Gravidute si mamici de Constanta (48)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Si eu ...ma chinui sa ajung la capatul paginilor, ca mult ati mai scris de ieri...
Va multumesc mult pentru sustinere si atentie, m-ati ajutat sa mai ies din starea aia naspa..
Adina (Isi) a retinut din ultimele mele postari o cauza destul de serioasa a starii mele..ca sa intelegeti : firma la care lucrez, a fost fondata de mama mea impreuna cu un asociat, acum 18 ani. Acum 5 ani si-au vandut pachetul majoritar unui consortiu mare german. In ultimii ani relatiile intre asociati s-au cam degradat, ce a dus la retragerea asociatului, la inlocuirea lui cu un director neamt si in final, la anuntul brusc acum 2 saptamani, ca mamei nu i se mai prelungeste contractul ca director general, ba mai mult, i se suspenda contractul si o scot la pensie. Cu dorinta de a elibera zona pana la 15 aprilie, adica in 20 zile...dupa 35 ani demunca si 18 ani de ridicat aceasta firma, asta a primit..si mai rau e firma a fost conceputa ca si una de familie, adica aici lucram si eu , si frate-miu, sotul meu, verisoara mea..fiecare pe departamente diferite, cu pregatire diferita..Va dati seama cum o sa-mi fie mie peste 2-3 sapt. cand o sa vin la servici si n-o sa mai fie mama in birou dupa atatia ani in care stiam ca o gasim toti acolo pt un sfat, o parere, un ajutor..??! Mama a acceptat in final situatia, i s-au promis compensatii pe 1/2 an si consolarea ca ramane actionar. Ar mai fi de zis, dar ma abtin, ca e un forum public si cine stie cine citeste..De aici si pana la a pleca si eu ( pt ca de cand m-am intors mi s-au limitat cam mult actiunile, in schimb pretentiile au crescut, dar la aceiasi bani si lucrez in firma de la 16 ani iar in jobul de acum de 11 ani) nu mai e mult, dar ce ma fac cu nevoia de acesti bani care ne sunt indispensabili !!
Tata are probleme cu sanatatea, a slabit rau in 2 sapt , nu mananca, ne-am speriat ; si-a facut analizele si se pare ca are diabet ( avea sanse 50 % sa faca, ca si bunicul din partea lui a avut si unchii lui tata, 2 din 3 ).
In plus, ma chinuie si Filip cu nedormitul noptile si imi storc creierii sa gasesc o explicatie pt asta,.. si constiinta ca nu ma ocup de el suficient ca nu mai apuc si nici nu sunt multumita de cum se ocupa soacra-mea..ma mai plang si de astea si nu ma prea aude nimeni..al meu sot da din umeri si atat..saracul, ce-ar putea sa faca?!
Hai ca m-am plans destul si risc sa plictisesc lumea.

Mamacita, sanatate Anabelei! . Intrebare : il stii pe dr Adrian Fono? ce parere ai? mai pe Pm daca nu vrei aici. I-a facut o faza urata rau lui nepota-miu: i-a dat anestezie pt o extractie de masea de minte - Vlad are 14 ani, si cand a vazut ca nu adoarme i-a mai dat o doza..copilu si-a pierdut cunostinta, a intrat in soc, l-au intubat, l-au dus la Terapie Intensiva- nu se mai trezea!!..nu zic, (azi a fost toata faza), vara-mea e in soc, s-au speriat groaznic si noi cu ea. Nu mi se pare normal ce s-a intamplat acolo si nici cum a procedat dr. CIca nici nu l-a consultat inainte, doar l-a intrebat varsta, greutatea si inaltimea.

Eris, scuze pt intarziere, La multi ani si sa ai parte de tot ce-ti doresti!

Felicitari lui bebe Antonio pt trecerea intr-o noua etapa, cea cu diversificarea, si mult succes! E o frumusete de copil, iti vine sa-l mananci cu gropite cu tot!
Cat despre mutatul la tara cand stau la casa in oras, spune-mi cand ai chef sa-ti dau detalii si iti zic.

Felicitari bebeilor mergareti si vorbareti!
Bun venit gravidutelor mai noi si sarcini usoare in continuare!

Acum fug ca mai ai o gramada de munca !

Mami de Filip Gabriel (27/06/2007)

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/135721.birthday.png" target="_blank">Asa cresc

Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Mav
Mada si eu ma bucur ca v-am cunoscut , chiar si doar virtual...deocamdata doar virtual, sper....
si sora mea a terminat in 95, am vazut ca sunteti apropiate ca varsta, de aceea ma gandeam ca exista o posibilitate sa va stiti....

Mama fetelor, am facut azi un drum pe jos de 20 de minute (dus-intors s-au facut 40...), si m-a obosit vantul ceva de speriat! am ochii rosii, ma doare capul....ca sa nu va zic ca m-am dus la vizita medicala pt medicina muncii, cea anuala obligatorie, si doctorita era racita si-a cerut ea scuze, dar asta nu inseamna ca nu exista posibilitatea sa ma molipsesc.....sper sa scap si de data asta, vad ca pana acum am stat bine cu imunitatea, am stat cu sotzul bolnav in casa si n-am luat nimic, dar sper sa n-o spun intr-un ceas rau .

si distractie placuta la intalnirea de azi

ursuletzul nostru

16+

nunta
9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Mav, evident ca m-am dus inarmata cu ce spune legea si i-am astupat gura in privinta asta, problema a fost de atitudine si politete, nu se poate una ca asta.

Andre, dc e maine trecem noi si va luam!

Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
zicolorata

Sa-l ajutam pe Mihaita
Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput

mi-am recitit mesajul si ceva n-a iesit in regula cu "deocamdata doar virtual, sper".... ma scuzati, dar printre cash-flow-uri, financiare si clienti, e greu sa ma mai si exprim coerent....
vroiam sa zic ca sper ca doar deocamdata virtual, ca mai tarziu sa ne cunoastem si fatza-n fatza!

acum chiar trebuie sa ies, ca veni si sefu'

ursuletzul nostru

16+

nunta
9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Citat:
citat din mesajul lui AngeliquedeS

Mav, evident ca m-am dus inarmata cu ce spune legea si i-am astupat gura in privinta asta, problema a fost de atitudine si politete, nu se poate una ca asta.

Andre, dc e maine trecem noi si va luam!

Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
zicolorata

Sa-l ajutam pe Mihaita
Bazar pentru Mihaita

angi uite tocmai d-aia nici eu n-o sa-l mai trimit pe seb la tuns la 'bretonel'.... am zis!

Mami de baieti nazdravani: Sebi(4 feb 2004) si Antonio(27 oct 2008)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isidora spune:

Adriana,nu cred ca e alt copil la gradi ci ca devine altul in cel mai rau caz daca vede violenta in jur;la varsta asta ei cresc imitand ,daca asta vad asta fac...

Poate intra Sanzi,daca are timp, sa-si spuna parerea in legatura cu pedeapsa.Eu nu o consider neaparat necesara,dar in gradinitele noastre n-am auzit si de alta metoda
A,si mersul la toaleta al cadrelor TREBUIE sa se faca conditionat de disponibilitatea altui adult-infirmiera,educatoare,de a supraveghea grupa.E suficienta o secunda pt. ca un copil agresiv sau nu neaparat sa-i bage un creion altuia in ochi...

Mav,cand a trecut timpul? Cand? E tare dragalas Antonio si ce gropite irezistibile are...Seamana mult cu Sebi la zambet dar in rest nu-s cu cine;are putin din fiecare,si e frumos rau,rau...

Andicule,ma bucur mult ca ai scris...
Pai uite, din toata mizeria asta facuta de oameni ar putea incet incet sa se creeze ceva frumos...Poate ar putea mama sa se ocupe mai mult de Filip,poate voi ,tu si sotul tau ati face singuri o afacere,poate v-ati gasi ceva mult mai bun in alta parte,poate,poate ,poate...Poate s-a prabusit avionul pe care l-ati ratat tocmai ca Dumnezeu avea alte planuri pt. voi.Totul e sa va ganditi ca nimic nu e intamplator si ce pare rau acum s-ar putea transforma in ceva bun mai tarziu dar nu neaparat in aceeasi forma...si Doamne ajuta!

Mav,iti spun eu:casa mea de la tzara pe care i-o recomandam cu caldura Madalinei,n-are nimic de a face cu noroiul,cu lipsa facilitatilor...
In visul meu ,ea este asezata undeva in mijlocul a vreo 1000 de m patrati,curtea e plina de iarba si pavele,de pomi si flori si cateva straturi...Nu mi-am propus sa cresc ,gaini,vaci,porci atata timp cat le pot cumpara de la altii mai tarani ca mine...
Aerul e aer,rosiile sunt rosii,carnea ,carne,fructele ,fructe...Ea s-ar afla la 2 minute de oras,pt. ca sa pot duce copiii la scoala si la gradi ,la 1 minut de cea mai frumoasa manastire din oras,dar e inconjurata de padure si case frumoase..Deci, hai la Suceava!

Uite poze cu interiorul unei casei de la tzara,ndeva langa o padure ,in apropierea Bucurestiului...E din lemn si n-a costat o avere:

http://viatalatara.wordpress.com/2008/05/30/interiorul/

Au 3 copii deocamdata,ea e jurnalist de profesie ,scrie in continuare,sotul face naveta putin ,dar sunt extrem de fericiti!

Selensi cu imbatatul tot la oha,ca nu-mi imaginam ca bei insarcinata fiind ,sau in nici un caz sa te imbeti

Mocutza,la tine la fel,m-a amuzat exprimarea si m-a intristat criza prin care ai trecut...nu-mi imaginam ca ai fi putut pleca cum ai spus desi asa simteai ca ai fi facut in momentele alea..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isidora spune:

Mai ,luati-ma de pe fooooorum!!!!

Mai pun un link,tot de-al tipei cu blogul "Viata la tara" in care descrie povestea lampei,al veiozei din prima poza...E o superba lectie de iubire...as vrea sa pot fi asa...
De altfel tot capitolul"Cum ne-am mutat la tara "e super ,scrie tare frumos...Iar blogul ,pur si simplu cutia Pandorei...

http://viatalatara.wordpress.com/2008/05/16/un-simbol-al-dragostei/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen79i spune:

Buna ziua,

mai fetelor dar ati scris nu gluma...abia apuc sa citesc.
Din pacate noi maine nu putem veni la intalnire...e targul de nunti- si vreau sa ma duc sa vad ce e pe acolo si am si programare la dentist. Sper sa reusesc sa ajung in ambele locuri....

..mai fetelor eu am crezut ca e gluma ca sunt ff multe de pregatit pt o nunta. De 2 zile tot citesc pe net, caut si ma doare capul de mor! Flori de pus in piept, modele invitatii, casuta pt bani, cosulet cocarde, marturii si alte o mie de tampenii.... ca sa nu mai vb ca tre sa ma uit de costum pt al meu sot, verighete ca vrem sa le schimbam( avem unele de la acte dar vrem altele noi), tortul...unde sa-l fac?.

Incep sa ma panichez...reusesc sa va citesc dar mai greu cu scrisul..fi-miu cand ma vede la calculator vrea si el..si tot asa.
Mai prind portite cand doarme el! ( norocul meu ca e ca un ceas elvetian..el dupa 2 max 3 ore de joaca adoarme).

Va pupam si ne auzim curand...
Distractie frumoasa maine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

adina, pedeapsa vroiam sa i-o aplic eu, nu la gradinita.am discutat foarte serios cu el acum cand l-am luat.sa vedem ce o sa iasa si de data asta.
andicu,imi pare foarte rau.cred ca e tare naspa.sper sa se rezolve toate.
alina, am vazut pozele cu anto, ce mare s-a facut.e un scump.
kris, ai dus bca-ul?
eu nu mai pot de oboseala.imi pica ochii in gura si ma doare capul, cred ca unde mi-am strofocat creierii la problema cu fi-miu.abia astept sa dorm la noapte.nici tv nu-mi trebe.

adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Isidora, eu stiu vorba ai cu "neuronu de gravida", dar crede-ma ca m-am prins de gluma de la inceput
mai in gluma mai in serios, chiar luni am intrebat doctorita daca pot sa beau si eu un pahar de bere de pofta, si mi-a zis ca de pofta se bea o gura, un pahar in nici un caz si eu sunt maaaare amatoare de bere, si sambata trecuta la un gratar ce mai mergea un pahar de bere rece aia fara alcool nu prea imi place, dar ce sa fac, in lipsa se altceva

in legatura cu viata la tara...nici noi nu locuim in Constanta, ne-am luat o casa la Cumpana, pt ca in perioada aceea la aceiasi bani ne-am fi luat un apartament cu 3 camere intr-o zona nu foarte buna...asa ca de ce sa nu avem si noi curticica noastra?! si desi este greu (casa nu era noua si are destule bube ce trebuie reparate/schimbate si necesita munca multa si bani si mai multi, si cateodata ne vine sa punem anuntul in ziare ca o vindem ), eu sunt sigura ca atunci cand vor fi copii mai mari si se vor juca in curte si nu pe strazi sau printre betoane si masini, o sa ne felicitam pt decizia luata...ca sa nu mai vorbim de o cafea, un gratarel cu familia, prietenii la aer curat, samd...sunt si avantaje si dezavantaje....depinde si cum esti "croit", eu eram deja obisnuita la casa, de la Tulcea....

nu e la cumpana chiar cu paduri si campii imprejur, tot case sunt, dar pe bucatica noastra de pamant acolo, ne simtim foarte bine!

iar m-am lungit, de data asta am ignorat complet privirile sefului, stiu ca el e bun si nu zice nimic mai ales in perioada asta

ursuletzul nostru

16+

nunta
9 luni

Mergi la inceput