Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009 (28)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Raluca, nu se stresezi. De asta suntem aici: ca sa ne incurajam si sa trecem cat mai frumos prin perioada asta. In plus, invatam unele de la altele.
Si eu sunt de parere ca fiecare copil trebuie crescut de parinti si nu de bunici, chiar daca exista conflicte sau nu. Asa ca, nu te lasa! Capul sus! SImplul fapt ca esti capabila sa constientizezi greselile parintilor si te straduiesti sa nu le repeti, te face o mama mai buna in fiecare zi!

Bia mamica lui Busici (24 mai 2005) si14+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mary_07

Oooff,am crezut ca numai ai mei il vor pe Alex
Si noi stam deocamdata cu parintii mei,intr-un ap. cu 2 camere....ei si-au facut casa,dar nu e gata inca,cam primavara viitoare se vor putea muta. Ei tot zic sa il mut pe Alex cu ei in camera ca altfel imi va fi greu,ca daca bb plange se va trezi si Alex....nu prea is de acord,dar totodata cam asa e...vom vedea noi pana atunci.
Daaaar, ei se gandesc ca atunci cand se vor muta,sa-l ia si pe Alex,sa-mi fie mie mai usor. Tata e innebunit dupa Alex,au o relatie speciala...nu m-a avut decat pe mine,isi dorea enorm sa aiba si un baietel,dar n-a fost sa fie asa ca Alex ii umple sufletul de bucurie acum.
Mie nu-mi convine sa-l duca,vreau sa-i cresc eu pe amandoi..chiar daca am 20 de ani,n-oi fi eu singura femeie cu 2 copii mici.
Si partea si mai urata e ca multe cunostinte ii zic de pe acum lui Alex ca atunci cand va veni bb,el va trece pe locul 2 si ca nu va mai primi atata atentie din partea noastra...le tot zic sa inceteze dar ei se scuza ca Alex oricum nu pricepe ce zic ei...pai cum puii mei sa nu priceapa???ooff,ca iar ma enervez...

Poze cu noi

http://mely-2007.hi5.com

Melania, de Alex (2 noiembrie 2007)
si 16+,

E mai complicat daca locuiti impreuna. Totusi, eu zic sa nu te lasi si sa nu il lasi cu parintii, daca nu-ti doresti asta, chiar daca ei insista. Iar atunci cand prietenii fac aluzii si remarci "istete" raspunde-le pe loc, de fata cu copilul, fiindca el aude si judeca tot, chiar daca nu-ti da de inteles asta. In privinta aceasta, pot sa-ti garantez, din experienta cu fiul meu. E mai interesat de ce raspund eu decat de ce spun ceilalti propriu zis. Si daca nu raspunzi ferm, are senzatia ca ceilalti au dreptate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex1405 spune:

Greiere, la multi ani si sa ai un an asa cum ti-l doresti!
Raluca, Ellenuta, mai bine nu dati de baut decat sa va chefuiti voi impreuna pe 11 aprilie?
Apropo de baut: am dat peste cumnata unei prietene bune care mi-a povestit ca totata sarcina nr. 2 a baut bere fara alcool. Si nu din cand in cand...ci la greu - fara sa aiba vreo problema cu sarcina, asa ca putem bea linistite ocazional, zic eu...
biaz, asa credeam si eu, ca scapam de griji cand iese bb, dar cand am vazut ideea enuntata de tine m-am gandit mai bine. Nu cred ca mai scapam vreodata de griji. Macar acum stau cumintei in burtica, nu pot pleca niciunde, iar cat timp ne simtim noi bine, cel mai probabil e ca si ei sunt bine. Dar cand vor umbla de colo colo? Dar cand vor umbla cine stie pe unde si noi vom sta acasa intrebandu-ne daca sunt bine? Ufff...voi care sunteti deja mamici ne puteti spune daca grijile de dupa nastere sunt altfel decat cele din sarcina....

Raluca, nasol cu parintii tai... ai mei macar sunt convinsa ca nu or sa-mi faca probleme. Le-am zis odata in gluma ca o sa-mi creasca copilul, iar ei foarte serios mi-au spus sa nu fac greseala sa las pe altcineva sa-mi educe copilul. Ca un bunic priveste altfel nepotul decat si-a privit copiii si ca sunt sanse foarte mari sa il "strice", ca nimeni nu-mi va educa copilul asa cum cred eu ca e bine - decat eu, ca nu se pune problema ca nu ma ajuta, dar educatia trebuie sa i-o fac eu. Pe de alta parte, cu soacra s-ar putea sa am de furca - ea cred ca si-ar dori sa ii duc copilul si sa ne mai vedem la majorat. Exagerez dar realitatea nu e departe.... asa ca pana punem lucrurile la punct, o sa fie ceva frictiuni..desi eu sper sa nu fie cazul...

Si nu in ultimul rand - vazut galeria de burtici si cu mare incantare am constatat ca toate burticile sunt frumoase si "regulamentare" , si ca nici a mea nu e prea departe de "exponatele" deja existente in galerie. Incerc sa fac si eu in seara asta sedinta foto pentru comparatie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Buna fetelor!
Auziti, nu se mai poate asa, ce e cu viteza asta???Cand am ajuns si eu la pagina 6 si am rasuflat plina de nerabdare, usurata, pf, apare pagina 7 .
Raluca, sper sa treci peste ce ti-au zis parintii tai. Eu sunt o persoana care pune la suflet multe, si care pana la un anumit nivel am nevoie de aprobarea sau sustinerea mamei. Trebuie insa sa ii faci sa inteleaga ca viata ta e doar a ta, si ca o traiesti cum crezi tu mai bine . Eu te inteleg, si sunt alaturi de tine. Am visat intr-o seara ca mama mea imi hranea fetita de 2 zile cu papa solida, si asa am dat-o la o parte cu un orgoliu si o posesivitate , zicandu-i: Eu imi hranesc fetita . Cred ca ceva natural, fiecare isi apara puiul. Fii tare.
Am vrut sa votez si eu hotul de paine...care e cat painea aproape , insa imi cerea nr de Romania, si nu am (adica nu-l stiu ).
Vazut si eu burticile, foarte mandre . Am sa imi pun si eu poze cu fatza Incerc sa asociez mesajele cu fetele...insa inca mi-e greu . Perseverez .
Azi am inceput bine saptamana, m-am prezentat la control la gineco, si aflu ca dr nici nu e, ca de fapt am pe 27 programare . Asa mi-e ciuda, ca vroiam sa vorbesc cu dr, nu-mi explic cum am facut confuzia asta!
Despre bubitele mele: s-a rezolvat...adica au disparut fara sa ma dau cu nimic...Asta nu inseamna ca nu mai am inca ganduri de ingrijorare..Am fost insa la urgente, le-am explicat la dr ginecologi simptomele, au vazut ce am pe mana, mi-au facut eco (totul ok, bebe innota ), si m-au trimis la medicul de familie...Deci nu era asa grev, nu?!Ca mi-ar fi zis!!
Va salut pe toateeeee!!
Ps. Eu inca am ramas la reteta de papanasi, ca m-am aprovizionat cu branzica, insa cand am vrut duminica sa-i fac, nu mai aveam oua

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Buna si de la noi
Am vazut pozicile sunt super dragutze, niste burtikoase frumoase foc,am sa fac si eu sa-mi cunoaste-ti burtica
Greiere.. sa fii sanatoasa si bebe sa creacsa mare
Selen... iti tin pumnii stransi, tare, tare sa vii cu vesti bune
Diamar... tin pumnii si pentru tine

tuturor pupici multi pe burtici, aveti grija si voi si la tot ce va influenteaza negativ, da-ti ignore, e prea frumoasa perioada asta ca sa fim triste.multe

madutz

miracolul a venit pe stradutza mea
Sf Nectarie si Maicutza Sfanta mi-au binecuvantat pantecul cu un mic ghiocel
asa de optimista am fost
www.pregnancy-layouts.com/style-Binky-Catalina%20Maria.jpg" target="_blank">www.pregnancy-layouts.com/style-Belly-Catalina Maria.jpg" target="_blank">

"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Deci nu am nici o sansa sa tin pasul cu voi....mai citesc si din urma, dar nu pot recupera tot....mama lui de servici astazi si maine!

Va pup pe toate si va doresc numai bine! Multa bafta tuturor care merg sa il vada pe bb!

Noi suntem ok, cand bine cand rau, ma ucide durerea de cap, asta e cea mai grava problema, nu stiu ce sa mai fac! Aveti vreo idee?

Vreau si eu pls PAROLA de la contul comun, sau unde ati pus pozele, ca sunt afona rau de tot!

12+
Da Doamne sa ne nastem sanatosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Ralu tu bucura-te de copii tai si lasa-i pe parinti in pace. Sa vina, sa-i vada, sa le aduca cadouri si atat.
Eu sunt mai dintr-o bucata si i-am spus soacramii ca n-am nevoie de ajutorul ei, ca daca vreau ceva cer. Cica s-a ofuscat, a plans da io trece ei. Cu ai mei e altceva, au o gandire foarte la moda, sunt in pas cu tot ce-i nou, am incredere, chiar ma bazez pe mama ca ma va ajuta. Si daca nu-mi va conveni ceva ii voi spune, altfel discut cu ea.
Oricum, la ce am patit clar va fi un copil mult prea rasfatat de toata lumea, este mult prea dorit ca sa nu fie asa.

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 14+ cu Dragos Alexandru
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Sunt de acord cu Bia, desi n-am experienta, ma gandesc totusi ca nimeni nu poate stii ce intelege si ce nu un copil, la orice varsta....oricum va aparea si gelozia inerenta cand vine BB2, asa ca nu cred ca au nevoie sa le mai si alimenteze alti "binevoitori" aceste sentimente....ce oameni!

ursuletzul nostru

16+

nunta
9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Pai voi acum va plangeti de viteza?! cand care mai de care suntem pe la munci, sau n-avem tot timpul acces la net, etc etc.....dar cand om intra rand pe rand in prenatal si-om sta numai acasa, calare pe calculator?! va dati seama ce va fi atunci la gura, pardon degetele noastre??!

Multam pt pumni!! adik pumnii stransi pt diseara

ursuletzul nostru

16+

nunta
9 luni

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alex1405

biaz, asa credeam si eu, ca scapam de griji cand iese bb, dar cand am vazut ideea enuntata de tine m-am gandit mai bine. Nu cred ca mai scapam vreodata de griji. Macar acum stau cumintei in burtica, nu pot pleca niciunde, iar cat timp ne simtim noi bine, cel mai probabil e ca si ei sunt bine. Dar cand vor umbla de colo colo? Dar cand vor umbla cine stie pe unde si noi vom sta acasa intrebandu-ne daca sunt bine? Ufff...voi care sunteti deja mamici ne puteti spune daca grijile de dupa nastere sunt altfel decat cele din sarcina....

Bibicu' mik
Noi - momente frumoase din viata
www.sardog.ro/" target="_blank"> Hobby
14+ ...si povestea merge mai departe

Atunci cand am vorbit despre faptul ca scapam de griji la nastere, ma refeream la faptul ca in timpul sarcini suntem ingrijorate ca nu putem sa-i vedem, nu stim daca sunt intregi sau nu, nu le putem lua temperatura... etc. Eu am un fiu de aproape 4 ani si nu pot sa zic ca ingrijorarea a dominat acesti ani frumosi. Mult mai ingrijorata am fost in timpul sarcinii din cauza sentimentului ca nu puteam sa-l vad si sa fac mare lucru. Asa simt si acum. Ma innebuneste ca nu stiu ce face acolo in burtica si ca nu-l simt.
Dar, ca sa-l citez pe socrul meu, in ceea ce priveste cresterea copiilor, nu te ingrijora, primii 20 de ani sunt mai grei.

Mergi la inceput