Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (33)
Raspunsuri - Pagina 18
andreea_1979 spune:
Azi am fost la doctorita mea si mi-a spus ca e totul in regula , doar problema cu circulara in jurul gatului ar fi putin problema , colul il am inchis si asta e super si mi-a recomandat totusi concediu medical . Alexutza 1181nu prea am inteles nici eu de ce nu i-a vazut fata , mi-a spus ca din cauza faptului ca lichidul amniotic este in cantitate normala , dar la limita inferioara , dar sa ma mai duc pe la 28 saptamani . Si doctorii astia uneori ne deruteaza ... In alta ordine de idei mi-a spus o data ca e baietel , apoi ce ae fetita , nu neaparat ca ar conta pentru mine e bebelul meu si-l iubesc din suflet , insa chiar la 5 luni si jumatate nu se vede sexul ? 

22+
?
eumada spune:
Circulara de cordon inseamna ca are cordonul infasurat in jurul gatului,si ca la natsre daca e pe cale naturala ar putea avea scor mic.Daca medicul e bun nu e o problema.Teoretic pentru ca practic sunt oarecare riscuri,depinde de pozitionarea fatului in uter,etc....riscul este de proasta alimentare cerebrala cu sange(hipoxie cerebrala) dar intrauterin nu constituie un pericol iminent,doar un pericol.Trebuie ca medicul tau sa te supravegheze atent si sa te monitorizeze mai des de 6 saptamani.
Sanatate la bebeii miscaciosi si la mamici
Mada
18+
Eva-Maria
doinique spune:
salutare fetelor
LA MULTI ANI ANCA ALFA 

iti doresc tot binele din lume, sarcina usoara si mai ales bb sanatos.
asa cum am promis aseara azi am stat ACASA. tare bine a fost. cand am vazut dim ca ploua (turna cu galeata) pe geamurile mele spalate in we![]()
am fost chiar fericita ca nu ma duc. am sunat la birou si am vb cu sefu mare si cred ca i-a parut rau ca ne-am certat ieri ca mi-a zis sa stau acasa si sa am grija. ha ha ha intai ma streseaza si apoi zice sa am grija.
vise naspa si eu am avut, a decedat bunica mea acum 2 sapt si a trebuit sa ma duc la inmormantare, n-am avut ce sa fac si de atunci visez numai prostii, am visat ca am nascut o fetita de 1kg 900g si dupa ce am alaptat-o o data a murit. si am fost intoarsa toata sapt trecuta.
eu in schimb am o mare problema, parca nu mai creste burtica asta de loc, e la fel ca acum o luna. incep sa ma ingrijorez.
de nascut as vrea sa nasc natural pt ca eu mai am o operatie tare urata de la o peritonita din copilarie si pe toata burta de la buric pana jos de tot si cezariana s-ar intersecta oricum cu asta si as iesi cu o cruce de toata frumusetea.
va pup, poate mai scriem in seara asta ca sunt odihnita.

doinique mami de bb rares 
19 + 
danielle02 spune:
LA MULTI ANI!!! Anca! sa fii iubita si fericita!
bebelusha super ok,383gr,perfecta,are toate cele ce ii trebe,placenta sus de tot,mai sus nu se putea
(asa a zis doctoru`
)
doar un hematom de vreo 4 cm,cel de data trecuta isi mai face de cap (a mai crescut) dar noi suntem optimisti si totul va fi bine,luni iar mergem la doc. sa ne dea "explicatii" despre frumosul hematom,ne tine sub observatie dar toata lumea e optimista si totul va fi bine ![]()
important e ca am in burtica inca o fetita,asa cum am vrut,daca mai fac una mi-am indeplinit visul (sa am 3 fete) ![]()
ce mai,sunt fericita 
vroiam sa va intreb:cate grame au avut puiutii vostri cam pe la 20 saptamani?sunt curioasa.
si numai bine 
pozici
vine BEBE 2 
Ebonee (02.10.2007) 
Giova spune:

Eu cu fiu-mio am fost in mall si am papat la KFC. Mi-a topit 2 copane de pui
, se vede ca era rupt de foame dupa inot.
Maine vroiam sa-mi fac analizele de sange, dar merg luni dim., pana miercuri cand ajung la eco sunt gata.
Alex@Sara sper sa scapi cat mai repede din depresia asta, nu-i face bine lui bb.
Rallu super ca intri in concediu. Mai bine asa...daca tot stai mult in picioare....
Monica sa poarte sanatos bb noile achizitii.
Mony bafta maine la eco. de ce nu ai vrea natural? Dr. tau ar fi de acord cu cezariana? caci sunt dr. care nu accepta, numai daca e cazul. Unul dintre astia e si dr. meu...dar eu vreau natural...sper sa se puna si bb pe pozitie si sa fie totul ok.
Andreea marco avea cordonul in jurul gatului, tip esarfa...adica nu era infasurat de tot. Placenta mi-a fost si mai joasa, asa ca am putut naste fara probleme, nu era cazul de strangularea bebeului, la iesire. A avut apgar 10...
Poate pana la nastere sa scape de ea, al meu nu a vrut sa si-l dea jos.
Danielle felicitari pt.
. BB a avut la 19 sapt. si 5 zile 308 gr. parca a fost mai mic decat varsta cu cateva zile. Eu zic ca e ok cat are in greutate. Oricum, poate sa recupereze rapid, asa am patit si eu cu marco....era mai mic la inceput si pe urma....tot mai grasun.
si o seara faiana sa aveti.
sper sa mai intru si maine, caci la pranz plecam la Alba pana vineri. daca nu...intru de la mama.
_
Gio
23+ si Marco(06.01.2006)
poze
ClaraJ spune:
Buna mamicute,
GIOVA - venim in Romania doar in vizita. Nu cred ca m-as mai intoarce sa traiesc acolo. Si nu din snobism sau alt motiv ci doar pentru ca aici, in Los Angeles, e mult prea frumos si bine. Vremea e motivul nr. 1 pentru care nu as mai parasi orasul asta. Sa ai o iarna cu aproximativ 20 de grade, in fiecare zi, cer senin si soare de-ti vine sa dansezi ca la carnaval, zic eu ca e mare lucru. Un alt motiv ar fi ca orasul e foarte "children & family orientated", poti merge cu copiii absolut oriunde, pentru ca fiecare loc are spatii speciale pentru copii, pina si budele au cabine speciale pentru mama si copil, ca sa-i poti schimba etc. Nu mai zic de Disneyland, parcuri de distractii, magazine. Oceanul e la 20 de minute departare de casa, muntele la vreo 2 ore jumatate- 3 de mers cu masina. Scoli bune, deci intr-un cuvint mi se pare mult prea bine. Dar, nu o sa uit niciodata de unde am plecat si oricum, mama si sora sunt acolo si, cel putin o data pe an vrem sa avem o minivacanta in Romania. Si vreau ca Bryce sa stie ca mami e de acolo, vreau sa stie romaneste, sa cunoasca traditiile ca Romania nu e o tara urita, e doar prost condusa, din pacate.
Ah si am tinut sa venim de Paste ca sa vada si bartbate-miu cum se sarbatoreste in Romania, ca aici nu e mare sarbatoare. Pastele , aici, e mai mult pentru copii, cu iepurasi, oua de ciocolata, mori de ris. Mie imi place Pastele in Romania, sa mergem la biserica in noaptea Invierii, sa luam lumina din lumina, abia astept.
Imi pare rau sa aud ca e inca frig in tara, dar, sunt sigura ca sunt ultimele zvicniri ale iernii, daca as putea v-as trimite cite o galeata cu soare de aici, de la noi.:)
Va pupam dulce,
Clara
Mami lui Bryce Mihai 19+
Mony08 spune:
Giova eu imi doresc natural,dar vazand atatea stiri si auzind atatea lucruri nu stiu cum e mai bine pt bb si vreau sa fac tot ce e mai bine pt el.
Daniela felicitari pt fetita.
Mony
18+

Ana Catinca (25.09.2006)