**Prietenie la plesneala - Emma INVINGE cancerul**
Raspunsuri - Pagina 14
gabriella1 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Delphinas
shi di ci ma rog? poze, Just Me Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita ambitioasaEmma INVINGE cancerul |
nu vor mujchii mei
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
Delphinas spune:
aham...pricipitu-m-ai
las ca ti-l trimit eu pe max sa-ti faca un masaj la muschi ca sa vrei sa vb cu mine 
poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa
Emma INVINGE cancerul
gabriella1 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Delphinas aham...pricipitu-m-ai las ca ti-l trimit eu pe max sa-ti faca un masaj la muschi ca sa vrei sa vb cu mine ![]() poze, Just Me Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita ambitioasaEmma INVINGE cancerul |
buey, sa-l trimiti sa-mi puna aragazu' ,lasa mujchii mei in pace ca are cine sa-i frece
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
andruskandu spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui gabriella1
nu vor mujchii mei Gabriela "Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele. |
Gabitza, chiar azi vroiam sa-ti spun ca mi-e dor de tine, dar te inteleg, si-ti sunt alaturi
.Delphi, pai, cum de ce n-are fata chef sa vorbeasca cu tine??? Va vedeti la o cafea (mai mereu), va "vedeti" pe mess, s-o saturat fata
Inima nu e judecata dupa cat iubesti, ci dupa cat te iubesc altii
(Vrajitorul din Oz)
EMMA INVINGE CANCERUL!
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa EMMA!
Poznele lui Andrei
Nasterea lu' Andrei
www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei
Andreea
lui
Andreiut Puiut 11.06.2006
andruskandu spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui gabriella1
buey, sa-l trimiti sa-mi puna aragazu' ,lasa mujchii mei in pace ca are cine sa-i frece Gabriela "Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele. |

Fata ti-l ofera, gratis, si tu... Alta-data sa te lingi pe bot!
(Vrajitorul din Oz)
EMMA INVINGE CANCERUL!
Poznele lui Andrei
Nasterea lu' Andrei
Andreea
lui
Dodo-pui spune:
Tizo 

Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta lui BB2
100% Isabellegoblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
gabriella1 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui andruskandu
![]() Fata ti-l ofera, gratis, si tu... Alta-data sa te lingi pe bot! Inima nu e judecata dupa cat iubesti, ci dupa cat te iubesc altii (Vrajitorul din Oz) EMMA INVINGE CANCERUL! Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa EMMA! Poznele lui Andrei Nasterea lu' Andrei www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei Andreea lui Andreiut Puiut 11.06.2006 |
crezi tu ca -l da gratis pe barbac'su '.

Gabriela
andruskandu spune:
Pai nu intelesesi bre, ca ti-l da, doar sa vorbesti cu ea?
(Vrajitorul din Oz)
EMMA INVINGE CANCERUL!
Poznele lui Andrei
Nasterea lu' Andrei
Andreea
lui
gabriella1 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andruskandu Pai nu intelesesi bre, ca ti-l da, doar sa vorbesti cu ea? Inima nu e judecata dupa cat iubesti, ci dupa cat te iubesc altii (Vrajitorul din Oz) EMMA INVINGE CANCERUL! Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa EMMA! Poznele lui Andrei Nasterea lu' Andrei www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei Andreea lui Andreiut Puiut 11.06.2006 |
pai vezi ca nu-i gratis?
Gabriela
Delphinas spune:
deci asa deci...care v-a sa zica....nu il vrei pe max ca sa nu vb cu mine...ei de ti-oi mai raspunde eu de azi incolo la buna ziua...sa ma fluieri pe strada.
poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa
Emma INVINGE cancerul