Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009 (28)
Raspunsuri - Pagina 9
Emy10 spune:
Buna seara mamicilor!
Sunt o mamica de septembrie si incerc sa ma alatur si eu voua! Nu prea stiu daca am procedat bine caci nu prea am mai umblat pe forumuri, dar invat din mers!
DN:10.06.1976, UM:10.12.2008, DPN:16.09.2oo9. Am vazut ca mai este cineva pe acest forum cu exact aceleasi date.
Va pup!
panda77 spune:
katteryna, scoatem pampoanele pentru tine
Maine tinem pumnii si sa ne povestesti musai cum a fost!
Panda, 13+ cu
si fudula mamica de www.flickr.com/photos/23506973@N07/" target="_blank">Ilinca - 15 iulie 2007
panda77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ninia Stau cu o frica mereu inainte de a merge la dr..Sper sa pot dormi ceva la noapte |
Ninia, mult curaj, scoatem si pentru tine fetele la incalzire: . Tzinem pumnii sa fie totul bine! Dar intra mai des si scrie-ne, dupa inca vreo 10 mesaje o sa te vedem in timp real.
Panda, 13+ cu
si fudula mamica de www.flickr.com/photos/23506973@N07/" target="_blank">Ilinca - 15 iulie 2007
panda77 spune:
Emy, bun venit in nostru, sarcina frumoasa si bb sanatos! Scrie repede 10-11 mesaje sa te vedem si noi nemoderat. Povesteste-ne despre tine, asa te si cunoastem si scapi si de moderare.
Panda, 13+ cu
panda77 spune:
Emy, acum esti si pe listuta.
Panda, 13+ cu
Roxxy80 spune:
Emy, bine ai venit in gasca burticilor fericite. Sa ai o sarcina usoara!!
Mai fetelor, eu mor pe binevoitorii astia care le spun numai prostii copiilor nostri mai mari. Chiar daca noi ii credem mici, ei inteleg destul de multe. Eu le-am alor mei de cand am ramas gravi sa nu indrazneasca vreodata sa-i spuna lui Matei ceva referitor la bb2 (ma refer la chestii de genul: daca nu faci aia, mami o sa-l iubeasca mai mult pe bb2 sau la toamna o sa vii sa stai la noi cand se naste bb2). Eu nu voi avea partea de nici un ajutor ca sa-i cresc pe cei doi pui. Dar sunt o femeie puternica si ma voi descurca. Ai mei ar vrea sa aiba grija de Matei dar la ei acasa (stau la 3 statii distanta d enoi). Eu nu sunt de acord cu asa ceva. Puiul meu nu pleaca de langa mine.
Un alt lucru la care am inceput sa lucrez (cu familia si cu prietenii) este partea cu vizitele la bb2 dupa nastere (adica dupa ce face bb2 2 luni - ca asa am facut si la Matei). Le-am spus ca orice cadou ii vor aduce lui bb2 sa nu cumva sa-l ofere de fata cu Matei. Nu vreau sa sufere puiul meu si sa se simta respins. Mai ales ca atunci va avea aproape 2 ani si va realiza mult mai multe. Eu am citit destul de multe cazuri si nu vreau ca Matei sa dezvolte vreun complex sau ceva care-i sa-i afecteze dezvoltarea armonioasa.
Poate ca par exagerata, dar prefer sa evit sa-l afecteze ceva pe puiul meu.
Roxxy, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si o super fericita 15+
Emy10 spune:
Multumsc pentru primire!
Ce sa va zic? Sunt la prima sarcina si habar nu am despre copii! Sunt in 14 saptamani si pana acum din fericire nu am avut o sarcina prea dificila. Mici stari de greata uneori, cam atat.
Merg la doctorul Horia Coflan de la Polizu. Mai merge cineva?
Acum sunt in asteptarea rezultatelor de la dry test.
Emy10 spune:
Eu am cam pus vreo 3,5 kg pana acum cu tot cu craciun-revelion! Utimele vreo 2 kg cand am intreat in saptamana 14. Voi ati pus kg pe voi?