Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (33)
Raspunsuri - Pagina 4
Rallu spune:
Fetele care au probleme cu dintii....duceti-va la dentist, nu mai stati.
In primul trimestru e adevarat ca nu se poate face anestezie, dar se poate lucra fara.
In al doilea trimestru se poate face foarte bine anestezie, fara nici un pericol.
Exista anestezii usoare (de ex: Mepivastezin) care se folosesc si la cardiaci, diabetici, etc, care nu afecteaza cu nimic bebele.
Se pot face carii, extractii de urgenta (daca chiar nu suporta amanare), extirpari (adica scoateri de nervi), etc.
Nu e pericol.
In trimestrul 3 nu se mai face totul chiar la liber deoarece nu se mai poate tine gravida foarte mult pe scaun in aceeasi pozitie si multi doctori nu se mai baga din cauza ca le e frica ca o durere ar putea declansa nasterea.
Ce nu se face sub nici o forma in nici un trimestru e radiografia.
Ma rog....doar daca beneficiile sunt mai mari decat riscul.
Eu una insa n-as recomanda.
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
Atat e de mare burtica 25+

Asa arat eu acum
alynakiss spune:
eu nu am baut deloc cu acid dar bebelul meu este azi foarte agitat, nu exagerez daca zic ca de dimineata nu a stat locului o ora intreaga,
plus ca de aseara am dureri cam mari de burta , aseara au fost insotite de o stare de greata iar azi de ametealoa, daca ar fii sa am o data contractii eu nu stiu nici ces alea ce ar trebuii sa simt ca sa stiu ca sunt contractii?
abia astept concediul prenatal , medicul de familie mi-a spus ca imi poate da concediu incepand cu 1 mai, dar eu fac 1 an abia pe 5 mai si ma gandeam sa stau mai mult ca sa depasesc cu ceva un an sa nu am probleme cu indemnizatia, dar am auzit de la cineva ca in acele 12 lunii de cotizatii sunt incluse si luniile de prenatal voi ce stiti e adevarat, caci eu simt ca nici o saptamana in plus nu mai pot venii la munca , fac 3 ore dus intors + 9 pe care le staula birou , inebunesc
, am toata ziua pierduta si nu am timp sa ma odihnesc
Alina
24+ nerabdatoare mamica de
Rares
michellee spune:
buna fetelor,
actualizati va rog frumos listuta si cu caruciorul meu...
multumesc frumos
pupici
michellee 23+
Maria
ayda_m spune:
Michelle, chiar ma intrebam ce mai faci ca nu ai mai intrat de mult.Ma bucur ca sunteti bine 
Ayda
23+
buburuza1979 spune:
pupici burtici!
am trecut si eu la raport desi inafara de inca o noapte nedormita din cauza unei noi crize de colita nu am altceva de povestit.
am descoperit ca m-am procopsit cu colon iritabil si va tbui sa tin regim de acum incolo ...
dr. mi-a dat liber la luat de triferment pt a-mi ajuta digestia... sper sa scap de dureri si sa pot manca si eu cat de cat normal...ca inafara de zemaa (ceaiuri si supe sau ciorbe) nimic nu imi face bine... ma constip si ma apuca crizele orice as manca ca mancare solida...
maine la 11.30 am programare la eco morfofetala si abia astept... sper ca macar de acolo sa vin cu vesti bune ca la cum a fost ultima sapt cu durerile macar bebe sa fie bine... ca restul le-oi birui eu!
seara merg si la ginecolog la medicul meu si o sa o intreb mai multe despre ce as putea face cu crizele ...
sunt praf pt ca nici macar mica mea cafeluta nu am putut sa o beau pt ca si aiai imi face rau... dar ma si tensiunea mica si sunt zombie fara cafeluta... 
pupici multi si sanatate ...
sper sa ne auzim maine mai bine 
21+
my sweet raspberry
m_i_s_s_y spune:
Ciao fetele!!!!!
In primul rand La muuuulti ani sarbatoritelor din ultima perioada!!!!

Am reusita sa mai citesc din urma...nu tot....ca lenea e mare si dupa ce termin treaba nu mai vreau sa vad laptopul in fata ochilor.
Am fost si eu in Bucuresti saptamana trecuta, cu treaba...aveti dreptate fetele din Bucuresti...E INFERNAL TRAFICUL!!!!!!!!!!! Nu stiu cum rezistati in orasul ala....
Ma bucur ca am citit doar vesti bune si ca va vad optimiste..
De cateva zile mi se intampla o chestie...imi curge sanul drept...nu tare...cativa stropi de ceva...habar-nam...lichid...voua vi se intampla asa ceva?!? Oare e normal??? Noi azi intram in 19 saptamani
si pe bebelu il vad doar in 10 aprilie...credeti ca e cazul sa o stresez pe dr cu scurgerea asta din sani?
Pup toate burticoasele!
18+
http://bd.lilypie.com/vqy9p2.png
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=missy&year=2009&month=8&day=25&babycount=1
adrianafedorca spune:
m_i_s_s_y e normal sa-ti curga sanii, incepe sa se faca lapticul pentru bebe , e semn bun, pentru linistea ta poti sa-i spui si dr.
eu am fost la dentist chiar in primul trimestru, m-am trezit cu o gaurica in timp ce mestecam guma, nu ma durea , norocul meu, am fost la denstist si am rezolvat-o imediat, am avut ceva emotii dar am avut noroc
_
Adriana mamica de Cezarica
(23 aprilie2005) si minunea din burtica
24+
it's a girl !!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
eumada spune:
MISSY asta e colostrul un precursor al laptelui.
Asa se intampla de la o anumita perioada a sarcinii.Depinde poate aparea mai devreme sau mai tarziu.E semn bun sa stii.![]()
BEBEI SANATOSI SA DEA DUMNEZEU LA TOATA LUMEA
Mada
18+
Eva-Maria
maria-ileana spune:
Buna seara, gravidutzelor!
Va rog frumos am si eu o intrebare. Nu sunt inca gravi, sunt o amarata de aspiranta de la Inseminare, care nu stiu ce sanse are avand in vedere ca am ovare polichistice, 37 ani, FSH marit, si un sot cu astenospermie severa. Deocamdata astept sa mai treaca cele 7 zile sa fac 14 zile de la IA si sa ma duc sa fac testul beta HSG.
Asadar, intrebarea mea pt voi este daca inainte de a sti sigur ca sunteti insarcintate ati avut stare de somnolentza, asa cum am eu acum, dupa doar 7 zile de la inseminare. Poate fi un semn de gravi sau e doar oboseala si atat?
Va doresc o sarcina si nastere usoara! Sa aveti baby frumosi si sanatosi! Si poate intr-o zi, o sa ma ajute si pe mine DD si o sa sar si eu parleazul sa intru aici la voi, la Odisee. 
blanca000 spune:
Am fost si eu acum la dr meu cu rezultatul de la morfofetala sa vada si el ce si cum..si sa imi dea ceva. Si mi-a dat ASPENTER pentru valoarea IR-urilor si pt junghi, MAGNE B6 pentru junghi si carcel si GYNYPRAL de luat la nevoie in caz de burtica dureroasa cu contractie.
Am fost la farmacie si le-am cumparat si am si luat disperata Magne sa nu ma mai apuce vre-un junghi sau carcel.
In rest am facut control pe masa, colul inchis frumos..si ne vedem peste o luna, in saptamana mare...e bien ca o sa stau linisita de Paste.
Altceva..azi am stat acasa cum v-am zis, a venit si sotul si am iesit pana la Ikea in plimbare....asa ca era prea frumos afara si nu aveam chef sa stam in casa. Socrul e ok..internat pentru contoale amanuntite si analize la doctora lui...Maine la birou 8 ore pe scaun...naspet..
Ma duc sa vad ce bag la burtihan
ca deh! kg tre' sa se adune.
22+
Eva
Bubi mic poze...din burtica
Nunta noastra 2004