Gravidute si mamici de Constanta (48)
Raspunsuri - Pagina 12
Adryana_4u spune:
Cum v-am obisnuit, eu stau mai mult in umbra, citesc mai mult decat sa scriu, iar cand scriu, de fapt cer ajutor la probleme, deci iata-ma din nou:
1- intrebare pentru cele care au deja maselute (bebicii) Biancai acuma ii ies doua maselute (confirmate de 2 medici pediatri, ca eu nu le vad ) Problema e ca de vreo saptamana face caca foarte des...dimineata face la olita, regulamentar, sanatos tun -adica tare- iar pe parcursul zilei mai face cam de 4 ori, mai putin, dar MOALE..eu stiu ca asa se intampla la masele, insa intrebarea mea este: o las asa sau trebuie sa ii dau ceva...tratament, ceva pentru caca asta des si moale???
2- intrebare pentru mamicile de fetite: Cand ii schimb pampersul Biancai, observ la pasarica ceva alb, asa, ca un firicel, foarte subtire si nu tot timpul, ca o scurgere, dar repet, foarte putin...sa ma panichez sau asa se intampla la fetite? E destul de mult timp de cand am vazut prima data, insa nu mi-am facut griji, si nici pediatra n-am intrebat-o....la voi se intampla??
Adriana S. - mami de puiut BIANCA(02.02.2008)
Bianca creste
de toate
www.flickr.com/photos/adryana_4u/3267319176/in/photostream/" target="_blank">Eu sunt Bianca
selen80 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ellen79i Buna ziua, mai fetelor dar ati scris nu gluma...abia apuc sa citesc. Din pacate noi maine nu putem veni la intalnire...e targul de nunti- si vreau sa ma duc sa vad ce e pe acolo si am si programare la dentist. Sper sa reusesc sa ajung in ambele locuri.... ..mai fetelor eu am crezut ca e gluma ca sunt ff multe de pregatit pt o nunta. De 2 zile tot citesc pe net, caut si ma doare capul de mor! Flori de pus in piept, modele invitatii, casuta pt bani, cosulet cocarde, marturii si alte o mie de tampenii.... ca sa nu mai vb ca tre sa ma uit de costum pt al meu sot, verighete ca vrem sa le schimbam( avem unele de la acte dar vrem altele noi), tortul...unde sa-l fac?. Incep sa ma panichez...reusesc sa va citesc dar mai greu cu scrisul..fi-miu cand ma vede la calculator vrea si el..si tot asa. Mai prind portite cand doarme el! ( norocul meu ca e ca un ceas elvetian..el dupa 2 max 3 ore de joaca adoarme). Va pupam si ne auzim curand... Distractie frumoasa maine... ellen79i + bebe Bogdanel (16.05.2008) http://community.webshots.com/user/ellen79i |
Ellen nu trebuie sa te panichezi, fa-ti frumusel listute cu tot ce iti vine in cap, si ia-le pe rand....am si eu in cap zilele de organizare a nuntii, nu a fost foarte demult, si stiu cum era, dar incet incet se rezolva toate.....banuiesc ca pt tine e de 2 ori mai greu ca le faci si singura, dar daca vrei sa intrebi ceva, eu ti-am zis, inca am in cap multe legate de organizare si poate te pot ajuta....
cu tortul...depinde cat vrei sa te "intinzi" cu cheltuielile....cel mai "fitzos" ar fi sa-l faci la silvian, dar este cel mai scump....eu l-am facut la o doamna care are un mini-laborator acasa, a lucrat intr-o cofetarie, are retete foarte bune si naturale, dar nu iti poate face cine stie ce modele sofisticate....al nostru a fost cu fructe, cu crema de vanilie, toata lumea a zis ca a fost foarte bun, mai ales ca nunta a fost vara si trebuia ceva mai racoros, nu gretos...il vezi in pozele mele de la semnatura...
pe vremea aia, un kg costa la silvian 50 de ron, si la ea era 18 ron
alt loc unde stiu ca fac tort bun si nu e foarte scump este la dumy, in tomis-nord/ciresica...
ursuletzul nostru
16+
nunta
9 luni
Adryana_4u spune:
Ellen!!!!!!Cand este targul de nunti? unde si ce program? daca stii...ma intereseaza direct, si eu in septembrie ma marit
Bianca creste
de toate
www.flickr.com/photos/adryana_4u/3267319176/in/photostream/" target="_blank">Eu sunt Bianca
nastasie spune:
ellen, finii mei au facut tortul pe andrei muresan la o cofetarie acolo si a fost proaspat si bun.acum depinde ce vrei tu.
adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan
Adryana_4u spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nastasie adryana, felicitari. adriana&razvan-mihai 01.11.2004 varsta lui razvan |
Saru-mana...noi avem actele scoase din 2007, abia acum facem cununia religioasa si nunta propriu-zisa....
Bianca creste
de toate
ellen79i spune:
Selen multumesc. O sa te intreb...asa am si inceput, liste peste liste...
Adryana...casa de piatra si felicitari! Si noi am scos actele in iunie 2007 si in iulie acum facem biserica. Pai, targul incepe maine si se tine al Rest Perla. Uite aici calendar cu targurile din Cta. Pt cine e interesat. http://www.targurisiexpozitii.ro/Calendar_de_targuri_si_expozitii_Constanta.html
Revin mai tarziu ca s-a trezit sefu....
creem spune:
Adryana, in legatura cu maselutele, mie dr. mi-a recomandat doar regim alimentar.
Iar la pasa poate se strange crema, daca ai obiceiul sa o dai, la noi cam asa se intampla. fiind paproape de mucoasa umeda se strange acolo si arata albicios.
Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007) cu (26.05.2008)
Poze Maria Sofia
VOTATI-O PE SOFIA la concursul "Ia te uita ce pot face!" AICI
AndreB spune:
Superb Adina! de ceva vreme citesc si eu blogul doamnei de la tara.. ce incantator...
Mama lui dom' doctor (?) Matei (5 nov. 2007)
My new blog http://secundavietiimele.blogspot.com/
Matei la fotograf http://home-and-garden.webshots.com/slideshow/565482382Dpsuvf]