Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009 (28)
Raspunsuri - Pagina 5
Raluca_u spune:
buna fetelor si eu pe aici.
recunosc ca nu am reusit sa citesc din urma decat f putin.vineri am lipsit de la birou si azi am avut de recuperat destul si inca mai am.
am vazut si eu fetele frumoase, incerc sa intru si eu cat mai curand, poate maine sa incarc cateva poze. desi cu mine nu prea am ca eu sunt in general in spatele camerei, fotomodelul fiind adina.
eu ma lupt cu durerile de spate tare de tot, asta este, o sa ma descurc eu cumva, important e sa fie bb ok.
stiti care a fost reactia parintilor mei cand le-am spus de bebe 2, asta va mai lipsea... si apoi pauza totala vreo 2 sapt, adica pauza la subiectul asta ca in rest tot vb cu ei. pana la urma si-a luat tata inima in piept si m-a intrebat cand ar trebui sa nasc si daca ma simt bine...
culmea culmilor a fost saptamana trecuta. ei tot insista sa o lasam pe adina pe la ei. eu nu pot din mai multe motive, e prea departe si imi e mult prea dor de ea si nu sunt de acord sa imi creasca cineva copilul, plus ca asa fac o politie cu ea... pe aia nu pui mana, cu aia nu ai voie sa te joci, pe jos nu sta ca e rece ia si te joaca pe pat, daca nu face asa cum vrea mama imediat o taxeaza - m-am suparat pe tine ca esti rea si eu nu te mai iubesc... si lista poate continua.
si ca sa imi puna capac de tot stiti ce i-au spus adinei: lasa ca la toamna cand face mami alt bebe de tine nu mai au nevoie si te aduc si te lasa aici cu noi si o sa te facem o fetita cuminte... am crezut ca turbez cand i-am auzit.
uite ca m-am descarcat si eu
bafta fetelor ce merg la control astazi si maine
in weekend m-am cantarit si eu, nu am facut-o din decembrie de dinainte de sarbatori, mai mult de frica. atunci aveam 67 kg si eram convinsa ca acum am undeva pe la 70 cel putin, pt ca in sarcina asta nu mi-a fost chiar asa rau si am mancat o multime de dulciuri. surprize, surprize, cantarul arata 66 kg. deci deocamdata stau super bine. sper ca si de data asta sa iau in greutate rezonabil si sa dau rapid jos tot. acum nu va imaginati ca sunt o sirena - departe de mine idealul asta.
o zi frumoasa va doresc
Raluca 13+ si www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)
Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.
kiki_cri spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ellenuta mamaaa fetelor da' ce viteza aveti .... eu merg maine la eco .. la 10.30 .. dimineata ma duc sa dau sange pentru DT si apoi la eco ... voi ce stiti am voie sa beau apa sau sa mananc .. ca daca as avea voie, m-as duce la 10 si ptr sange ... sa nu mai fac doua drumuri .. pupici Bafta la eco, pt analizele la sange nu ai voie sa manaci sau sa bei apa..eu asa stiu Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 11+ Eva creste mare Eva www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete papa bun |
KIKI 12+ cu
kiki_cri spune:
citat din mesajul lui selen80 EU, EU, EU AM AZI CONTROL!! La ora 18, asa ca de-abia maine va dau de veste a, si maine dimineatza la luat sange pt TT, si repetat analize pt Ecoli si stafilococ, asa ca sa-mi tineti pumnii, sa nu repet tratamentul cu antibiotice . ursuletzul nostru 16+ nunta 9 luni |
Selen, te asteptam azi cu vestile bune bafta! Azi afli si ce e?
KIKI 12+ cu
kiki_cri spune:
citat din mesajul lui mary_07 Kiki,daca zici ca e buna,musai sa merg si eu acolo sapt asta. Ti-am rasp in capitolul anterior in legatura cu localurile unde mergem,nush daca ai citit Poze cu noi http://mely-2007.hi5.com Melania, de Alex (2 noiembrie 2007) si 16+, |
Da, Mary, am vazut...dar nu stiu localurile de care mi-ai zis...sotul meu la stie...dar eu nu
Iti recomand cu caldura Dal Bafo
KIKI 12+ cu
adela2006 spune:
raluca in situatia ta sunt si eu , adica si ai mei imi tot zic ca la vara cand o sa nasc sa o las pe alexia la ei , si nu-mi convine spre deosebire de voi la noi o rasfata la culme , noi stam cu parintii mei pana la vara cand sper sa fie gata casa si sa ne mutam in formatie de 4 , ca nici mie nu-mi convine sa-mi creasca altii copilul indiferent daca e mama sau soacra , daca vor sa ma ajute bine dar sa nu-mi aud mai tarziu " noroc cu mine ca ti-am crescut copii " , m-am enervat cand am citit ce ai scris , copii sunt asa sensibili cum sa le spui asa ceva ? ca din toamna nu mai aveti nevoie de ea
panda nu mai incepe mama mesajele cu formule de genul " cu durere va anunt ca .... " ca fac cu inima , da ?
adela de alexia maria ( 13.01.2007 )
sunt fetita mare
17+ cu
diamar78 spune:
La multi ani Greiere!
Biaz, nu mai stiu exact cu PM dar intra in stanga paginii unde scrie mesaje private si cred ca de acolo poti sa-ti activezi PM.
Si eu merg astazi la control si am ceva emotii ca nu am mai fost de la 7 saptamani asa ca nu stiu daca e bebele ok, daca are tot ce-i trebuie si mai am si crizele astea de tuse care nu stiu daca nu-i fac rau.
12+ si mamica strengarului David 25.05.2007
Doamne ajuta pe toata lumea!
Ellenuta spune:
hai sa va dau o reteta de tort ... eu salivez deja cu gandul la el ... il fac de paste sau de ziua sotului .. pe 11 aprilie ..
http://dulciurifeldefel.blogspot.com/2009/02/tort-de-ciocolata-si-mouse-de.html
Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 11+
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
ralu80 spune:
Raluca pot sa-i bat pe ai tai? Macar virtual ca altfel nu pot...asa ma supara parintii astia uneori...si maica-mea mi le mai tranteste cand mi-e lumea mai draga.
Fetelor, eu nu-l simt pe bebe...mi s-a parut ca-l simt acum cateva saptamani, dar de atunci nimic(cel putin asa mi se pare)...cred ca ajung la eco desi nu era programat.
greieras mic sa fii sanatoasa, sa-ti treaca greturile astea pacatoase, sa ai un bebe sanatos, mancacios si smecheras ca Ale.(PS: tare ma bucur ca nu m-ai lasat singura nici acum)
Raluca16+ mama Rianei(2 iulie 2006)
monica_dicut spune:
citat din mesajul lui Ellenuta hai sa va dau o reteta de tort ... eu salivez deja cu gandul la el ... il fac de paste sau de ziua sotului .. pe 11 aprilie .. http://dulciurifeldefel.blogspot.com/2009/02/tort-de-ciocolata-si-mouse-de.html |
Nu nu nu nu nu NU mai vreau retete de torturi!!!! Nuuuuuuu
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica 14+ cu Dragos Alexandru
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata
biaz29 spune:
citat din mesajul lui diamar78 Biaz, nu mai stiu exact cu PM dar intra in stanga paginii unde scrie mesaje private si cred ca de acolo poti sa-ti activezi PM. Si eu merg astazi la control si am ceva emotii ca nu am mai fost de la 7 saptamani asa ca nu stiu daca e bebele ok, daca are tot ce-i trebuie si mai am si crizele astea de tuse care nu stiu daca nu-i fac rau. 12+ si mamica strengarului David 25.05.2007 Doamne ajuta pe toata lumea! |
Multumesc pentru ca te-ai indurat de mine!
Mult succes la control! Si eu am avut aceleasi emotii. Nu cred ca vor trece cu adevarat pana cand vom naste. Sper sa vii cu vesti cat mai bune.
Bia mamica lui Busici (24 mai 2005) si14+