Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009 (28)
Raspunsuri - Pagina 6
cristina_ana spune:
Am reusit si eu sa pun cateva pozici.
Raluca, m-am enervat la culme cand am citit ce au putut zice parintii tai! Incearca sa nu pui la inima, explica-le frumos ca gresesc si poate isi revin si ei. Din pacate dupa nastere chiar cred ca o sa ai nevoie de ei, eu una nu ma vad deloc avand grija de doi copii mici si cu operatie pe deasupra!
Ralu80, nici eu nu il simt pe bebe mereu. Am zile intregi cand nu simt aproape nimic. Nu exagerez, dar zilele trecute am stat cateva ore, adunate, intinsa pe pat, cu mana pe burta, incercand sa descifrez fiecare tresarire, miscare, orice acolo, care sa imi spuna ca bebe e bine, dar abia aseara l-am simtit. Am crezut ca innebunesc de frica!
Ellenuta, innebunesc mama daca ma mai uit la bunatati! Vad ca iar m-a palit pofta de dulciuri! Arata bine rau tortul ala, ce sa zic...
Panda, si mie mi-a stat inima cand am citit inceputul mesajului tau! Te rog eu, nu mai face din astea, ca ne ai pe toate pe constiinta!
Bafta la fetele care merg la control, sa veniti numai cu vesti bune!
Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 15+
POZE
cristina_ana spune:
Am reusit si eu sa pun cateva pozici.
Raluca, m-am enervat la culme cand am citit ce au putut zice parintii tai! Incearca sa nu pui la inima, explica-le frumos ca gresesc si poate isi revin si ei. Din pacate dupa nastere chiar cred ca o sa ai nevoie de ei, eu una nu ma vad deloc avand grija de doi copii mici si cu operatie pe deasupra!
Ralu80, nici eu nu il simt pe bebe mereu. Am zile intregi cand nu simt aproape nimic. Nu exagerez, dar zilele trecute am stat cateva ore, adunate, intinsa pe pat, cu mana pe burta, incercand sa descifrez fiecare tresarire, miscare, orice acolo, care sa imi spuna ca bebe e bine, dar abia aseara l-am simtit. Am crezut ca innebunesc de frica!
Ellenuta, innebunesc mama daca ma mai uit la bunatati! Vad ca iar m-a palit pofta de dulciuri! Arata bine rau tortul ala, ce sa zic...
Panda, si mie mi-a stat inima cand am citit inceputul mesajului tau! Te rog eu, nu mai face din astea, ca ne ai pe toate pe constiinta!
Bafta la fetele care merg la control, sa veniti numai cu vesti bune!
Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 15+
POZE
Raluca_u spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ellenuta hai sa va dau o reteta de tort ... eu salivez deja cu gandul la el ... il fac de paste sau de ziua sotului .. pe 11 aprilie .. http://dulciurifeldefel.blogspot.com/2009/02/tort-de-ciocolata-si-mouse-de.html Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 11+ Eva creste mare Eva www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete papa bun |
ha ha facem un party impreuna? si ionut e in aceeasi zi nascut...
Raluca 13+ si www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)
Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.
patibuz spune:
Sal, burtici... Aveti spor la scris, nu gluma... Am postat si eu un amarat de mesaj ieri, si acum mi-am propus sa il caut ca sa pot citi de la el incoace ... si cand colo... mesajul era in capitolul trecut!
Nu mai vb de prajituri ca la mine la bloc s-a deschis o cofetarie... Il astept pe sot cu nerabdare sa dea o raita pe acolo si sa imi faca aprovizionarea!!!
Voua vi se cunosc burticile??? Ca eu deja tre sa mut nasturele la pantaloni! si tre sa imi cumpar ciorapi nr 3, ca aia 2 ma strang pe burta!!!!
Mamicile cu bebe mic... Cum va descurcati cu ridicatul in brate? Pe mine m-a rupt de spate grasutu meu! da e iubitul meu si daca se cere... eu ce sa fac????
biaz29 spune:
Raluca, sper ca nu te vei lasa descurajata de reactia parintilor. Au gresit in mult privinte. Totusi, daca nu ai facut-o deja, poti sa ai o discutie deschisa cu fiica ta, in care sa ii explici nu numai cat de mult o iubesti si cat de frumos va fi sa fiti 4, dar si de ce bunicii pot sa nu inteleaga ceea ce gandesc parintii si sa greseasca cu toate ca o iubesc. Eu asa am procedat in unele conflicte cu bunicii, ce-i drept, nu foarte grave.
Bia mamica lui Busici (24 mai 2005) si14+
ramonagabri spune:
Buna fetelor ,scuze nu scriu prea des dar sa stiti ca va citesc ori de cate ori am ocazie,am fost la eco si mia spus ca am un baietel are 135 gr ,si 18 cm ,eu prima oara l-am simtit acum 2 saptamani ,simt ca si cum ma gadila ceva an burtica ,e o senzatie super faina si an acelasi timp sunt super emotionata ,va pupic pe toate sa aveti grija de voi si de bebelusi 16+
vik-cj spune:
Bine v-am gasit harnicutzelor...aveti un spor la scris de invidiat!
Azi am tras chiulul si am ajuns mai repede acasa ...ca de citeva nopti m-au luat insomniile, intre 3 si 6 dimineata stau cu ochii in tavan, ori in TV si mai nou in laptop...asa ca am ajuns la zi cu tot ce ati scris! Sper sa imi treaca ca nu pot continua sem asta asa...am zile cu 9 ore/zi....si nu ma vad capabila sa fiu logica fara sa dorm macar 6-7 ore/noapte...
Revin cu rugamintea de parola de la userul comun...vreau si eu sa va vad! Si sa postez si eu pozici!!! Merci anticipat...
Va pup...si revin mai pe seara
Si...La Multi Ani greieras!
11+
biaz29 spune:
Acum ca mi-am activat PM, puteti sa-mi dati si mie parola, va rog frumos? Va rog!
Bia mamica lui Busici (24 mai 2005) si14+
Raluca_u spune:
fetelor merci mult de incurajari si sustinere. cu ai mei nu e loc de explicatii... am trecut prin multe faze mult mai urate, oricum eu sunt oarecum impacata cu mine si incerc sa accept ca la aproape 70 de ani nu ii mai pot schimba daca ei nu am nici pic de dorinta.
Adina am norocul ca e mica si nu a inteles ea atata si nici nu asculta prea atenta si nu intra in profunzimea lucrurilor, ei i-au spus eu m-am enervat, ea si-a vazut de joaca in continuare.
in ceea ce priveste ajutorul din partea lor sunt chiar convinsa ca nu o sa am parte de el pt ca nici nu mi-l doresc.
nici la adina nu m-a ajutat nimeni in afara de Ionut si m-am descurcat. la fel va fi si acum. mama ma streseaza din secunda doi cand intra in casa, ca nu e asa curat cum vrea ea
ca sunt jucarii peste tot, ca..........
eu am multe sechele din copilaria mea. in decembrie am avut o criza de nevralgie de trigemen si simteam ca innebunesc de durere
si am ajuns la un dr pt acupunctura si m-a pus rapid pe picioare. ne-am apropiat si in gluma i-am spus daca nu are si un remediu pt pofta de dulce care ma turbeaza uneori. el a luat-o in serios mi-a pus mai multe intrebari; la ce dulce poftesc, de cat timp, alte conditii daca am observat cand mi se face pofta... am raspuns la toate intrebarile si apoi el s-a apropiat de mine si mi-a spus ca daca ar putea m-ar ajuta, dar doar eu pot sa trec peste asta cand imi voi ierta parintii.
eu i-am spus ca i-am iertat de mult, dar ca inca ma dor anumite lucruri f tare.
raspunsul lui a fost poate i-ai iertat cu capul dar tr sa ii ierti si in suflet ca sa treaca cu adevarat.
imi pare rau ca va incarc cu povestile mele. trecem printr-o perioada minunata si nu aveti nevoie de dramele mele din copilarie si adolescenta.
va pup
Raluca 13+ si www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)
Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.
mary_07 spune:
Oooff,am crezut ca numai ai mei il vor pe Alex
Si noi stam deocamdata cu parintii mei,intr-un ap. cu 2 camere....ei si-au facut casa,dar nu e gata inca,cam primavara viitoare se vor putea muta. Ei tot zic sa il mut pe Alex cu ei in camera ca altfel imi va fi greu,ca daca bb plange se va trezi si Alex....nu prea is de acord,dar totodata cam asa e...vom vedea noi pana atunci.
Daaaar, ei se gandesc ca atunci cand se vor muta,sa-l ia si pe Alex,sa-mi fie mie mai usor. Tata e innebunit dupa Alex,au o relatie speciala...nu m-a avut decat pe mine,isi dorea enorm sa aiba si un baietel,dar n-a fost sa fie asa ca Alex ii umple sufletul de bucurie acum.
Mie nu-mi convine sa-l duca,vreau sa-i cresc eu pe amandoi..chiar daca am 20 de ani,n-oi fi eu singura femeie cu 2 copii mici.
Si partea si mai urata e ca multe cunostinte ii zic de pe acum lui Alex ca atunci cand va veni bb,el va trece pe locul 2 si ca nu va mai primi atata atentie din partea noastra...le tot zic sa inceteze dar ei se scuza ca Alex oricum nu pricepe ce zic ei...pai cum puii mei sa nu priceapa???ooff,ca iar ma enervez...
Poze cu noi
http://mely-2007.hi5.com
Melania, de Alex (2 noiembrie 2007)
si 16+,