Gravidute si mamici de Constanta (48)
Raspunsuri - Pagina 10
mav spune:
www.flickr.com/photos/12628432@N06/?saved=1" target="_blank">poze anto
...bb plangea de oboseala... acu imi doarme in brate.... scriu greu
mi-a placut mult dr dentist la care am fost cu sebi. s-a purtat exemplar cu el... a intrat fricos si tremurand in cabinet si a iesit razand, dupa ce ii lucrase (evident si cu freza aia chinuitor de bazaitoare) premolarul spart... si mie mi-a scos nervii la un molar si mi-a obturat canalele, asa ca pot spune pe incercate cat de cu grija a lucrat. si anestezia pe care mi-a facut-o merge si pt gravide, asa ca, daca veti avea nevoie de dentist bun, v-o recomand cu caldura:
dr. crina carpinis (a se citi c#259;rpinish)
str. sarmisegetuza nr 68
tel 0722590982/ 0751113979
Mami de baieti nazdravani: Sebi(4 feb 2004) si Antonio(27 oct 2008)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!
mav spune:
adriana, tu iti cunosti cel mai bine copilul. pe de alta parte, el se poate comporta diferit la gradi, fata de acasa...
am fost pusa in situatia ta, in sensul ca imi ziceau ca-i violent. am incarcat sa nu fiu subiectiva si partinitoare, gandind ca la gradi, educatoarele sunt 'mamelele lui' si tre sa tin cont de parerea lor, de adulti si... oameni care 'educa'. totusi, i-am dat crezare copilului (care nu stie sa minta!), i-am luat apararea cand am considerat ca-i cazul si i-am explicat si chiar l-am pedepsit (adevarat, tardiv, dar uneori necesar!) atunci cand era evident ca a gresit. in orice caz, i-am ascultat si lui parerea!
in cazul vostru si de fapt, in general, cand vine vorba despre chestiuni de genul asta, cred ca de vina este personalul gradinitei. daca cei mici ar fi supravegheati corespunzator, dar mai cu seama daca ar fi antrenati in diverse activitati fizice/ educative/ creative/ etc... nu ar mai avea timp si energie sa fie agresivi... parerea mea...
educatoarele se 'apara' zicand ca si ele sunt 'oameni' si tre sa mearga la toaleta.... e un cerc vicios...
mai bine nu te enerva! nu lua in seama tot ce latra cainii si poarta-te acasa, cu copilul tau, asa cum crezi tu ca-i mai bine. oricum, eu nu mi-as pedepsi copilul doar pt ca asa au zis altii ca 'trebuie'....
AngeliquedeS spune:
AM fost si am rezolvat dar m-am certat iar rrrau, uite in situatii din astea imi e ciuda de mor ca nu-mi arat varsta si toti prostii au impresia ca-si pot bate joc de mine. A inceput aia sa ma ia cu domnisorica si atata mi-a trebuit. Plus ca n-o sa faca astia in veci afaceri cum trebuie dc se poarta asa cu clientii, credeti ca mai calc pe-acolo? Prefer sa iau de la din astea de cartier chiar dc dau cateva mii in plus, dar aici niciodata n-am avut pb si luam si schimbam marfa de cate ori voiam. Dar acum am zis hai sa merg si acolo, la pomul laudat...
Adriana, grele tare cu treburile astea si eu chiar nu stiu ce sa iti spun. Cand ma gandesc la pb din asta ma umfla si rasul ce ma asteapta...
Mada si noi o sa venim maine tot pe la 4-5 dupa somn, vad ca oricum tot atunci se anunta lumea. Si abia astept sa vedem noul look al Adinei.
Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
zicolorata
Sa-l ajutam pe Mihaita
Bazar pentru Mihaita
mav spune:
mirela, cand l-am dat pe seb la gradi, avea 2 ani si 7 luni. primele doua luni au fost devastatoare pt amandoi... el plangea acolo, eu plangeam acasa... apoi s-a obisnuit el si m-am impacat si eu cu ideea taierii cordonului ombilical (afectiv, evident).
cum o stiu eu pe maria, o sa-i prinda numai bine in colectivitate!
nu stiu ce sa zic despre gradinita aleasa, nu cunosc.....
succes!
[cred ca am scris despre primele zile de gradi, la semnatura]
nastasie spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mav adriana, tu iti cunosti cel mai bine copilul. pe de alta parte, el se poate comporta diferit la gradi, fata de acasa... am fost pusa in situatia ta, in sensul ca imi ziceau ca-i violent. am incarcat sa nu fiu subiectiva si partinitoare, gandind ca la gradi, educatoarele sunt 'mamelele lui' si tre sa tin cont de parerea lor, de adulti si... oameni care 'educa'. totusi, i-am dat crezare copilului (care nu stie sa minta!), i-am luat apararea cand am considerat ca-i cazul si i-am explicat si chiar l-am pedepsit (adevarat, tardiv, dar uneori necesar!) atunci cand era evident ca a gresit. in orice caz, i-am ascultat si lui parerea! in cazul vostru si de fapt, in general, cand vine vorba despre chestiuni de genul asta, cred ca de vina este personalul gradinitei. daca cei mici ar fi supravegheati corespunzator, dar mai cu seama daca ar fi antrenati in diverse activitati fizice/ educative/ creative/ etc... nu ar mai avea timp si energie sa fie agresivi... parerea mea... educatoarele se 'apara' zicand ca si ele sunt 'oameni' si tre sa mearga la toaleta.... e un cerc vicios... mai bine nu te enerva! nu lua in seama tot ce latra cainii si poarta-te acasa, cu copilul tau, asa cum crezi tu ca-i mai bine. oricum, eu nu mi-as pedepsi copilul doar pt ca asa au zis altii ca 'trebuie'.... Mami de baieti nazdravani: Sebi(4 feb 2004) si Antonio(27 oct 2008) www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista! |
alina, la asta ma gandesc si eu.sa nu cumva sa fie cu totul alt copil acolo, dar din imi spun educatoarele:ca nu au probleme cu el, ca asculta, deseneaza, coloreaza, mananca singur.pare la fel ca si acasa.nu il pedepsesc pentru ca asa mi-a zis cineva, dar zic eu ca nu ar strica, desi ai dreptate ca e tardiv, dar sa vedem ce o sa iasa.desi asa am zis si prima oara crezand ca e el de vina si de fapt nu el a fost cel care a inceput cu pumnii.
stiu pe acest baietel(din incindentul de luni)l-a impins de fata cu tatal lui pe scari, acum nu stiu daca s-a si lovit, dar cert este ca am discutat cu tatal lui si apoi am avut o discutie cu razvan.acum sa vedem ce zic parintii lui ca s-a petrecut luni.problema e ca este putin personalul.adica una din ingrijitoare sta jos sa strige copii in loc sa stea sa-i supravegheze(adica pe etajul lor e o ingrijitoare la 2 grupe cand a putea fi 2), dar deh daca directoarea zice sa nu murdarim covoarele pana la etajul 2.o sa incerc sa vorbesc cu el sa vad ce imi spune ca s-a intamplat luni.desi de unde am eu garantia ca spune eadevarul.poate de frica ca sa nu ii fac ceva, poate nu-mi spune, desi nu sunt capcaunul cu el.adica il intreb in ideea de a purta o discutie cu el si nimic altceva.sa-i spun daca e bine sau rau ce a facut.nu stiu daca ati inteles ceva.
adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan
mocutza spune:
Selen am facut Liceul pedagogic, filologie, am terminat in 2000.
Dupa Paste ma intorc acasa la mine in Constanta...e bine la mama dar nu e mai bine ca acasa......
Ma miram de ce nu pot face nimic de Andreea.....pai maicamea a bagat-o in raftul de la biblioteca.....a asezat-o pe sifonier....ca sa distreze copilul......ea se hahaia...si eu deja ma vedeam la mine acasa ca am doar un sifonier de 2,5 m pe care nu o pot urca bineinteles....si m-am enervat adanc...cu riposta calma......sa explic ce si cum bunicii....care nu a avut cum sa isi creasca copilul langa ea ca trebuia sa se intoarca la serviciu si acu recupereaza cu nepoata......ca a trecut perioada decreteilor....
mav spune:
selen, ma bucur pt vestile bune de la echo! si ar fi frumos sa ai fetita, ar fi bine-venita in 'club', ca noi avem mai multi baieti p-aci...
angi, dar nu cumva exista o lege, ceva ce spune ca vanzatorii sunt obligati sa primeasca/ schimbe/... marfa returnata in termen de 24/48 de ore?! ....merita o 'cautare'... o intrebare... pe la OPC...
andre, sporadic ma ajuta mama. adica atunci cand nu-i tati disponibil, mi-l duce/aduce pe seb la/de la gradi. azi a ramas ea cu anto, ca pe mine ma durea capul si am vrut sa ies din casa. oricum trebuia sa mai dau si eu pe la gradi, sa intreb despre odor...
mada, as veni si n-as veni... si eu am starea aia despre care zicea andicu si mai sunt si singura cu copiii... lucru placut, dar deloc usor...
andicu, probabil ca n-ai chef sa-mi spui, dar ma intrebam de ce ai vrea sa te muti la tara, cand ai o casa asa frumoasa la oras?!
...as dezvolta ideea... ca ma intereseaza subiectul, dar poate alta data..... sa am mai mult chef de vorba...
isi, intr-adevar, despre familia dandusei nu poti sa spui decat ca parca-i desprinsa din povesti... emana iubire....
IAR plaaaaaaaaaaaangeeeeeeeeeee.......
selen80 spune:
Isidora, la oha la oha, dar ne-ai nimerit adik pt mine nu e atat de important ce este (la primul sunt generoasa, desi mi-as fi dorit un baiat si o fata in ordinea asta...), dar al meu sotz tanjeste dupa un baietzel....deci daca era de imbatat, pt ele era valabil, la mine cu bere fara alcool era mai greu
Madaluta m-am uitat si eu pe blog la poza ta, si nu cred ca te stiu....dar eu am 28 de ani, am fost alte generatii....dar daca ai terminat la Spiru s-ar putea s-o stii pe sora mea...
si daca tot am reusit sa intru pe blog (ca pe site-uri de poze nu pot, doar pe picasa...), ti-am admirat si mandretile de copilasi, sunt niste frumosi, iar unele poze sunt super haioase!
ursuletzul nostru
16+
nunta
9 luni
selen80 spune:
citat din mesajul lui mocutza Selen am facut Liceul pedagogic, filologie, am terminat in 2000. Dupa Paste ma intorc acasa la mine in Constanta...e bine la mama dar nu e mai bine ca acasa...... Ma miram de ce nu pot face nimic de Andreea.....pai maicamea a bagat-o in raftul de la biblioteca.....a asezat-o pe sifonier....ca sa distreze copilul......ea se hahaia...si eu deja ma vedeam la mine acasa ca am doar un sifonier de 2,5 m pe care nu o pot urca bineinteles....si m-am enervat adanc...cu riposta calma......sa explic ce si cum bunicii....care nu a avut cum sa isi creasca copilul langa ea ca trebuia sa se intoarca la serviciu si acu recupereaza cu nepoata......ca a trecut perioada decreteilor.... mocutza Andreea Alesia 27.07.2008 |
M-am gandit ca poate ai terminat la Spiru si ne stim,d ar se pare ca nu....o fi mic orasul, dar nici chiar asa!
oricum ma bucur ca va cunosc pe toate acum
ursuletzul nostru
16+
nunta
9 luni
madaluta spune:
citat din mesajul lui selen80 Isidora, la oha la oha, dar ne-ai nimerit adik pt mine nu e atat de important ce este (la primul sunt generoasa, desi mi-as fi dorit un baiat si o fata in ordinea asta...), dar al meu sotz tanjeste dupa un baietzel....deci daca era de imbatat, pt ele era valabil, la mine cu bere fara alcool era mai greu Madaluta m-am uitat si eu pe blog la poza ta, si nu cred ca te stiu....dar eu am 28 de ani, am fost alte generatii....dar daca ai terminat la Spiru s-ar putea s-o stii pe sora mea... si daca tot am reusit sa intru pe blog (ca pe site-uri de poze nu pot, doar pe picasa...), ti-am admirat si mandretile de copilasi, sunt niste frumosi, iar unele poze sunt super haioase! ursuletzul nostru 16+ nunta 9 luni |
..am terminat Pedagogicul in '95... deci nicio sansa sa ne stim, dar ma bucur k ne cunoasteam macar virtual.Multumim pentru aprecieri
Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)
Blogul nostru-Viatza intre roz si bleu
Bazar pentru Mihaita