Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009 (28)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

Am intrat sa ma uit la poze! Ce mamici frumoaseeeee!!!
Pai unde e grasimea de care tot ziceti???!!!

KIKI 12+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha74 spune:

hello burticutze!

raspund si eu prezent la apelul pandei , desi am lipsit motivat...daca e vremea frumoasa colindam, ne plimbam. E adevarat ca ieri am fost la film asa intre fete (baietii au ramas acasa), adica fete + mamici. A fost fain, am vazut Marley and me, simpatic dar cu un final tristulet. Astazi de exemplu am luat masa de pranz in Parcul Tineretului.

acum Laura a plecat la scoala, pe Matei l-am bagat la culcare..iar eu repede pe forumeala....

offff- imi pare rau ca aveti probleme cu familionul...mi se pare asa de aiurea..din fericire la noi nu se pune problema asa. cand am anuntat de bb3, toti (si ai mei si din partea sotului) ne-au felicitat pupat, si i-am simtit foarte aproape. Pe mine mama m-a ajutat foarte mult cu Laura, cu Matei si acum il asteapta cu nerabdare pe bb3. e adevarat ca nu l-am lasat sa doarma la ea, ci cand am nevoie vine ea la noi, stam foarte aproape

elle- eu DT la ultima sarcina l-am facut dupa amiaza si eco si sange, nu sunt analize care sa fie influentate de papa. Si dry testul, tot asa l-am facut la ora 13.00.

apropos de dry test, astazi se fac doua saptamani de cand am "donat" ange, asa ca am pus mana pe telefon si am sunat la medsana, mi-a raspuns o fatuca care imi spune nu sunt gata...ok, dar cand??? pai nu stie... I-am cerut pe cineva care imi poate da un raspuns...asa ca tot eu trebuie sa sun astazi dupa ora 18.30 ....nu e prima oara cand astia de la medsana pica de neseriosi!

Miha, mami de Matei (16.01.2008) si Laura (30.09.1997) si 15+
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui kiki_cri

Am intrat sa ma uit la poze! Ce mamici frumoaseeeee!!!
Pai unde e grasimea de care tot ziceti???!!!

KIKI 12+ cu

eee, si tu acuma, e ascunsa bine sub haine cel putin la mine! nu vezi ca nu am curaj sa fac poze cu burtica goala?? desi stiu ca sunt mai relevante

multumim de aprecieri, asteptam sa admiram si noi o burtica cu 2 locatari

ursuletzul nostru

16+

nunta
9 luni

Mergi la inceput

katteryna- maine este ziua cea mare!!! iti tinem pumnii.

selen, diamar, elle- tinem pumnii pentru eco de azi si maine. ,

si eu l-am simtit pe bb, dar asa firav...dar e din cauza de colaceii mei

asa, stiam eu ca vreau sa mai spun ceva...despre Matei, ca m-am plans ca noaptea e un cosmar. asa a fost si sambata, dar ieri seara nu a mai plans asa a disperare, dar s-a sculat de vreo sase ori a baut cate un pic de ceai si trebuia sa stau eu sau sotu' (ca facem cu schimbu') langa el pana readormea...altfel se punea pe plans...
mi-e tare frica de noaptea asta, ca suntem si singuri, sotu' mi-e plecat toata saptamana...si la baita imi va fi mai greu pentru ca el era responsabil cu asta...

a, m-am pus si le-am facut alora de la medsana un mail asa de dulce...sa vedem daca vor reactiona.

"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)

Mergi la inceput

si eu am vazut grupa de TO MODELE "burtici fericte de sptembrie-octombrie"

kiki-cri- pai cele cu grasime...nu au pus poze...inca , ca eu nu am nici un complex, si ma simt tare bine asa cum sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns panda77 spune:

So...ma bucur ca ati redevenit constiincioase, asa va si sta bine.

Noi ne-am intors din parc si acum profit de o mica pauza de somn a Ilincai. Bineinteles ca mi-am facut temele si am citit din urma.

Ha! Va ingrijoreaza ca nu vedeti in poze grasimea? Pai normal ca s-au imbulzit sa puna poze top-modelele, doar nu se grabesc balenute ca mine sa-si etaleze colaceii . Incet-incet o sa vedeti voi ca se echilibreaza balanta la cantar.

Miha, sa stii ca si noi trecem printr-un episod de teama la adormire cu Ilinca. Dar cel putin stiu ca a fost declansat de niste zgomote si mai stiu ca e temporar. O sa revenim incet si cu rabdare la normal, acum trebuie sa stau langa ea pana adoarme, desi in mod obisnuit o asez in pat, o pup si gata; nu e nevoie nici de lumina, nici de usa deschisa, de nimic. Ai sa vezi ca trece.

Panda, 13+ cu
si fudula mamica de www.flickr.com/photos/23506973@N07/" target="_blank">Ilinca - 15 iulie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns panda77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alex25
Noi suntem ok, cand bine cand rau, ma ucide durerea de cap, asta e cea mai grava problema, nu stiu ce sa mai fac! Aveti vreo idee?

alex, tu bei cafea? In prima sarcina am avut si eu aceeasi problema dar dr m-a sfatuit sa beau o cafea pe zi si mi-a trecut ca prin farmec! Sper sa-ti treaca repede si tie!

Panda, 13+ cu
si fudula mamica de www.flickr.com/photos/23506973@N07/" target="_blank">Ilinca - 15 iulie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaanna spune:

Greiere, la multi ani fericiti!Sa iti dea Dumnezeu numai bucurii si mai ales sanatate tiesi fmiliei tale, in special puisorului din burtica!

Mariaanna
12+

Mamica de si in asteptarea unui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninia spune:

Off vad ca tre sa ma pun treaba ca sa ma puteti vedea in timp real !
Multa bafta la fetele ce merg la control maine! Sa veniti toate cu vesti cat mai bune.. sper ca si eu voi putea sa va aduc vesti bune..Stau cu o frica mereu inainte de a merge la dr..Sper sa pot dormi ceva la noapte
O seara placuta!!!

Ninia mamic de Mathias (15.03.2006) si 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katteryna spune:

Buna seara burtici! Am schimbat si noi semnatura Teoretic de acum avem si noi 15 cm ( adica suntem inalt ca tati ) si 120 gr.
Eu zambesc, glumesc, dar nu mi-e bine deloc...cand ma gandesc la ziua de maine...
Miha multumesc pentru incurajare
La 8 jumate o sun pe d-na doctor sa-i aduc aminte...si asa ma apuca tremuriciul numai cand ma gandesc! Nu mi-e frica de acul ala mare ca am facut la injectii la viata mea de ar fi putut sa ma foloseasca pe post de stropitoare, dar mi-e frica de riscurile amnio si de rezultat...
Apropo de concediu, de maine mi-am luat medical 7 zile si de acum incolo o sa imi mai iau si o sa stau mai mult pe acasa ca si asa nu am kef de nimic la munca...
Selen, Diamar si fetele care va duceti la eco, va tin pumnii si va astept cu vesti bune
Fetelor va rog, tineti-mi si mie pumnii maine la pranz sa fie bine la amnio

16+

Mergi la inceput