Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (33)
Raspunsuri - Pagina 17
noce spune:
Blanca, la ce nume frumoase va ganditi! Si noi asteptam o Ilincuta mica (sau Eliana, varianta 2), mai ales ca vin de la Sf Ilie ambele nume si noi avem DPN de Sf Ilie. Anul trecut pe 20 iulie am facut tort de visine cu frisca in asteptarea Ilincutei. Pana la 13 sapt, vorbeam cu burtica si ii ziceam Ilinca. Apoi, am aflat ca Ilinca are putzica, asa ca s-a transformat in Filip.
Dar speram ca macar bb2 sau bb3 sa fie fetita si va fi Ilinca sigur. Si ii vom serba ziua odata cu Filip!
Doamne ajuta sa vina sanatosi!
Alexa@Sara, chiar ne-am intalnit in holul de la dr Iosup&Tutu. Eu eram cu hainuta rosie. Tu erai graviduta care se plimba in picioare?
Fetelor, mi-a spus o prietena ca, pt a se vedea bine la echo, e bine sa nu ne dam cu crema pe burtica cu o seara inainte, ca sa nu interactioneze cu gelul ala.
22 saptamani cu bb Filip
21+ 
Minunea Sfantului Nectarie
http://bd.lilypie.com/Oy3Kp2.png
blanca000 spune:
Pe mine ma cam doare spatele si jos la noada....si mai ales cand stau pe scaun la birou. Imi gasesc greu pozitie buna. Vreau si eu sa imi scurtez programul dar poate dupa Paste sau din mai...ca e cam nasol la birou si sincer imi e si greu pe vreme din asta uracioasa si inca rece sa ma plimb cu autobuzul.
Eu sunt dusa si adusa de sot cu masina la birou
..cucoana mare..si daca mi-as scurta programul acum ar fi automat autobuz...si nu imi place. Poate cand o sa fie cald si o sa fim cu totii imbracati subtire..fara umbrele..chestii..o sa fie ok prin autobuz la ora 15:00.
Sa trezit bebita..i-am dat o felie buna de pizza si acum danseaza..![]()
Noce si mie imi plac mult de tot numele dar trebuie sa imi conving sotul..nu suna bine :EVA ILINCA ? mie imi suna...... dar vom vedea...
Si Filip e tare frumos ca nume de baietel...si sunt convinsa ca merge si cu numele de familie. Ii puneti doar un nume?
22+
Eva
Bubi mic poze...din burtica
Nunta noastra 2004
Alex@Sara spune:
buna,burticute nnlor mele dragi.Am intrat numai sa va zic ca am o stareeeeeeeeee de depresie de plang din juma in juma de ora
.Cand o sa am putin mai mult timp,o sa va scriu ce duce la mine la starea asta,sa ma mai descarc putin.
imi pare rau ca poate va intristez si pe voi
sa aveti o zi superba
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria
30.05.2008
21sapt+ 
Alex@Sara spune:
noce,uite o veste buna pe ziua de azi,da,ne-am vazut pe hol la Fortis,eu am stat in picioare cat am asteptat sa iasa tipa dinaintea mea,cre ca tu te-ai asezat in locul meu pe bancuta
.Eu eram cu pardesiu alb-crem cu dungulite negre,tunsa scurt.Apoi am mai stat putin pe hol pana a iesit si prietena mea.Daca stiaaaaammmmm,poate vb mai multe.De acum am sa intreb toate burticutele de pe hol daca sunt pe DC in clubul zmeuricilor
.
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria
30.05.2008
21sapt+ 
Rallu spune:
Blanca, parca tu intrebai de cand intram in concediu...de MAINE ![]()
Adica maine inca ma mai duc, apoi pun halatul in cui pana ... nu stiu pana cand, prin iarna probabil.
Intai o sa-mi iau medical si de abia apoi intru in prenatal.
E drept ca eu as fi vrut sa ma mai duc un pic dar din cauza ca am avut probleme la in ianurie, cerclaj, plus ca am o meserie solicitanta (stau mult in picioare) si destul de stresanta s-a ajuns la concluzia ca e mai bine sa iau o pauza.
Daca controlul de sambata iese bine si se si incalzeste putin de acum incolo ma pun pe plimbari prin parc si stat cu "burta la soare".
Acum imi suna tare bine dar pun pariu ca o sa ma plictisesc repede.
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
Atat e de mare burtica 25+

Asa arat eu acum
adrianafedorca spune:
hello
eu am o lene de nu pot s-o descriu, bebelusa a facut tumbe toata noaptea in burtica mea, parca se intorcea din minut in minut...iar la 6 mi-a dat trezirea Cezar ![]()
Alex@Sara sper ca sunteti bine si tu si bebe 
Rallu de cand intri in prenatal?
_
Adriana mamica de Cezarica
(23 aprilie2005) si minunea din burtica
25+
it's a girl !!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
adrianafedorca spune:
alfa_anca La multi ani!!!! 
_
Adriana mamica de Cezarica
(23 aprilie2005) si minunea din burtica
25+
it's a girl !!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
monica2008 spune:
buna fetelor
alfa anca
noi am fost la cumparaturi am cumparat o bluzita de la beneton si o pereche de blugi si un costumas pt spital ca aici iti dau listuta cu ce trebuie sa vii pt tine si pt bebe.cand eram la cumparaturi bebe era ff agitat creca stia ca facem cumparaturi pt el![]()
azi facem poze si poate reusim sa le postam sa le vedeti si voi
monica mamica in devenire
+25
denis stefan
doamne ajutane sa avem bebici sanatosi
Mony08 spune:
alfa anca
LA MULTI ANI

Eu v-am tot citit dar n-am mai apucat sa scriu.
Ma gandeam la ceva.....presupun ca v-ati gandit cum a-ti vrea sa nasteti,deci la care varianta v-ati gandit.
Eu deocamdata as vrea natural,dar inca ma mai gandesc ![]()
Maine merg si eu la eco,sa vedem daca aduc si eu cumva un carucior.Vineri ma intorc si va pove.
Va 
Mony
18+
andreea_1979 spune:
Buna sera feteler . In primul rand vreau sa va urez " La multi ani !" la toate 

sarbatoritele ! Alexutza 1181 nu te ingrijora nici la mine nu a stat sa-i vedem fata si nici sexul , plus ca dr. pe mine m-a speriat ca nu am suficient lichid si probabil nu se va intoarce cu capul in jos , pe de alta parte are circulara in jurul gatului si mi-e putin teama , dar sper sa nu fie nimic , sper sa se rezolve situatia , voi ce credeti e periculos cu circulara in jurul gatului ?