Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (33)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doinique spune:

felicitari danielle! sa-ti traiasca bb-ita. uite aici pe in odiseea sarcinii la sapt 20 scrie" Fatul masoara intre 21 si 25 centimentri si cantareste in jur de 320 de grame."http://www.desprecopii.com/info.asp?id=sap20. deci e bine bblina.

doinique- mami de bb rares

19 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Pupici fetelor!

alfa_anca, la multi ani fericiti! Ce mai faceti? de ce nu ne mai scrii nimic?

Ca tot mi-am adus aminte, anne_marry nici tu nu ai mai spus nimic de f. mult timp. Esti bine?

Danielle, felicitari pt. fetita!!!

Alex@Sara, nu esti singura. Am avut o zi brrrr...

Am trimis un mail foarte dragut pe contul comun.

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica2008 spune:

felicitari danielle pentru printesa
fetelor am si eu o intrebare e interzisa crema epilatoare cand esti insarcinata?-

monica mamica in devenire+25denis stefan
doamne ajutane sa avem bebici sanatosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns siacob spune:

La multi ani!!!!! tuturor sarbatoritelor din aceasta saptamana!
danielle02 felicitari pentru fetita!

Somnic usor!
Stef

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luanambro spune:

Alfa!

si.. .Seara buna si de la mine!

Si eu azi dimineata am avut morfofetala. Cel mai important e ca bebe e bine insa eu nu m-am bucurat de atatea detalii ca voi pt ca aici stilul e: "copilul e bine, dvs foarte bine, orice alta informatie va fi transmisa dr. dvs".
De data asta aflandu-ma pt prima data in spitalul unde voi naste, am profitat si eu sa trag cu ochiul la ce e pe acolo. Ma gandeam la voi toate,la cum va stresati la ce conditii o sa aveti, cat trebuie sa cotizati si ma intrebam sincer oare cand noi, femeile din Romania,ne vom spune: ma duc sa nasc cu doctorul meu si sper doar sa am parte de o nastere normala. Pana la urma asta e firescul, si ceea ce se intampla inka la noi e absurdul! Dar oricum stiti si voi bine asta dar eu continuu sa fiu trista ca la atatia ani de cand mamele noastre au nascut, noi intr-un fel sau altul, le mai continuam istoria si cateodata tristele povesti. Si tot din aceleasi cauze, cand ma uitam la viitoarele mamici din sala de asteptare, le invidiam linistea interioara pentru conditiile oferite....stiau ca li se cuvine si ca e un drept natural.

In sfarsit...ca sa fac povestea lunga scurta, aici e obligatoriu de stat cu bebe 7 zile in spital, camerele toate sunt tip regim hotel cu un pat pliabil pt tati si patuletul pt bebe. Patru mese tip catering / zi sunt oferite de spital iar o moasa se va ocupa in permaneta de tine si bebe in primele zile pentru a te invata alaptatul, imbaiatul, etc. Pe langa asta, se ofera vizita ghidata a locatiilor prin care se trece pana la nastere plus proiectia unor materiale informative pentru viitorii parinti plus lista de "to do" while/before si after.

Ma gandesc ca postand astea aici, s-o gandi cineva de prin adminsitratia noastra la ce inseamna civilizatie in sanatatea publica: multe zambete, oameni amabili chiar daca sunt profesionisti reputati si niste proiecte fezabile - apte de fonduri UE, cu care sa ne renoveze spitalele. Cred ca ultima parte va fi cel mai usor de realizat, la capitolul oameni stam mai rau.

Uff, e deja tarziu si la mine, aproape 12, asa ca va pupacesc tare si pe curand!

Cu drag,
Luana +22

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaraJ spune:

Buna mamicute,

LUANAMBRO - oau, cita dreptate ai; si eu ma intristez de fiecare data cind citesc de conditiile nu prea placute in care trebuie sa nasca unele mamici, ca sa nu mai zic de preturile nebune pe care trebuie sa le plateasca in cazul in care vor servicii mai de calitate; inteleg perfect ca si eu mai acum un an jumatate numai la Sanador imi faceam controalele si investigatiile genitale si plateam o gramada de bani; ca sa nu mai zic ca faptul ca , cuplurile cu probleme de infertilitate, nu sunt ajutate si nu beneficiaza de nici un drept, ma revolta infiorator.
Sunt, de asemenea, uimita si cind citesc ca se da cite un telefon asa cu o zi inainte sa se anuleze ecografii care au fost programate cu luni inainte fara a veni in schimb cu nici o solutie viabila; e strigator la cer; mi se pare o lipsa de respect fata de clientii care le umple buzunarele cu bani.
Si eu sunt absolut in al noulea cer de fericita cu doctorita mea care-mi urmareste sarcina si care se preocupa, ma suna, imi da rezultatele la analize, ma intreaba cum ma simt, o simt alaturi de noi 100%. Nici nu a trebuit sa o intrebam ca ne-a raspuns singura ca va fi alaturi de noi pe tot parcursul sarcinii si a nasterii. Noi vom naste la Cedars Sinai, in Los Angeles unde exista aceleasi conditii, camera gen hotel, cu canapea pentru tatic si tot ce trebuie pentru bebe, TV, CD, baie cu cada etc; iar in luna 7-8 a vom face si noi un tur al spitalului ca sa ne familiarizam cu locatia.
Rusine inca o data guvernantilor romani care au doar o singura grija sa-si umple buzunarele proprii. Ce pacat, copiii nostrii inseamna de fapt, viitorul Romaniei!
Va pup mamici dragi si sper sa se mai schimbe lucrurile si in tarisoara asta a noastra.

Clara

Mami lui Bryce Mihai 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Neata!!!!Felicitari fetelor care au fost la eco....eu saptamana viitoare merg.de-abia esteptMonica 2008,eu inghinal ma epilez doar cu crema epilatoare.....Defapt folosesc crema de cativa ani buni,m-am depilat asa si in prima sarcina si a fost ok......Pooh,mami de Timea(15.06.05) si 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylla2009 spune:

Neatza
Chiar daca cu intarziere..ANCA,sanatate multa, nastere usoara si bebic frumos si sanatos!
Danielle..FELICITARI..sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea.
Noi suntem bine,am fost ieri la medic..nimic deosebit bebicul va saluta si el cu un sutuletz..abia azi l-a simtit si tati, pana acum era foarte cuminte cand punea tati mana.
ALYNAKISS cum te simti?? Te asteptam cu vesti bune. Sanatate multa
pt gravidutze si pentru bebici.
Ylla23+si mami de Carmen8.10.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

Neatza si de la noi!
LA MULTI ANI!!!Alfa-anca
Sa fi sanatoasa si fericita si sa ai o sarcina usoara in continuare

Danille-felicitari pt fetita

Eu zilele trecute m-am simtit cam rau...adica ma durea ff tare in zona de jos..nici nu-mi dau seama daca era osul sau altceva...efectiv nu puteam merge..asa ca azi si maine stam cumitele acasa...cat mai mult in pat...sper sa si reusesc

Pupici si ramanem in zona

Ania & Inutza (23 oct 2004) si 26+
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alex@Sara

buna,burticute nnlor mele dragi.Am intrat numai sa va zic ca am o stareeeeeeeeee de depresie de plang din juma in juma de ora .Cand o sa am putin mai mult timp,o sa va scriu ce duce la mine la starea asta,sa ma mai descarc putin.
imi pare rau ca poate va intristez si pe voi sa aveti o zi superba

tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria
30.05.2008

21sapt+

ce s-a intamplat dragutza??

pozici
vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)

Mergi la inceput