand au depasit 4 pe zi l-am trecut pe lapte fara lactoza , regim si Debridat 5mlx3 ori/zi ( dupa sfatul dr , bineinteles). Cam dupa 2-3 zile isi revenea. Sanatate si...felicitari pt nunta apropiata, sa fiti fericiti! 
Ellen, mie mi-a placut la nebunie sa ma ocup in amanunt de toate detaliile de nunta, insa cu bebe mic e mult mai greu! stiu asta pt ca si la botez as fi vrut sa ma ocup mai in detaliu si n-am reusit si tare rau mi-a parut! daca ai ajutor acasa, cel mai bine e sa apelezi la o firma organizatoare, sunt pt toate buzunarele, sa stii, si ti se usureaza mult mai mult munca! ..si fa-ti o lista cu ce ai nevoie, du-te cu ea la ei si vezi ce-ti pot oferi si la ce preturi. Apoi vezi daca merita sa ii lasi pe ei cu toate sau la unele chestii e mai bine sa umbli tu..Daca ai nevoie, te pot indruma si eu catre cineva cu un gust desavarsit si cu pretentii mai mici la buzunare..![]()
In alta ordine de idei, de la ce ora incepi sa primesti musafiri, Mada ? poate reusesc sa ajung si eu , cu sau fara copil, ca nu stiu cum doarme azi .
Mami de
Filip Gabriel (27/06/2007)www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/135721.birthday.png" target="_blank">Asa cresc
Bazar pentru Mihaita
madaluta spune:
salut!
andicu: din cate vad eu pe-aici fetele s-au anuntat mai toate dupa 16, dar noi suntem acasa si acum si primesc oricand musafiri, cu sau fara bb... asa k te astept oricand poti tu.
Bineinteles k e valabil pt toata lumea ce am scris pt andicu.
va asteptam cu drag
Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)
Blogul nostru-Viatza intre roz si bleu
Bazar pentru Mihaita
ellen79i spune:
Andicu multumesc mult de tot. Adevarul e ca si mie imi place sa ma ocup dar cu sefu...mai greu...desi am reusit la botez, trebuie si acum . Si in ultima luna o sa stea mama cu el full-time. Am reusit sa o conving sa devina bona cu norma intreaga
dar nu poate decat dupa 20 iunie. Asa ca ce nu o sa pot face pana atunci o sa fac de atunci incolo. As vrea sa apelez la cineva dar, eu sunt cam..ciudata si chiar daca ma chinui imi place sa fac eu cum vreau si singura.
M-am panicat mai mult ca eu stateam fff linistita ca mai e timp...si abia acum o sapt am realizat ca mai sunt 3 luni! Si cand am intrat pe net si am vazut, cosulet flori, casuta plicuri, flori de pus in piept, aranjamentele, buchetul si cate altele..m-a luat durerea de cap. Dar am facut lista cu ce trebuie si am inceput deja sa bifez!
Am vb pt aranjametul de la salon , maine ma intalnesc la restaurant cu sefa..sa-mi arate cataloage, deastea....Azi targul...
Si incet, incet...tre sa o scot la capat...
Multumesc oricum si in caz de ceva o sa apelez la un sfat din partea veteranelor...
Va pupa si distractie placuta la Mada...
simonasima spune:
Eu la birou cu tati. Trag tare ca poate ajungem si noi la intalnire dupa 16.
Da, stiu ca a-ti scris in ultimul timp, deabia mai apuca omu' sa citeasca...
simona si printesa Sara - (02.09.2007)http://community.webshots.com/slideshow/570217118BdgPXT
ellen79i spune:
Salutare..
Noi am fost rapiti de ai mei pana sambata cred...
Va pupam si ne auzim atunci..
AngeliquedeS spune:
Nu pot sa cred, inca doarme....
Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
zicolorata
Sa-l ajutam pe Mihaita
Bazar pentru Mihaita
isidora spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui AngeliquedeS Nu pot sa cred, inca doarme.... Angelique, mami de Pupi (28.12.2007) Inimioara mea zicolorata Sa-l ajutam pe Mihaita Bazar pentru Mihaita |
Nu te mai mira ca acusi se trezeste...
Si al meu doarme ,astept sa se trezesca sa venim....Aia astept sa va vad...Sunt tare incantata de ceea ce a iesit din manutele de aur ale Dandusei;are potential nu gluma.Daca -si deschide salon o sa ne batem pe programari
Deci asa Mav,o stii pe Anca? Oare se pot gasi postari mai vechi de-ale ei...macar cateva?Stiu ca tu esti maestra la cautari din astea...ce nick avea?
Mai,sa venitzi toate cate ati promis ,da?
mihaela77O spune:
off,as fi venit si eu sa va mai vad,dar sunt racita cobza...tot timpul se nimereste cate ceva,cand va organizati...

andicu,doamne fereste de mai rau...hai fruntea sus,o sa vezi pana la urma luminita de la capatul tunelului cum se spune,sunt convinsa ca nu-i usor,dar vei reusi pana la urma...
adina,vrem dovezi...
ellen79sedere placuta la ai tai...si succes in oganizarea marelui eveniment..
mav,chiar ca ce a trecut timpul..a crescut mare micul antonio..
va pupacesc pe toate si va doresc intalnire placuta!sa va simtiti bine!
a,era sa uit poze din mica noastra plimbare la valcea
VALCEA
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA