Gravidute si mamici de Constanta (48)
Raspunsuri - Pagina 16
andicu spune:
Imi pare rau sa spun, dar cred ca n-ajung la Mada.
Mai am un pic de treaba si al meu la fel, cred ca se face 06.00 pana ajungem acasa. Pana-l imbrac pe Filip, pana iesim, trebuie sa ne intoarcem..sorry ,poate altadata, dupa ce vine acasa si " Dadi" ![]()
Petrecere frumoasa!
Mami de
Filip Gabriel (27/06/2007)www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/135721.birthday.png" target="_blank">Asa cresc
Bazar pentru Mihaita
nastasie spune:
kris, tu nu stii ca atunci cand vrei sa nu doarma mult copilul face invers.ia sa vezi ca daca stateai acasa era trotil si fresh
.doar stii de la mine ca ti-am spus de atatea ori ce te asteapta.
adina, vrem poze
.e super tare dandusa.chiar ca nu o sa mai avem loc la ea la salon.sa-i dea dzeu sanatate.
adriana&
razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan
mav spune:
adina, uite, chiar scria pe DC despre casuta din vis....
si aici vezi semnatura... "mami de ileana (4 iulie 2002) si ioachim (25 nov. 2004)"
....si daca te loghezi... poti vizualiza profilul si ultimele subiecte abordate pe forum (vad ca n-a mai scris de mult).....
noapte buna!
Mami de baieti nazdravani:
Sebi(4 feb 2004) si
Antonio(27 oct 2008)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!
mamacita spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andicu Salutare si de la noi. Mamacita, multumesc. Despre dl dr am intrebat pt ca nici vara-mea nu stia ce sa creada, auzise ca e medic bun, nu s-a grabit sa acuze, doar ca ar fi vrut o parere despre el ca sa inteleaga daca ce i s-a intamplat copilului e din vina dr sau a fost cu el ceva in neregula..Cat despre problema mea, iti multumesc ca ma vezi asa, sper sa fiu suficient de puternica incat sa trec peste, sa ne fie mai bine si sa o pot sustine si pe maica-mea in planurile roz de pensie si odihna din viitor. Inainte stiam ca pot s-o fac, dar se pare ca m-am cam defectat dupa nastere! (exact si conform acelui subiect de la generale postat de Adina- de am murit de ras!) Ma simt mult mai slaba, mai vulnerabila, mai emotiva, decat eram inainte! si din cate am inteles, pierderea nu se mai recupereaza! |
andicu,n-ai pentru ce sa-mi multumesti si ma bucur ca vara ta vede astfel problema;de aceea poate ar fi bine sa ceara detalii dr.Ce pot sa-ti spun este ca ne impartim in normali
in conditii de monitorizare standard.Cat despre pierderea cu pricina nu se recupereaza,dar apar mecanisme compensatorii sau se poate masca foarte bine!
roxy79ro spune:
| citat din mesajul lui ellen79i Buna dimineata. Tu cand trebuie sa reincepi munca? Eu la anul in Mai dar cred ca o sa ma duc din Februarie...m-au chemat deja de acum o luna dar le-am zis ca in niciun caz! E prea mic strumful. Pupici si vorbim ami tarziu. ellen79i + bebe Bogdanel (16.05.2008)http://community.webshots.com/user/ellen79i |
Seara buna, am adormit si eu copilu si butonez un pic inainte de culcare.
Eu trebuie sa incep la anu in august. Dupa mine vad ca nu plange nimeni. De cand stau acasa n-am mai luat legatura cu nimeni de la munk decat ocazional. Oricum nici nu prea-mi arde sa ma intorc. Sotul meu a prins un job care-l tine departe de casa ... in China. Dar are posibilitatea sa ne ia si pe noi acolo, deoarece are cazarea asigurata ... avem un apartament cu 4 camere. Vom pleca la el imediat dupa Paste si vom mai veni in vara la motz, si daca totul e ok, si se acomodeatza pitik, o sa mergem sa stam acolo cu el. Oricum pana la anu in vara mai e destul ... sanatosi sa fim.

mamacita spune:
Ce faceti,gagici,s-a prelungit meeting-ul?Eu cred ca va tzuc,ca-mi pica ochii in gura,dar mai inainte beau o Bere si v-o inchin
,gasca de mamici ce sunteti!![]()

Mirela79 spune:
Roxana, chiar ca este mica lumea. Fetita ta este o frumoasa si o delicata. Pare asa micuta in poze, dar cred ca m-am obisnuit eu cu copii mai mari. Ai nascut cumva inainte de termen de a fost asa micuta la nastere?

creem spune:
Buna seara!
Mamacita...offf, prin ce a trebuit sa treaca mititica Anabela. Eu i-am facut Sofiei analizele la Medicover (de doua ori) si a fost ok de fiecare data. Va doresc multa sanatate, sa scapati repede repede de viroze, pneumonii si alte alea
Iar despre pacienta X..stii deja ca nu poti multumi pe toata lumea, tu stii mai bine prioritatile meseriei!
Roxy79...si eu la fel cu serviciul...desi o sa incep in septembrie, n-m nici un chef
Si eu pleci prin Asia...ca si Roxx, numai ca ea in Coreea si cred ca tot de Paste pleaca
Poti s-o mai intrebi pe ea de acomodarea bebelusului pe acolo, ca a stat o perioada acolo, la sotul ei.
Simona
pentru sandalute! sunt grozave!
Madaluta
multumim de invitatie. Ne-am simtit foarte bine la voi...la ce agitatie a fost cred ca esti franta si tu si Briana
Isidora ce ma bucur ca ne-am vazut...desi, asa cum ai zis prea mult de vorba n-am apucat
Nici n-am apucat sa te laud cat esti de bella
cu noua tunsoare!
Dandusa...te rog sa ma scuzi
...te-am confundat cu LULU....daca tot aveti aceleasi pasiuni
. Ea a fost colega de facultate cu Mihaela![]()
Mav ai un copilas tare cumintel...ca si tine, ca ai stat mai mult ascunsa si cumintica in dormitor!
AndreB...nu te dezminti cu prajiturile
Doc...nu ne-am luat la revedere...ca plangea Serbanel in dormitor. Cred ca era obosit puiul scump!
Acum astep poze....sa nu va suparati, ca am pus mana pe niste aparate foto, unul al Madalutei, unul nu stiu al cui...era langa flori...si am facut cateva poze (unele nereusite
).
Va pup pe toate!
Ecaterina o mamica fericita de
MARIA SOFIA (7.11.2007) cu
(26.05.2008)
Poze Maria Sofia
VOTATI-O PE SOFIA la concursul "Ia te uita ce pot face!" AICI
roxy79ro spune:
| citat din mesajul lui Mirela79 Roxana, chiar ca este mica lumea. Fetita ta este o frumoasa si o delicata. Pare asa micuta in poze, dar cred ca m-am obisnuit eu cu copii mai mari. Ai nascut cumva inainte de termen de a fost asa micuta la nastere? ![]() ![]() ![]() www.in-familie.ro/" target="_blank">In Familie blog-ul meu |
Multumesc de aprecieri. Da, e micuta
, desi mie nu-mi pare ciar asa micuta, insa toti cunoscutii se tot minuneaza ca e micuta. Acum s a nu crezi ca e degetzica, dar e slabutica.are aproape 7 kg, la 7 luni jumate. Am nascut la termen, dar asa a fost ea micuta. Pediatra a zis ca din cauza ca am avut sarcina foarte dificila ... eu nu stiu ce sa zic. Slava domnului ca e sanatoasa, asta e tot ce conteaza. Este argint viu de cd s-a nascut. N-ar sta o clipa locului. Ma gandesc cu groaza ce va fi pe capul meu cand va incepe sa mearga Creem am luat deja legatura cu Roxx. Si ea pleaca tot in China

menuet spune:
Mamacita-multa sanante Anabelei.ESTE ADEVARAT ca un virus urat circula prin Constanta care se manifesta cu temperatura, dureri de cap si lipsa poftei de mancare?
Andicu-ce sa iti mai spun de mama care a muncit 35 de ani in comert pe raion de mezeluri care este cel mai greu si de unde se acoperea de fiecare data cd era ceva lipsa la inventar...asa si cd a sosit decizi de pensie buna ziua si la revedere.Nu au fost in stare sa ii faca si ei acolo o mica chermeza de pensionare..trist trist..dar acum se bucura ca are mult mai mult timp de veve si ii pare rau ca atunci cd ma tineam de capul ei sa merg sa rezolv mai repede nu vroia.In fine,,sper sa treceti cu brio peste aceasta situatie
Adryana-despre scaune moi ti-au raspuns fetele.Eu doar vin cu o completare,,stiu ca nu e de bine cd numarul scaunelor depaseste numarul meselor mancate in ziua respectiva.Felicitari si voua pt cununia religioasa ce va urma.
Mihaela770-sanatate multa si ai grija sa nu dai si pa puiutzi!
Mav-pupici la cozonacel.E un scump
Intalnire,,,,mmmm..de abia astept sa vad poze
Dandusa copii ''indrepti'' ca sa zic asa
ca as vrea sa o retusez si eu un pic pe Veve in viitorul apropiat.
Despre noi ce sa va zic.Urca singurica scarile , incepe usor usor de face mici propozitii,e topita dupa copii (de care din pacate nu prea are parte ca de noi suntem aici..voi acolo..)si in rest ca totii copii na..cu toane sau fara
depinde cum se trezeste
PUPICI

bebe Bogdanel (16.05.2008)