Gravidute si mamici de Constanta (48)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxy79ro spune:

Salutare si de la noi. Desi nu scriu va urmaresc mereu, si uite asa am desoperit-o pe Mirela . Ca sa vezi ce mica-i lumea. Am intrat si pe blogul tau si am vazut-o pe buburuza voastra ... e superba si seamana foarte mult cu tati ... sa va traiasca si sa va bucure.
Ellen, noi am facut tortul la Vanimar si am fost foarte multumiti sila fel si invitatii . Acum vorbind de coincidente, ce sa mai zic, ca te stiu si pe tine . Am fost colega cu Dana, prietena ta din SNC. Am auzit ca si ea e graviduta, sau poate o fi nascut intre timp nu mai stiu deloc pentru ca sunt rupta rau de tot de munk. Am avut o sarcina foarte dificila si am stat mai mult pe-acasa. Din ianuarie anul trecut am tot stat acasa prin medicale.
si va doresc o seara placuta.

Patris Daciana
Pozici Patris Daciana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen79i spune:

Buna Roxy...ce mica e lumea...
Aveti o fetita f frumoasa sa va traiasca! Da erai la Mecanica cu ea. Si eu am avut probleme...din luna a 4-a am stat acasa. Acum e totul ok? Nu a nascut inca...dar nu mai vorbim de ceva timp. Si apropo de coincidente sotul tau daca nu ma insel a facut la Decebal nu? Si eu tot acolo si cred ca a fost coleg de clasa cu o alta prietena de-a mea, Cristina.

Pupici...revenim. Tre sa-l adorm pe sefu...incerc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

fac posibilul si imposibilul sa vin si eu maine la Mada.sper sa mearga cumva.cam atunci ar trebui sa fie somnul de dinainte de job al lui Claudiuda' poate il conving ca-i destul de odihnit si nu mai doarme...
copii sant raciti.iese din calcul sa vin cu vreunul.io n-am nici un simptom,deci fiti fara grija.

Andicu,
imi pare rau ca treci ptin asta
Selen,
felicitari pentru fetita
Mav,
admirat poze dragute
nu pot sa cred cat de rar ne vedem...,ma oftic auzi?!fa ceva ca o sa ajungem sa ne revedem la party de un anisor
organizeaza si tu o intalneala la locul de joaca din poarta 6.am vazut eu unul destul de mare.am vazut bine,nu?

..................................................
Raducu(31oct2008) si Crinuta(1nov2006)
poarta-ma mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Isidora,
ai pus presiune asupra mea.daca nu iese bine,mi-o iau sigurrrr
multumim de complimente

..................................................
Raducu(31oct2008) si Crinuta(1nov2006)
poarta-ma mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Citat:
citat din mesajul lui andicu

Si eu ...ma chinui sa ajung la capatul paginilor, ca mult ati mai scris de ieri...
Va multumesc mult pentru sustinere si atentie, m-ati ajutat sa mai ies din starea aia naspa..
Adina (Isi) a retinut din ultimele mele postari o cauza destul de serioasa a starii mele..ca sa intelegeti : firma la care lucrez, a fost fondata de mama mea impreuna cu un asociat, acum 18 ani. Acum 5 ani si-au vandut pachetul majoritar unui consortiu mare german. In ultimii ani relatiile intre asociati s-au cam degradat, ce a dus la retragerea asociatului, la inlocuirea lui cu un director neamt si in final, la anuntul brusc acum 2 saptamani, ca mamei nu i se mai prelungeste contractul ca director general, ba mai mult, i se suspenda contractul si o scot la pensie. Cu dorinta de a elibera zona pana la 15 aprilie, adica in 20 zile...dupa 35 ani demunca si 18 ani de ridicat aceasta firma, asta a primit..si mai rau e firma a fost conceputa ca si una de familie, adica aici lucram si eu , si frate-miu, sotul meu, verisoara mea..fiecare pe departamente diferite, cu pregatire diferita..Va dati seama cum o sa-mi fie mie peste 2-3 sapt. cand o sa vin la servici si n-o sa mai fie mama in birou dupa atatia ani in care stiam ca o gasim toti acolo pt un sfat, o parere, un ajutor..??! Mama a acceptat in final situatia, i s-au promis compensatii pe 1/2 an si consolarea ca ramane actionar. Ar mai fi de zis, dar ma abtin, ca e un forum public si cine stie cine citeste..De aici si pana la a pleca si eu ( pt ca de cand m-am intors mi s-au limitat cam mult actiunile, in schimb pretentiile au crescut, dar la aceiasi bani si lucrez in firma de la 16 ani iar in jobul de acum de 11 ani) nu mai e mult, dar ce ma fac cu nevoia de acesti bani care ne sunt indispensabili !!
Tata are probleme cu sanatatea, a slabit rau in 2 sapt , nu mananca, ne-am speriat ; si-a facut analizele si se pare ca are diabet ( avea sanse 50 % sa faca, ca si bunicul din partea lui a avut si unchii lui tata, 2 din 3 ).
In plus, ma chinuie si Filip cu nedormitul noptile si imi storc creierii sa gasesc o explicatie pt asta,.. si constiinta ca nu ma ocup de el suficient ca nu mai apuc si nici nu sunt multumita de cum se ocupa soacra-mea..ma mai plang si de astea si nu ma prea aude nimeni..al meu sot da din umeri si atat..saracul, ce-ar putea sa faca?!
Hai ca m-am plans destul si risc sa plictisesc lumea.

Mamacita, sanatate Anabelei! . Intrebare : il stii pe dr Adrian Fono? ce parere ai? mai pe Pm daca nu vrei aici. I-a facut o faza urata rau lui nepota-miu: i-a dat anestezie pt o extractie de masea de minte - Vlad are 14 ani, si cand a vazut ca nu adoarme i-a mai dat o doza..copilu si-a pierdut cunostinta, a intrat in soc, l-au intubat, l-au dus la Terapie Intensiva- nu se mai trezea!!..nu zic, (azi a fost toata faza), vara-mea e in soc, s-au speriat groaznic si noi cu ea. Nu mi se pare normal ce s-a intamplat acolo si nici cum a procedat dr. CIca nici nu l-a consultat inainte, doar l-a intrebat varsta, greutatea si inaltimea.

Prima problema,si cea mai serioasa,din cate am inteles:e trist,deceptionant si ingrijorator dpdv al perspectivei apropiate ce se intampla in firma voastra,cu mama ta si implicit cu voi,dar ciata este plina de obstacole.Am convingerea ca majoritatea noastra gasesc o cale mai mult sau mai putin inspirata,mai mult sau mai putin fericita sa le depaseasca,fiecare cu experienta si bagajul intelectual pe care le are,cu cat mai multa cu atat mai bine.Un mic procent se poticnesc si raman blocati acolo.Poate sunt iremediabil optimista,dar nu te vad in acel procent,asa incat capul sus si fa-ti planuri,care iti doresc sa-ti izbandeasca!
Problema doi: Adrian Fono este un tip foarte inteligent si citit,atat in meserie,cat si extra.La asemenea peripetii subiectivismul intotdeauna este exagerat,iar opinia generala este"medicul trebuie executat!".In linia putin stupida a optimismului meu,vreau sa cred ca nu a devenit atat de superficial incat sa-si puna la bataie pielea lui si a pacientului,mai ales copil,incat sa nu intrebe decat cateva date personale.Ceea ce mi-ai povestit,din pacate,se mai intampla,pentru ca anestezia nu este,contrar opiniei publice,un altfel de somn,ci este o stare indusa medicamentos si deci nu lipsita de pericole majore,chiar decese.Pentru siguranta optima avem aparatura de monitorizare,care este,evident,fiind varf de tehnologie medicala,extrem de scumpa,asa incat se"mai fac economii"Bine ca s-a terminat fericit si ca a avut prezenta de spirit sa-l intubeze...Uite unde linistire de la mine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen79i spune:

Gata...ce bine! Una bucata sef adormit...

Desi ziceam sa mai stau putin pe net sa mai caut diverse lucruri adevarul e ca sunt rupta. Ma duc langa sef sa ma uit un pic la Tv.

Va urez tuturor noapte buna si ne auzim...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Mav,nu-mi vine sa cred cum trece timpul si nu inbcetez niciodat sa ma mir!E tare scump si mare Antonio!Sa va traiasca!

Acum despre noi:cum nu putem sa fim in randul lumii,Anabela a facuut o reactie foarte urata la acea gripa luata via Alex de la gradinita.A facut un sindrom mai greu de explicat,SIRS,cu pneumonie virala,toate analizele sosite pledand pentru asta,inclusiv radiografia pulmonara.Adica ne continuam traditia:toata lumea care face complicatii in sarcina primeste tratament,numai eu nu raspund la el;toti copilasii nascuti la 34 sapt.sug,numai a mea a trebuit gavata;sugarii sug,numai a mea a fost alaptata coercitiv;copilasii fac viroze,a mea trebuie sa faca pneumonie si SIRS.Inutil sa va redau riscul vital al acestor situatii,dar se pare ca acolo sus CINEVA chgiar ne iubeste!!!Pe ea,pe mine,pe noi,nu stiu,dar,dupa chinuri,scaparea apare!Se pare ca acum este convalescenta deja dpdv al analizelor(mai sunt de luat),oricum ca stare generala a fost excelent,mai putin plansul la spital,cu idioatele care i-au recoltata sange!am zis ca in viata mea nu o mai ascult pe pediatra la acest capitol,mai ales ca i-am subliniat clar ca as da si ultima letcaie pentru sanatate in general,a copiilor in special,deci nu se pune problema de economii la analize.Dar ea a insistat ca are asistente bune;astea nu stiu,ori habar n-are dr.de competenta lor,ori s-au zapacit din cauza mea,dar mi-au chinuit-o de tipa fetita mea,saraca,de se auzea pe ambele paliere de la et.9!Si evident ca eu aveam paciente ca la balamuc,de n-am putut sta permanent cu ea,ca laa mine se mai linistea...Nu va spun de o pacienta care,desi i-am explicat clar ca am simultan o anestezie la et.6,una la 7 si copilul personal torturat la et.9,insista sa ii fac examenul preanestezic(care poate fi facut,la nevoie,chiar si cu 10 min.preoperator)in momentul ala;nefiind posibil pana la clonarea mea,s-a suparat si a plecat,adica"poftim,cultura!"Probabil ca la ora asta ii povesteste vecinei de peste gard ce anestezista afurisita si nesimtita a intalnit,care se plimba intre etaje in loc sa-i vada analizele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

andicu:hai te rog fruntea sus... stiu k e greu dar nu poti face nimic pt a schimba situatia, nu? si daca nu poti face nimic macar incearca sa faci ceva cu tine si cu viatza ta personala. Nu lasa serviciul sa iti afecteze familia. vezi si filip simte starea ta, sotul sunt convinsa k la fel, nu mai spun k mama ta are nevoie de tine sa-i ridici moralul, sa o incurajezi si sa o linistesti. va suferi mai mult vazandu-te si pe tine k suferi...
oricum si voi parca aveati inn plan sa incepeti o alta afacere, nu? de ce nu iti canalizezi atentia si energia asupra acestui aspect...?
prbabil k nu inteleg situatia asa cum trebuie sau nu imi dau chiar bine seama de gravitatea faptei,dar cred k nimic legat de serviciu nu ar trebui sa te afecteze pe termen asa lung. Stiu insa k fiind legat de familie durerea este mai mare, dezamagirea pe masura, dar nu se rezolva daca nu iesi cumva sin starea asta...

mamacitaanabela tine sa fie deosebita si diferita prin orice, cu orice pret nu?multa sanatate... si apropo de analize eu i-am recoltat lui darius acum 5-6 sapt la biotest, din vena, si nu mi-a venit sa cred k nu a plans, nu a tipat, nu a fost speriat..nimic... Le-am dat un mare 10 d-nelor de acolo(in sinea mea bineinteles) caci sincer nu ma asteptam la asa ceva. oricum mie mi s-a facut rau k de obicei in orice laborator de analize, m-au intins pe pat si m-au stropit putin cu apa si abia atunci darius a inceput sa planga pt k nu stia ce-mi fac mie...

adryana,elen: ce frumos k veti fi miresici.. cred k a fost cea mai frumoasa zi din viata mea ziua nuntii... sper sa fie la fel si pentru voi

mav: felicitari pt diversificarea lui anto( chiar dc e mai anevoioasa la inceput) dar si pentru marea acomodare si revenire a lui sebi... mi se pare extraorinar, sa stii...

isidora: da da... asa da tzara la un minut de oras... da vreau si eu..dar nu la 60 km de bucuresti cum imi sugerai mie...
cata caldura poate emena casa asta..mi-a dat impresa de o casa cu multa dragoste si intelegere, cu "mult" Dumnezeu daca pot spune asa... adica stii tu credinta multa si mai ales modestie...
Intr-o astfel de casa te vad si pe tine....
Daca te muti la suceava sa nu uiti sa ne trimit si noua fotografii din casuta ta, da?

Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)

Blogul nostru-Viatza intre roz si bleu
Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

adryana:
1. cred k n-ar tebui sa faci nimic special daca scaunele nu sunt apoase ci doar mai moi
2. nu stiu , n-am observat asa ceva inca...

Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)

Blogul nostru-Viatza intre roz si bleu
Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isidora spune:

Of,Doamne , Mamacita,imi pare tare rau pt. Anabela...
Sper din suflet sa nu se complice niciodata mai mult de atat,situatia ei!
Trebuie ca sunteti cu adevarat deosebiti:Dumnezeu ii incearca pe cei pe care ii iubeste.
Piciorul ti-l mai simti?

Mada,incerc si eu sa ajung maine pe la 16 ,nu stiu in ce combinatie, dar macar sa va vad...

Mergi la inceput