Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (33)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ClaraJ spune:

Buna mamicutelor,

MONTANA - da, e ca un fel de marsupiu, in sensul ca trebuie sa leg doar cordoanele alea lungi intre ele. Am inteles si ca exista mai mullte feluri de a-l purta, cica sunt postate pe internet, dar n-am apucat inca sa le vizionez.

A propos de chestii trasnite. Nasica lui bebe ne face cadou o alta haiosenie dar cica e super si cica a facut minuni pentru fiica-sa. E la mare moda acum.:) Il puteti vedea pe site-ul de mai jos. Eu m-am prapadit de ris, nu alta. Cite chestii le mai trasnesc si astora prin cap.

http://www.youtube.com/watch?v=aBpQ_fxoBrM

http://www.youtube.com/watch?v=WF9GRbgRrCg&feature=related

Cit despre kg, nu m-am mai cintarit de vreo 3 sapt de cind sunt in Atlanta, dar miine ne intoarcem acasa si sunt foarte curioasa sa vad cu cit am crescut. Oricum, nu am pus prea mult, insa parca se vede celulita pe coapse, mai ales. Asa ca o sa incep sa folosesc bicicleta pe care am o acasa. Sa fac exercitii de cel putin 30 de minute pe zi. Nici nu vreau sa ma stresez, incerc sa fiu cit mai echilibrata, dar daca mi-e foame, ma duc si maninc , nu stau prea mult pe ginduri. Nu fac exces la dulciuri, dar maninc mai multe decit inainte sa fiu gravida. De ex. azi am mincat inghetata, eu, care mincam o inghetata toata vara.
In rest, suntem bine, il simt pe bebe din ce in ce mai bine, iar peste o sapt si un pic o sa avem eco si o sa-l vedem din nou pe pitic.
Cam atit,

Va pupam,
Clara

Mami lui Bryce Mihai 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

doinique
hera01
Moniland
Sa fiti fericite, iubite si sa aveti bebici sanatosi

vally, am facut modificarea
Alina, cutu nostru, care se numeste Tomi (dupa catelul ei de jucarie ) e un cuminte si un dulce. Eu am avut ff multi catei pana acum, dar ca asta chiar niciunul. Plange doar cand il razbeste foamea ... niciodata nu are rabdare sa-i vina ora de papa. Duipa ce am sarit la el cu mancarica, se pune pe spate, cu picioarele si burta plina sus, si baga somn ... in leaganul lui Iulia de cand era ea bebe mic .
flosideea, tare-as vrea sa te ajut dar sunt in aceeasi dilema. Oricum, parerea mea e ca trebuie un prenume mai lung, numele de familie e scurt ... asa e si la mine. Eu as vrea sa-i pun doua prenume, dar sotul meu e impotriva acestui lucru ... zice ca n-o sa-l foloseasca niciodata pe al doilea si ce rost are. As vrea asa pentru ca mie-mi place Irina si lui Teodora si atunci, Iulia, ca sa nu ne supere pe niciunul, spune la toata lumea ca pe bebica o s-o cheme Irina Teodora . Oricum astept urmatorul eco ca sa fim siguri ca e fetita, pentru ca le ultimul ni s-a spus ca-i baietel .
Cornelia, foarte interesant ce ai scris. Nu m-am putut gandi vreodata ca se poate intampla chiar asa, mai ales ca fetita ta a fost si foarte mica. Oricum trebuie abordata problema cu foarte mare atentie, am si eu emotii pentru atunci. Cred ca oricat de mult ii pregatesti sau crezi ca sunt pregatiti pentru acel moment ... nu poti sa stii niciodata cum reactioneaza in fata faptului implinit.
Clara, sa stii ca si eu m-am tot uitat la chestiile alea ... ca nu stiu chiar cum se numesc si ma bate gandul sa iau asa ceva. Decat sa-l tot hatai in brate, la nevoie eu zic ca prinde bine. Ca de lasat sa urle nu poti, oricine ce ar zice ...
Probabil o sa iau swing-ul asta http://www.walmart.com/catalog/product.do?product_id=10769972 pentru living, ca de mult am pus ochii pe el, si ce ai aratat tu pentru dormitor. Desi sunt cam scumpute, dublu pret fata de un swing. Asta-mi place tare mult http://www.amby-baby-store.com/us/index.php?c=2&p=3
Dupa mine, de toate as lua

Bubulina mishelina
Nasterea printesei
Anamaria lui Iulia (23.03.2006) si 22+ cu
BB-lina noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Buna dimineata,burtici!Cum e vremea pe la voi?La noi bate un vant.....m-am saturat de vremea asta.....Pe mine ma distruge constipatia asta.....ar trebui sa iau fierul si nu indraznesc pt. ca ma incurca si mai tare....si deja nici nu stiu ce si cum sa mananc,ce combinatii alimentare sa fac......Azi dimineata am mancat 2 lingurite de miere ci 1 pahar mare de apa.....apoi o portocala si cafeluta......Se pare ca degeabaVoi nu aveti astfel de probleme?Pooh,mami de Timea(15.06.05) si 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayda_m spune:

Moniland, Hera01 La multi ani!! Sa aveti parte de tot ce e mai frumos pe lume

Ayda 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

neata

cand ziceam si eu ca am scapat de insomnii...iar am inceput s ama trezesc la 4 dimineata...

doinique La multi ani pt ieri, multa sanatate si fericire

moniland, hera01 La multi ani, multa sanatate si fericire

_
Adriana mamica de Cezarica (23 aprilie2005) si minunea din burtica 24+
it's a girl !!!

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Moniland,Hera,la multi ani!Pooh,mami de Timea(15.06.05) si 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylla2009 spune:

Buna Dimi
HERA si MONILAND..LA MULTI ANI..SA FITI SANATOASE ,FERICITE SA VA BUCURATI DE BEBICII VOSTRI SI FIE CA TOATE DORINTELE SA VI SE IMPLINEASCA!!!
POOH si eu iau fier..dar nu am probleme..iar mierea cu apica face minuni..mai e si cafelutza..eu iau fierul dimineatza..imediat dupa ce pap ceva .
sa aveti o zi frumoasa!..indiferent de vreme!!
CORNELIA multumim ca ne-ai impartasit istorisirea ta ..daca inainte imi era frica..acum imi e si mai frica..dar tot ce putem face ca parinti e sa ne straduim sa facem lucrurile cat mai bine.
Ylla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

Cornelia azi la 4 dimineata citeam povestea ta ...nu-mi venea sa cred...sper de data asta sa fie bine, pe mine una m-a luat frica, Cezar al meu zice ca o s-o iubeasca si ca o sa aiba grija de ea...dar nu se stie niciodata...

_
Adriana mamica de Cezarica (23 aprilie2005) si minunea din burtica 24+
it's a girl !!!

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Nu am vrut sa va sperii. V-am povestit amanuntit si mi-am asumat greselile, tocmai pentru a nu fi repetate. Plus ca nu toti copiii reactioneaza asa. De suferit, tot ori sa sufere ei un pic, chiar daca totul pare ok, dar depinde doar de noi sa ii intelegem si sa nu le ignoram semnalele.

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2

Mergi la inceput

Si mie mi-e frica de reactia Timeei.....Ea asteapta bebe mic atat de mult,numai despre el vorbeste,imi mangaie burtica tot timpul si isi imagineaza ca va fi totul ca-n povesti cand va veni bebelusul.....Mi-e si mila de ea,saracuta,gelozia va aparea inevitabil si intr-o anumita masura e si normal......Eu sper doar sa am rabdare si nervi sa n-o ranesc....Cornelia,saraca de tine,ai avut ce trage.....Off,ce greu ti-a fost.....Pooh,mami de Timea(15.06.05) si 25+

Mergi la inceput