Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (33)
Raspunsuri - Pagina 16
PatriciaArdeleanu spune:
Galarina, felicitari pt fetita ca nu s-a schimbat!
alfa-anca, la multi ani!!
Giova, nu am nimic cu albastrul, nu imi place insa bleul ala spalacit de bebei precum nu imi place nici rozul ala de fetite, in sensul ca il voi imbraca din cap pina in picioare in bleu. probabil o sa primesc multe si nu voi avea incotro, cum am primit si la rebecca de la rudele ei din sua pina sa se nasca, 80% roz, insa macar erau ff frumoase si incercam sa la combin eu cumva, si ce ii cumparam eu nu prea mai erau roz.
insa de rochite....nu iti spun cite are, care mai de care mai frumoase, aduse de peste tot....asta e.
le mai tin, poate cistig la loti si mai incerc pt bb3![]()
valabil si pt tine, nu se stie niciodata![]()
inca nu m-am obisnuit 100% dar nu mai sint chiar asa ca la inceput, am inceput sa o pregatesc si pe Rebecca, am incercat sa fiu cit de incintanta cind i-am spus sa nu ii transmit si ei impresii gresite, a acceptat, nu cu f mult entuziasm, dar cind i-am promis ca o las sa ii cumpere ea suzeta si biberon a fost f incintata.
alina, noi sintem 5, din care 4 fete si sintem ff uniti. eu sint cea mai mica si facuta la mare distanta, menopauza mamei la 42-43 ani.
am nepoate care sint cu citiva ani mai mici decit mine, verisoarele Rebeccai, ea este topita dupa toate. Sotul nu are pe nimeni, verii lui sint in america, si tot de aceea am vrut sa nu fie rebe singura, cind va fi mare toti vor fi batrini in jurul ei, inclusiv verisoarele.
una din nepotele mele abia a aflat ca este insarcinata, eu sper sa fie fata sa ii pasez toate hainutele pastrate, dar ea isi doreste baietel. oricum va fi in avantaj![]()
Patricia
s20 si Rebecca
05.02.2005
buburuza1979 spune:
neataaaa!

alfa anca

bia28 multumesc
Giova
si eu sper din suflet sa mai scada... mi se pare ca luat-o prea mult in sus si m-am cam speriat desi dr a zis ca nu e probl asa mare ca daca e cea stanga buna e totul ok... cica stanga trebuie sa ramana musai jos ca aia e cea mai importanta.
nici eu nu ma mai satur sa ma uit la filmulet... si cica urmatoarea eco e cea de trimestrul 3 si peste vreo 8-10 sapt... o sa mi se lungeasca urechile de tot pana atunci...
sper totusi sa mai prind cate una scurta intre... daca nimeresc si 4D sa il vad in toata splendoarea e si mai bine!
PatriciaArdeleanu cam in asta au constat si la mine problemele cu gazele... mi-e mi-a dat dr triferment care e perfect safe in sarcina si ma simt mult mai bine! incearca sa iei o pastiluta dar fix dupa masa sa vezi ca linisteste!
si eu am inceput sa am vise nasoale... azi de ex m-am trezit lac de apa pt ca visam ca ma alergau niste lei care s-au transformat in tigrii
... vai ce spaima am tras!
mai vroiam sa va mai zic cate ceva dar... am uitat 
cand imi aduc aminte revin!

22+
my sweet raspberry
blanca000 spune:
Fete..voi la cate saptamani v-ati gandit sa intrati in prenatal?
22+
Eva
Bubi mic poze...din burtica
Nunta noastra 2004
lucialu spune:
Se vede ca citesc pe diagonala,cu jumate de neuron functional?
Alfa-Anca LA MULTI ANI!!!
Sa fii sanatoasa si iubita,sa ai parte de o sarcina usoara pana la termen cu BBic sanatos!
Bibuga si voi sa fiti sanatosi!Cred ca te voi pomeni toata viata.
Stodal e bun pt tusea mai usoara,pt cea dificila,care nu se da nicicum plecata e mai bun siropul de patlagina.
Patricia...am probleme la mansarda
Deci Blanca era cu sanul problematic.Scuze fetele!![]()
Pooh eu aseara am facut coproductie:ciulam(e)a de pui cu ciumpercutze.Se face repede,usor si cu putina grijire e dea dreptul nebunie.A mancat a meu ca spartul si ca niciodata fara paine,ca am asezonat cu cartofi fierti in coaja si sa se asigure ca poate duce cat mai mult a sarit painea.
Poate e o idee.Eu azi nu fac nincen.Eventual neste cartofi cu cascaval la cupcior.
Alina stiu ca se zice sasa sasa de dansul,ca de toti.Asta a fost un motiv pt care nu m-am dus pana in sarcina la dansul...mi-am schimbat total stilul de a gandi si am vrut sa vad cum e,eu pe pielea mea.Si sunt foarte multumita pana acum.As vrea sa-l pastrez ca medic giencolog si dupa nastere.Sa stii ca eu zic ca e ok sa pui si mov la baietei,acum depinde de nuanta.Care-i problema?Il faci polist!
Al meu deja se luungea dupa o rochitza mov...sa o faca de acum suporter adevarat.![]()
Giova ai socotit bine treaba cu ungurii.Eu stiu ca mai sunt 2 saloane,ale dr-lui Munteanu acolo.Dar la ele nu stiu cine are acces exact si care-i procedura.Si pe cele doua de care stii tu e batalie mare.Si conteaza cine stie sa se descurce mai bine,daca nu sunt ocupate toate paturile.Poate ai sanse daca iti mai intinzi antenele.Chiar si cine rezerva poate sa zboare in fata unei pile mai tari.Stiu sigur.Suna naspa,dar in final fiecare cum se poate descurca.
Nu te mai necaji cu sexul la copil.Ai sa vezi ca vei fi o mamica superfericita!
Eu cred ca orice culoare vie este buna pt copii,nu conteaza daca sunt baietei sau fetite.Eu voi merge pe stilul clasic numai daca imi place enorm lucrurile in roz gasite in magazine.
Bia
,Buburuza
felicitari pt vizualizari BBisori in forma!!!![]()

my little sunshine
pooh spune:
Alina,ce vis ai avut

....eu ma distrez acum,dar cred ca nu a fost un feeling tocmai placut cand te-ai trezit.....Pooh,mami de Timea(15.06.05) si
25+
Alina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pooh Alina,ce vis ai avut ![]() ![]() ....eu ma distrez acum,dar cred ca nu a fost un feeling tocmai placut cand te-ai trezit.....Pooh,mami de Timea(15.06.05) si 25+![]() |
Da,tare visul,inca citeva din astea si poate ma apuc de facut desene animate

._
Alina,mami de printesa si baby

pogos spune:
buna burtici!
alfa-anca La multi ani si multa sanatate!
patricia mie imi recomandase espumisan pentru balonari si gaze. stiu ca sunt dureroase si neplacute.
vorbeati despre culori. nici mie nu-mi place sa imbrac fetitele in roz si baieteii in bleu. eu pe fetita am imbracat-o in mult mov, portocaliu, verde si chiar culori inchise. de multe ori o confunda lumea dupa imbracaminte cu un baietel. din pacate nu le voi putea folosi acum pentru ca modelele sunt clar de fetita. asa ca voi lua hainute noi.
pup!
Laura, mami de
Ana Catinca (25.09.2006)
si
in burtica
Giova spune:
Alina pai atunci cumpara pijamaua aia,ce-i ca e un ursulet mov pe ea?
Patricia si in Italia la raioanele de nou nascuti erau doar bleu si roz. eu la marco am avut multe bleu, acum m-am saturat, i-am cumparat body cu portocaliu, verde, crem...cat mai viu colorate ca doar e vara.
Cu bb3, mai vedem...vorba ta, cum stam cu finantele si cat de cuminte va fii bb2, daca voi face fata la 2, caci noi suntem singurei in Tm. Bunicii/strabunicii/unchii si matusile sunt toate in Alba Iulia.
Lucialu dr. meu mi-a dat un nr. de tel. de-a unei asistente ca sa ma programez pt. vestitele saloane. Mi-a zis ca nu se tine cont de pile, caci daca sunt ocupate nu se poate interveni. Sincer...mi-ar fi penibil sa abuzez de bani ca sa dau afara pe o mamica ce a ocupat locul inaintea mea, sa spunem. Eu una nu as face asa ceva, sper sa nu o patesc eu
.
_
Gio
23+ si Marco(06.01.2006)
poze
lucialu spune:
Giova nu e data afara.Pur si simplu nu mai intra acolo.Cel putin eu asa stiu un caz.Si tipa care a luat locul era mai piloasa
Oricum mai avem un pic pana la vara,la ce friguri sunt,clantzane dintii in gura soarelui,dar si in a mea
Poate aveti noroc si o sa stai si tu linistita si multumita.![]()
Legat de roz eu am vazut intr-o farmacie un scaunel de masina rrrrrrrozzzz de care mi s-au lichit ochii instant.

Era de la primii pasi.Habar nu am daca era si practic sau daca e practica coloarea la asa ceva.Oricum asteptam next consultatione ca sa fim mai siguri daca avem bubulina,ca la cate schimbari de macaz or fost pe la noi pe la odisee...pot sa ma astept la orice
Al meu mi-a propus sa luam toate chestiile mari de dincolo,poate chiar Austria.
Ce mai "m-am suparaaaat"!
Dar i-am spus ca la bortica mea nu-i place oboseala si daca chiar vrea sa ma incante pana la capat ar fi bine sa petrecem macar o noapte acolo.Mai videm.Eu sunt multumita si cu ungurii la o adeca.Aaaa Giova stiai de magazinul Yumi de la noi?Au si site.copiiyumi.com
Hihihi ce vise!Alina erai in varianta comedie la Alien?
Cred ca de la gravidenie ni se trage.N-am visat in viatza mea atatea vise cretine cum visez de cand sunt gravi.
my little sunshine
Giova spune:
Lucialu pai de ce nu bagi o Austria? eu astept ca poate baga al meu sot o luna de Italia si atunci parcheaza si la SCS in Viena cu lista din partea mea
.
asa da....sa sara peste locul tau din lista si sa intre alta. dar din moment ce e in salon, nu cred sa o mai scoata cineva.
Unde e magazinul asta? deocamdata ma uit pe site.
Eu am luat body faine de la Iana din Kapa. Pt. fetite sunt si mai bestiale.
_
Gio
23+ si Marco(06.01.2006)
poze