Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (33)
Raspunsuri - Pagina 5
maria-ileana spune:
Am uitat sa spun ca iau tratament cu cate 2 Nospa pe zi (una dimineata si una seara), 6 ovule intravag de Utrogestan pe zi si o tableta de Elevit pe zi (vitamine pronatale).
Sa fie aceste medicamente de vina pt somnolentza mea?
m_i_s_s_y spune:
ileana-maria - nu imi place pesimismul tau!!! Trebuie sa fii optimista, nu "Amarata"..lucrurile bune se chiar intampla in viata..despre semne de sarcina pot sa-ti sspun ca si eu, de-a lungul a doua IA si 2 FIV, aveam senzatia ca am toate semnele de sarcina...sani, greata, somnic...din pacate semnele de sarcina sunt descrise la modul general...si eu rupeam netu sa caut indicii...cred ca cel mai important in momentele astea este sa te relaxezi (stiu ca e greu..) si sa nu te mai gandesti la semne..sa te gandesti doar cu optimism la rezultat...eu nu am vrut sa cred niciodata ca nu voi avea un bebe, nici dupa fiv nereusit...incearca si tu sa fii pozitiva..pentru fiecare dintre noi e un bebel acolo undeva...trebuie doar sa crezi in tine si in doamne-doamne...o sa vezi, va fi bine...si..daca stau sa ma gandesc...somnul a fost singurul lucru pe care l-am simtit mai devreme decat celelalte semne...multa bafta si te asteptam la odisee!!

18+
http://bd.lilypie.com/vqy9p2.png
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=missy&year=2009&month=8&day=25&babycount=1
elenada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui maria-ileana Am uitat sa spun ca iau tratament cu cate 2 Nospa pe zi (una dimineata si una seara), 6 ovule intravag de Utrogestan pe zi si o tableta de Elevit pe zi (vitamine pronatale). Sa fie aceste medicamente de vina pt somnolentza mea? |
In primul rand iti doresc multa bafta
Si eu an PCOS iar sotul are astenoteratospermie severa.Noi am reusit la al doilea fiv. Noi nu am avut sansa inseminarilor pt ca aveam mobilitate zero. Deci se poate.
Simptomele difera de la o persoana la alta si nu apar asa de repede in schimb noi cele care asteptam ni le imaginam pe toate.
Relaxeazate ca stresul nu face decat rau.
Sper sa vii incurand la odisee.
elena
+20 

Burtica mea la 17 sapt la
Cosulete bebelusi
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
adrianafedorca spune:
Patricia acum ti-am vazut titulatura , e super 

_
Adriana mamica de Cezarica
(23 aprilie2005) si minunea din burtica
24+
it's a girl !!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
micaalsa spune:
michelle, era trecut caruciorul tau in listuta. dar am mai pus si numele bebitei
Ar trebui sa le trec la toata lumea ... eventual trimiteti-mi PM cine vrea, pentru ca e prea mult sa ma apuc sa rasfoiesc din urma.
Bubulina mishelina
Nasterea printesei
Anamaria
lui
Iulia (23.03.2006) si
22+ cu 
BB-lina noastra 
vally spune:
doinique hera moniland alfa_anca LA MULTI ANI!!!

Patricia si eu ma trezesc cu bratele amortite dimineata...
voi cat Magne B6 sau Aspenter? o sa+l intreb si eu pe dr sapt viitoare....
eu sunt in s19 si am luat ~7kg;eu ma chibuiam inainte sa ma ingras
la incep sarcinii aveam 50kg...sa vedem la cate ne oprim
...
am inceput si eu munca de azi...foarte obositor....

"pe burtici"
vally
19+ 
vally spune:
| citat din mesajul lui maria-ileana Am uitat sa spun ca iau tratament cu cate 2 Nospa pe zi (una dimineata si una seara), 6 ovule intravag de Utrogestan pe zi si o tableta de Elevit pe zi (vitamine pronatale). Sa fie aceste medicamente de vina pt somnolentza mea? |
multa bafta! relaxeaza-te cat mai mult!starea de somnolenta a fost printre primele simptome si la mine pe langa sanii tensionati si greoi

te asteptam cu vesti

vally
19+
Sara Adelina
pogos spune:
vally aspenter ti-a recomandat medicul?
eu iau un magne B6 pe zi, un tardyferon fol si un aspenter de 75mg. mie aspenterul mi l-a recomandat pentru ca mi-a gasit valoarea IR stanga mai mare.
Laura, mami de
Ana Catinca (25.09.2006)
si
in burtica
vally spune:
| citat din mesajul lui pogos vally aspenter ti-a recomandat medicul? eu iau un magne B6 pe zi, un tardyferon fol si un aspenter de 75mg. mie aspenterul mi l-a recomandat pentru ca mi-a gasit valoarea IR stanga mai mare. Laura, mami de Ana Catinca (25.09.2006) si in burtica |
Aspenter am luar primele trei luni,dupa care l-am intrerupt odata si cu restul trat;medicul mi-a zis ca as mai putea continua cu Aspenterul dar eu l-am intrerupt pe toate;si cum eu am circulatia fff proasta sigur imi va spune sa iau din nou....o sa-l intreb totusi si pe el sapt viitoare....

vally
19+
Sara Adelina