Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (33)
Raspunsuri - Pagina 8
danielle02 spune:
`neata burtici 
LA MULTI ANI!!! Moniland
LA MULTI ANI!!! Hera
sa aveti parte doar de bucurii si fericire!
CORNELIA,multumim ca ai povestit atania voastra
acu cam stiu la ce sa ma astept din partea minunii mele,nu stiu cum va reactiona dar geloasa sigur o sa fie :(((
CLARA,ce misto sunt swingurile alea,pacat ca inca nu am vazut pe aici prin magazine ca luam si eu la micutz :(((poate apar pana nasc.
va pup,sa aveti o zi minunata
pozici
vine BEBE 2 
Ebonee (02.10.2007) 
PatriciaArdeleanu spune:
'neatza si de la noi!
La multi ani sarbatoritelor zilei!! 

sa fiti sanatoase si iubite!!

flosideea, si eu as alege un prenume lung daca as avea nume scurt, gen alexandru, adrian,catalin, etc.
oricum, la nume de baieti stau ff prost si nici eu insami nu stiu ce sa aleg.
Motana, eu vomit in fiecare dimineata cind ma trezesc, nu imi explic de ce, si este bila in mare cantitate. la sarcina cu rebecca am vomat aceasta bila pina la nastere, si uitindu-ma pe agenda, mincarea am vomat-o cam pina in perioada asta. de data asta mincarea doar pina pe la 14s. dar de simbata am inceput sa imi fie greata ziua, fara sa vomit si sa am repulsie la mincare si gustul ala nesuferit vad ca a revenit. aseara am ajuns acasa si imi era starea asta, nici nu stiam ce as putea minca, mi-am pus putin avocado pe paine si atit. pe la ora 22 am simtit ca stomacul e cam gol asa am facut o cana de ceai, paine prajita si branza.
din aceasta cauza, vreau sa spun ca au cam inceput sa atirne pantalonii pe mine, chiar daca talia arata ca am mincat cit o purcica (asa arata burta mea, o talie groasa si atit), fundul si picioarele cred ca s-au subtiat![]()
cu siguranta ca daca mi-ar fi foame as minca, caci ma ia cu lesin.
Clara, oare sint indicate si pt cele cu probeleme cu coloana??
despre inghetata, eu sint fan nr 1, atunci cind nu sint insarcinata. atit iubesc: ciocolata si inghetata, iar la prajituri trebuie sa fie ceva extrem de deosebit sa ma atraga, dar imi plac eclerele cu ness totusi.
acum nu imi trebuie inghetata, chiar am cumparat recent una buna de la nestle cu cioco si visine, am si uitat de ea in congelator. si la prima sarcina, desi era vara prima parte a ei, nu mancam.
pooh, trebuie sa fie nasol sa fii constipata. eu din fericire nu am asta, insa ma balonez destul de des si am niste gaze dureroase care nu vor sa iasa afara
incearca si cu kiwi, sint foarte bune, prune uscata si daca nu merge, cite un supozitor.
eu sint cam pe invers, mie si fierul imi dadea inversul constipatiei.
eu pun asta pe seama bilei pe care o vomit si poate nu mai este suficienta sa faca digestia pe acolo, cine stie....
Cornelia, iti doresc din suflet de data asta sa fie exact invers si sa fie o perioada frumoasa!!am invatat ceva din postarea ta, ff interesant ce ai spus la greseli facute. am sa instruiesc toti adultii care vor veni in casa sa nu se repeada direct la bb si sa o ignore pe ea si sa am cite ceva pregatit eu in caz ca ei nu vin pregatiti si pentru ea.
; nu ti-a spus ce este bb3??
Adriana, multumesc. si mie mi-a palcut din prima cum s-a chemat odiseea noastra de zmeurici, eu ador zmeura, am mincat tone in copilarie caci am crescut in zona de munte. si acum am in nas mirosul ala...
Patricia
s20 si Rebecca
05.02.2005
hera01 spune:
buna dimineata
Va multumesc la toate ptr urari, sa va de-a Dzeu si voua la fel , mlta sanatate , fericire si bebici sanatosi si mancaciosi.
ClaraJ haios leganul dar bag de seama ca si foarte util, pe aici nu le-am vazut o sa ma uit prin magazine .
Azi am ramas acasa si cred ca as o sa fie toata spt asta, sunt asa de obosita , nici in primele luni parca nu a fost asa, abia ma tarai dintr-o parte in alta si as dormi toata ziua ![]()
o zi buna
Alex@Sara spune:
neatza si de la noi
.Inca nu am apucat sa citesc ce ati scris ca am un somn in fizic de nu se poate.Nu am patit cu niciunul asa,abia sa pot sta in picioare de somn.Si tocmai ce s-au trezit Alex si Saruca,sa le fac papa si sa reintru in paine si pe ziua de azi.
Pupici si pe mai tarziu
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria
30.05.2008
21sapt+ 
lorelay_28 spune:
LA MULTI ANI mamicilor care isi serbeaza ziua, bebelusi sanatosi si nasteri usoare va doresc.

Pooh si eu am probleme cu constipatia. Cat am fost la spital am primit supozitoare care te ajutai sa iesi in 5 minute. La mine problema asta era si inainte de a ramane insarcinata si nu prea i-am dat importanta dar acum am inteles ca nu e bine.
Eu de cateva zile am arsuri la stomac indiferent ce mananc. Sper sa nu ma tina toata sarcina. Ufff ma gandesc la mamicile care si acum vomita. Este groaznic sa ai tot timpul o stare de rau, sa nu poti sa mananci...
Noaptea asta nu prea am dormit. Iar au inceput insomniile. Cum ma trezesc sa merg la baie nu mai pot sa dorm. Si pe la ora 7 bebelina are 5 minute de gimnastica, dupa care mergem sa mancam si uite asa nu ne mai ia somnul. Cand ma uit la sotul meu si vad cat de bine doarme...mmm
merg acum sa mai trebaluiesc prin casa. Poate o sa dormim la pranz
18+viitoare mami de
Maya Luisa
Moniland spune:
Alina, Vally, Micaalsa, Ayda, Adriana, Pooh, Ylla, Danielle, Patricia, va multumesc mult de urari, si va doresc si eu acelasi lucru
.
Hai ca dau o cafeluta de dimineata
, pentru pranz o papica
si la cina o sampanie
. E bun meniul pe astazi? ![]()
21+

lorelay_28 spune:
Apropo, oare cate capitole se vor scrie pana la final? Ca acum suntem la 33.
18+viitoare mami de
Maya Luisa
alus spune:
Buna fetelor
Nu am mai scris de mult. Ieri m-am intors de la spital, am fost internata in weekend de vineri. Din pacate zaharul de dimineata cand imi masuram inte de a manca micul dejun era destul de mare peste 100mg/%, asa nu trebuie sa depaseasca 95, din pacate pana la sfarsitul sarcini seara la ora 22.00 va trebuie sa fac injectie cu insulina
, in cursul zilei este deobiciei stabil. In rest totul este bine, deja il simt pe bebe, nui place cand prea mult stau linistita si nu ma misc, atunci incepe sa se miste si sa ma impunga cu piciarele. Am luat si o raceala, siropuri nu pot sa iau deoarece nu exista pentru femei insarcinate care au diabet
. Julia este bine, de o saptamna este la sora mea la tara, joi se intoarce deoarece vineri mergem la doctor cu ea. Nu vrea sa se intoarca, am vorbit cu ea pe skype si a spus ca inca nu sa prictisit, cand se va prictisi se va intoarce
. Ii place mult acolo, pacat ca nu poate sa se joace in curte, este frig, bate tare vantul si ploua. Dabea astept sa se faca cald.
Apropo, voi deja la ce saptamana, ati aflat ce va fi, baiat sau fata? Eu inca nu stiu, nu am fost sa-mi fac USG, poate ma va trimite doctorul cand ma voi duce peste cam o saptamana la control. Eu simt ca este baiat.
la toate
http://pl.fotoalbum.eu/Julia1901
Alus + Julia
+
18+ sap.
http://www.rumunski.waw.pl
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia
adrianafedorca spune:
am uitat sa va spun de cateva zile bebelusa mea sughita...la voi au inceput?
_
Adriana mamica de Cezarica
(23 aprilie2005) si minunea din burtica
24+
it's a girl !!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler