Gravidute si mamici de Constanta (48)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns isidora spune:

Mai,nu-s cum sa o dau...pe la 15 doarme Ioan sigur...dar vad eu ,ora e buna...deci pt. mine e ok asa ,pe la 15...vad eu cum fac cu Ioan desi vreau sa vin cu el...Poate doarme pe la 13 si nu-l mai culc dupa...Acum doarme scumpul...
Dar Briana cand doarme?

Si legat de nervi la volan...eu mi-am tras de curand un ranjet din ala amabilo-condescendent si mai bag si un multumesc cu avariile ca poate ,poate s-or simti nesimtitii...Nu mai pot sa injur ca Isi inregistreaza tot...De curand am auzit-o cu expresia :'cap de traista ce esti'...

Doc,asa e, ai nostri sunt cei mai buni dar tot ma induiosez pana la lacrimi cand intalnesc familii in care copilul e in CENTRU .
Si noi ii iubim si ne iubim dar la egoism nu ne ia nimeni...
Stiu ca ei,ceilalti care ma impresioneaza au inteles !Au simtit ,au vazut ceva dupa care noi inca orbecaim...Dar Domnul are rabdare inca si noi o sa ne rugam sa devenim in fiecare zi mai buni...

Selen,deci asa ...bine ca sunteti bine si sa fie cu putza daca asa iti doresti eu am zis-o la oha...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Citat:
citat din mesajul lui selen80

Mocutza, daca am inteles bine, esti din Tulcea? N-am reusit sa te vad in poze, s-ar putea sa ne stim macar din vedere, ca si eu sunt din Tl unde ai facut liceul?

ursuletzul nostru

16+

nunta
9 luni

oho..inca o tulceanca de-a mea... M-am uitat si eu la poze, dar nici vorba sa va stiu pe vreuna din voi...

Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)

Blogul nostru-Viatza intre roz si bleu
Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Am revenit, cu bebe agatat.... N-ar sta vreodata sa i se umple pampersu'.... nuuuu.... bazaie sa-l schimb dupa fiecare pisu, ca nu se suporta 'murdarel' E TOTAL diferit de fra-su (si de cum a fost Sebi bebelus) si... scoate untu' din mine. D-aia nici nu mai intru pe forum... scorpionasu' ambitios, stie cum sa-mi acapareze intreaga atentie...
Nu prea am ce sa va povestesc despre diversificare... Deocamdata suntem la faza de acomodare cu lingurita si incercat gusturi noi. Ar fi trebuit sa incepem cu supa de legume, la 5 luni, insa pt ca este un constipacios... am inceput cu cruditatile... 5, 10, 15ml... suc de mar (apoi 2-3 lingurite piure), suc de morcov, suc de portocala (nici macar asta nu l-a scos afara, da' poate a fost prea putin cantitativ)... si... ieri i-am dat para...
Rezultate partiale: plimba cu limba in gurita piureutul, inghite ce primeste de la lingurita, daca-i place gustul (portocala, para sunt in top) casca gura maaare si ma prinde de maini si imi arata sa-i duc lingurita la gurita.... Digera bine tot si pare multumit sa 'pape' si el ceva, mai ales daca mancam si noi odata cu el, la bucatarie. Partea care nu-mi place, desi am exagerat putin (la Sebi n-as fi indraznit atat de devreme cu portocala si mai ales para), tocmai din dorinta de a-l face sa aiba scaun fara chinuiala si supozitor... el tot este constipat.
hihi... Hotarasem sa facem o pauza azi, caci dupa para de ieri, mi-a regurgitat cate putin dupa fiecare masa de lapte care a urmat, clar a fost prea devreme pt asta. Daaaar.... in timp ce scriam mesajul... a inceput iar galagia... l-am luat prin eliminare.... siiiii.... baietelul meu dorea papica la lingurita! Cand i-am aratat lingurita goala.... pun-te pe chiuit.... Asa ca... intre timp... i-am dat si 'sa
pape'. O sa pun si cateva poze de saptamana trecuta... iar ma cheama......

Mami de baieti nazdravani: Sebi(4 feb 2004) si Antonio(27 oct 2008)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!

Mergi la inceput

Pai Adriana nu de Razvan era vb., de ceilalti mult mai violenti...El saracutul riposteaza banuiesc ...din ce-ai povestit..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Citat:
citat din mesajul lui isidora

Mai,nu-s cum sa o dau...pe la 15 doarme Ioan sigur...dar vad eu ,ora e buna...deci pt. mine e ok asa ,pe la 15...vad eu cum fac cu Ioan desi vreau sa vin cu el...Poate doarme pe la 13 si nu-l mai culc dupa...Acum doarme scumpul...
Dar Briana cand doarme?

Si legat de nervi la volan...eu mi-am tras de curand un ranjet din ala amabilo-condescendent si mai bag si un multumesc cu avariile ca poate ,poate s-or simti nesimtitii...Nu mai pot sa injur ca Isi inregistreaza tot...De curand am auzit-o cu expresia :'cap de traista ce esti'...

Adina
Mami deIsidora(11 octombrie 2003) si Ioan (23 februarie 2008)

adina, dupa 15, inseamana si 16 si 17 cand puteti voi sau cand se trezeste Ioan.
Briana doarme in jurul orei 12 cca 2-3 h, dar azi a adormit la 11.15 pt k s-a trezit de la 8( de obicei se trezeste la 9.30).
mai avem 2 zile de program de voie caci ne vine acasa flacaul care e matinal de matinal...6.30-maxim 7...sa vezi atunci fericire...dar de-abia astept manca-l-ar mama...

Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)

Blogul nostru-Viatza intre roz si bleu
Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

Citat:
citat din mesajul lui isidora

Pai Adriana nu de Razvan era vb., de ceilalti mult mai violenti...El saracutul riposteaza banuiesc ...din ce-ai povestit..

Adina
Mami deIsidora(11 octombrie 2003) si Ioan (23 februarie 2008)

stiu, adina, ma gandeam insa la el ca el nu e deloc acaparat de tv si calculator.deci la primul scandal asa am inteles ca baiatul respectiv a inceput dar tot eu am fost trasa la raspunedere.iar pt incidentul cu buza lui razvan umflata nu s-a facut valva deloc, de nu putea saracul nici sa bea, ii dadeam cu paiul.acum la incidentul de luni nu stiu care a inceput, care a fost motivul.se poate sa fie si el de vina.nu stiu amanunte ca el nu poovesteste cand sunt astfel de incidente.
eu zic ca nu ii iau apararea in sensul ca nu stiu cine a inceput scandalul.acasa el nu este violent, bine ca mai trage pisica de coada dar nu se pune nu?mai mult din gura se cearta cu noi.

adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Pai, cred ca te-au tras pe tine la raspundere ca nu esti genul cu gura mare...au plasat matza la cineva mai dragut ca tine...

Mada,noi incercam pe 15 ,ca la 17 tb. sa plecam...

Mergi la inceput

macar de ar fi asa si sa stiu ca nu e el vinovatul.nu stiu ce sa mai zic si sa mai cred.merci mult fetelor de sfaturi.

varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndreB spune:

Mada: Si noi tot un 15.30-16 ora de venire (in functie de somnicul de pranz)!

Mama lui dom' doctor (?) Matei (5 nov. 2007)

My new blog http://secundavietiimele.blogspot.com/

Matei la fotograf http://home-and-garden.webshots.com/slideshow/565482382Dpsuvf]

Mergi la inceput

directoarea stiu de ce nu ma suporta.....ca stii ca atunci cand nu"sari la cap"....esti fraier.

varsta lui razvan

Mergi la inceput